ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- sotiris!129
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
τα ιδια πραματα και σημερα ...
επειαμε στες ζιτασμενες μολις εκατσα ηρτεν ενας γαρος επαρκαρε μπροστα που το ποστο μου και εσταθηκε 50-60 μετρα μπροστα μου ενω με ειχε δει ασχετος πως ζιαμε που εκατσε δεν θα εβλεπε πουλι και αν εβλεπε εστω και αν το επαιζε θα επεφτε καλαμια αρα δεν θα το επειανε ...
οπως και να εχει ελαοσεν μας τες δεν εκρεμασε ουτε και 1 και η ωρα 6:40 εχαθηκεν ο παρεας ... πας την σαντανοσιαν επαιξα πας σε 7-8 πουλια με αποτελεσμα 5 + 2 στο περπατημα που δεν ειχε τιποτα !
επειαμε στες ζιτασμενες μολις εκατσα ηρτεν ενας γαρος επαρκαρε μπροστα που το ποστο μου και εσταθηκε 50-60 μετρα μπροστα μου ενω με ειχε δει ασχετος πως ζιαμε που εκατσε δεν θα εβλεπε πουλι και αν εβλεπε εστω και αν το επαιζε θα επεφτε καλαμια αρα δεν θα το επειανε ...
οπως και να εχει ελαοσεν μας τες δεν εκρεμασε ουτε και 1 και η ωρα 6:40 εχαθηκεν ο παρεας ... πας την σαντανοσιαν επαιξα πας σε 7-8 πουλια με αποτελεσμα 5 + 2 στο περπατημα που δεν ειχε τιποτα !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- LAGOS
- Full Member
Εγώ εμυρίστικα την δουλεία σήμερα.. Η ώρα 5:30 άλλαξα πλευρό.. Το απόλυτο μηδέν απο φίλους που πήγαν.. Λίγα πουλία κινήθηκαν παραλιακά.. Ενα περίπατο το απόγευμα.. Είδα 10-12 πουλιά τα 4 εντός βολής 4/4..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Chris B725
- Full Member
Καλησπέρα και από μένα !!
Μια απ τα ίδια.. Αρκετό περπάτημα και σήμερα...
Πρέπει να έβαλε λίγα πουλιά αλλά οι πληροφορίες εμαζέψαν αρκετό κόσμο έξω με αποτέλεσμα αγαπημένες μου περιοχές για περπατητό να είναι πατωμένες κόσμο... Όπου επίενα ή είσχε άλλους ή σαν επερπατούσα έβρισκα άλλους να έρχονται από απέναντι με αποτέλεσμα να αλλάσουν τα σχέδια μου...
Άλλες περιοχές που συνήθως πιάνουν πουλιά δεν εσήκωσα ούτε στρούθο. Κάποιος θα με πρόλαβε προφανώς
Τελοσπαντων, επιάσαμε 2 το πρωί και 2 το απόγευμα... Έχασα και 3 πού δεν τις είδα ακριβώς που επέσαν, δυστυχώς σε πυκνά, ήταν αδύνατο να τις βρω. Εκαλλίκωσα και 2-3 έτσι πανηγυρικά
... επεράσαμε...
Τετάρτη πάλι... ελπίζω με πιο λίγο κόσμο

Μια απ τα ίδια.. Αρκετό περπάτημα και σήμερα...

Πρέπει να έβαλε λίγα πουλιά αλλά οι πληροφορίες εμαζέψαν αρκετό κόσμο έξω με αποτέλεσμα αγαπημένες μου περιοχές για περπατητό να είναι πατωμένες κόσμο... Όπου επίενα ή είσχε άλλους ή σαν επερπατούσα έβρισκα άλλους να έρχονται από απέναντι με αποτέλεσμα να αλλάσουν τα σχέδια μου...
Άλλες περιοχές που συνήθως πιάνουν πουλιά δεν εσήκωσα ούτε στρούθο. Κάποιος θα με πρόλαβε προφανώς

Τελοσπαντων, επιάσαμε 2 το πρωί και 2 το απόγευμα... Έχασα και 3 πού δεν τις είδα ακριβώς που επέσαν, δυστυχώς σε πυκνά, ήταν αδύνατο να τις βρω. Εκαλλίκωσα και 2-3 έτσι πανηγυρικά

Τετάρτη πάλι... ελπίζω με πιο λίγο κόσμο

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
Τα μυνηματα ενθαρυντικα σημερα αφου βρεθηκαμε σε εμπολεμη ζωνη..ο κοσμος αρκετος που δυσκολεψε την κατασταση..απογευμα καταντια με τουφεκιοφορους στην απαγορευμενη γυριζαν τα πουλια..κινηθηκαν 7-8 πουλια μονο μεταξυ 2:45-3:30 κ μετα ενα 10λεπτο πριν νυχτωσει αλλα τοσα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Full Member
εχτες σταυροβουνι αποτο πρωι στο ποστο. μεχρι τις 7¨30 1 μαυροτζικλα μετα εφιαμε εδοκιμασαμε κορνο μοσφιλοτι πυργα λευκαρα και εφτασαμε ως τον αγιο επιφανειο. αποτελεσμα 1 μαυροτζικλα απο το πρωι. τραγωδια η κατασταση
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Τουτο το πραμα που εγραψε ο φιλος ακουω το που πολλους...αν και δεν κυνηγω τσικλα εκτος 2-3 φορες το χρονο...ακουω που πολλους ότι ταρασουν 7-8 τοπους ολη μερα και δεν πιανουν πουλι...αφου κατά γενικη ομολογια δεν εχει πουλια...με το να αλλασετε τοπους συνεχεια νομιζω δεν κερδίζεται και πολλα πραγματα...εγω που στεκω ολη μερα στη φασα σε τοπο που δεν πιανει τσικλες...βλεπω ότι που και που πετασσετε καμμια τσικλα....οποταν αν εστεκουμουν μεχρι τις 12 για πρωινο θα ειχα την ευκαιρια για 5-6 τουφεκιες και ας μεν εχει ποσυφημα...επισης το απόγευμα σε ένα ισιοτοπι με κατι καλαμιονες αν καμω υπομονή 2-3 ωρες παλε χωρις να εχει πουλια μπορει να σημαδευα 5-6 οποταν συνολο 12 πουλια την μερα μπορει να μου εδιναν ευκαιρια χωρις να εχει καθολου τσικλες η περιοχη...απλα και μονο επειδή είμαι εκει ολη μερα...αν χτυπουσα πχ 8 από τις 12 δεν θα το ελεγα και αποτυχια ετσι καιρους παρα να γυριζω ολη τη Κυπρο και να τρωω αδικα βενζινη...shipettis έγραψε:εχτες σταυροβουνι αποτο πρωι στο ποστο. μεχρι τις 7¨30 1 μαυροτζικλα μετα εφιαμε εδοκιμασαμε κορνο μοσφιλοτι πυργα λευκαρα και εφτασαμε ως τον αγιο επιφανειο. αποτελεσμα 1 μαυροτζικλα απο το πρωι. τραγωδια η κατασταση
ξερω το ε σπαστικο να εισαι καρτερι τοσες ωρες...οποταν καταλαβαίνω σας και από την αλλη
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Σημερα μια μερα ΚΑΚΗ.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
http://www.youtube.com/watch?v=m8VxfqYf7bI
http://www.youtube.com/watch?v=CO9WZ7mNS04
http://www.youtube.com/watch?v=o9djUxUzTh8
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
http://www.youtube.com/watch?v=m8VxfqYf7bI
http://www.youtube.com/watch?v=CO9WZ7mNS04
http://www.youtube.com/watch?v=o9djUxUzTh8
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
- spyrosspyrou851
To λοιπόν, έχουμε και λέμε (τσακρώ τα δάκτυλά μου για να ξεκινήσω
). Για όσους βαρκούνται να θκιεβάζουν έσχει περίληψη στο κάτω μέρος.
Εξόρμηση στο καθιερωμένο μου τοπούι, μοναχικός καβαλλάρης. Σήμερα είπα να σταθώ σε διαφορετικό το σημείο μήπως και κινηθεί κάτι παραπάνω το πρωί αλλά τίποτε. Είδα 1-2 πουλιά από μακρυνή απόσταση να περνούν περίπου από το σημείο που στέκουμαι σχεδόν πάντα. Δεν τον εποκαπνίσαμε το πρωί και ξεκίνησα να περπατώ. Αποφάσισα να πάω πρώτα προς το σημείο που αρκετές φορές σήκωσα και φάσσα καθώς έχει 1-2 σημεία που κουλιάζουν την νύκτα και σηκώνω τες.
Αλλάζω τα φυσίγγια μου, βάζω #6 μέσα και πάω, σιγά σιγά με την ελπίδα να κοντέψω όσο πιο πολλά γίνεται αν πετακτεί να μου δώσει χέρι. Έτσι και έγινε εκτός που το να μου δώσει χέρι, ακούω το πέταμα της τζιαι θωρώ την να πετάσσεται απέναντι εκτός βολής.
Ξεκίνησα το περπάτημα μου στες ποταμοσιές όπου ήταν αισθητά μειωμένος ο αριθμός πουλιών, μια τζι μια δα, σε μια φάση βλέπω δύο παιδιά δίπλα από δύο σταματημένα αυτοκίνητα και σάζουνται να κατεβούν, τους λέω καλημέρα και εκείνοι το ίδιο, λαλούν μου έσχει; Λαλώ τους λίγα πράματα, θέλει περπάτημα. Ξεκινούν να περπατούν και συνέχισα και εγώ, πάω προς ένα σημείο που πίσω μου έχει ένα βουνούι και κάμνω στάση και παρακολουθώ τα παιδιά να περπατούν στα χωράφκια και βλέπω τζίκλες να τους φέφκουν άπαικτες.
Όπως εστεκόμουν τζιαμέ, ακούω το τσικ έρκεται μια που πίσω μου, μπαμ κάτω. Έππεσεν η πρώτη αλλά μετά το παναΐρι της Κυριακής λαλώ κάτσε να την έβρουμε τζιαι μετά
Ευτυχώς ήταν κοντά και σέκκα. Προχωρώ προς κάτι τερατσιές καμμιά 300μ πάρακάτω και ακούω χορωδία τες τζίκλες, είχε και κάτι μελίσσια τζιαι είπα να μεν κοντέψω παραπάνω, μένω 1-2 λεπτά και τες ακούω τσικ τσικ κουλιασμένες πάνω στα δεντρά αλλά δεν τις έβλεπα.
Σε μια φάση δεν ξέρω πώς επετακτήκαν χαμηλά 3-4 πουλιά και βλέπω τα γυρίζουν και έρχονται πάνω μου, εγώ πίσω που ένα δεντρό δεν με βλέπουν, βλέπω 2 πουλιά να έρχονται αλλά δεν τους ρίχνω καθώς αν εππέφταν θα εππέφταν σε γκρεμό και δεν θα τα έβρισκα, έρκεται και τρίτο πουλί, λαλώ τούτο εν πάει πούποτε. Νταγκ κάτω.
Ξαναστράφηκα πίσω στην πρώτη ποταμοσιά, είδα 4-5 πουλιά να φέφκουν μακρυά μου άπαικτα, λαλώ να κάμω την ποταμοσιά και μετά να ξανασχεδιάσω τι να κάμω πάρακάτω. Προχωρώ, ακούω κατσιαρισμούς σε ένα θάμνο, ακούω τσικ και βλέπω την τζίκλα 40-50 μέτρα γλυφτά να παέννει. Σύρνω πέτρα ξαναακούω τσικ θωρώ την πετάσσεται μπροστά μου και πάει, νταγκ κάτω, 3 στα 3 μέχρι στιγμής.
Έδωκα ακόμα 1-2 γυρούς μέχρι που με έπιασε ο Λεύκιος τηλέφωνο κατά τες 10:30, ρωτά με αν έχει λαλώ του λίγα πράματα. Στέκουμαι λίγο κάτω από ένα δεντρό και επροσπάθουν να ακούσω αν κλαίνε πουλιά. Ακούω κάποια πουλιά και ένα μαυρόπουλο στην ποταμοσιά και λέω να συνεχίσω μήπως και γίνει κάτι, κατεβαίνω στην ποταμοσιά και γίνεται πανικός, μέτρησα τουλάχιστον 7 πουλιά να πετάσσουνται άπαικτα, είτε μπροστά μου είτε στα πλάγια μου χωρίς να μου επιτρέψουν βολή. Ξαναφκαίννω πάνω αριστερά της ποταμοσιάς και συνεχίζω, έχει 1-2 σημεία που αν πετακτούν πουλιά μπορείς να κάμεις βολή αλλά δεν σήκωσα κάποιο πουλί.
Συνεχίζω παράλληλα της ποταμοσιάς και ακούω συνέχεια πουλιά να φέφκουν που τα δεντρά και να τα βλέπω απέναντι της ποταμοσιάς εκτός εμβέλειας. Έφτασα σχεδόν στο τέλος της ποταμοσιάς που έχει μια φάρμα, ακούω το κλάμα του μαυρόπουλου και μπαίνω σε επιφυλακή. Προχωρώ σιγά σιγά να μεν τες φαράσω πριν να κοντέψω και σταματώ. Ήμουν 100% σίγουρος ότι κάτι έχει τζιαμέ το σημείο και πιάνω μια πέτρα σιγά σιγά να ρίξω για να τα φαράσω. Ρίχνω τη πέτρα βλέπω 1 μαυρότζικλα να φέφκει μπροστά μου τζιαι μια τζίκλα δεξιά μου, ρίχνω της μαυρότζικλας ππέφτει, με την δεύτερη σιηπεθκιά πετάσσεται και δεύτερη μαυρότζικλα με την ίδια πορεία της πρώτης σημαθκιάζω πέφτει και εκείνη. Double μαυρότζικλας οέοέ.
Πάω να πιάσω τα πουλιά έρκουνται τζιαι 2 σιηλλούθκια της φάρμας ίσια με την πατούσα του ποθκιού μου να με υποδεκτούν γαυγίζοντας
Έκαμα λίγο στάση και ξεκίνησα για να πάω στο αυτοκίνητο, εξεκίνησε και ο αέρας, λαλώ κανεί, και προχωρώ, στην πορεία προς το αυτοκίνητο λαλώ να κάμω ένα γυρό που τις ποταμοσιές στην πορεία και να καταλήξω στο αυτοκίνητο. Φτάνω στην πρώτη ποταμοσιά, ακούω τσικ τσικ φέφκουν που τα δεντρά κοντά μου αλλά δεν μπόρεσα να ρίξω, συνεχίζω 1-2 δεντρά πάρακάτω φέφκει άλλη πίσω μου, λαλώ άτε πάλε. Προχωρώ στην επόμενη ποταμοσιά που δεν έχει δεντρά αλλά κουλίάζουν πουλιά και αν πετακτούν έχω ευκαιρία βολής.
Πάω στην άκρη και στέκουμαι, τίποτε, ρίχνω πέτρα και κάμνω και ξιού ξιού
, βλέπω μια να πετάσσεται μακρυά μου και να κατευθύνεται προς ένα δεντρό γυρίζω τον επιλογέα στο *2 και της ρίχνω ενστικτωδώς και θωρώ την και πέφτει. Με την πρώτη μου σιηπεθκιά βλέπω ακόμα 2-3 πουλιά να πετάσσουνται, σημαθκιάζω ένα, το πιο κοντινό καθώς ήμουν μόνο με το τσιοκ *4 και μισότταππα, και ρίχνω και βλέπω την τζίκλα να πέφτει πίσω από ένα πεύκο που ήταν απέναντί μου. Έβαλα καλό σημάδι και λαλώ αν δεν είναι κουτσόφτερη δεν τη χάνω. Πάω στο σημείο που είδα την δεύτερη και την βρίσκω, πάω στο επόμενο σημείο βρίσκω και την πρώτη. Σε λίγη ώρα που 3 εγινήκαν 7.
Προχωρώ την ποταμοσιά την πρότελευταία και δεν είχα και πολλές ελπίδες καθώς λαλώ με τες σιηπεθκιές θα εχαθήκαν αν είχε κάποια πουλιά, ακούω κατσιαρισμούς και βλέπω 3 περτίτζια να πετάσσουνται, αχ λαλώ τυχεράκηδες που εν είμαι κανένας ταλιμπάν
Πιάνω πορεία για την τελευταία ποταμοσιά και το τέλος της εξόρμησης. Ακούω ένα αυτοκίνητο πίσω μου στο ύψος ενός βουνού και το ακούω να σταματά, σταματώ και εγώ για περίπου ένα λεπτό να δω τι παίζεται. Λαλώ τίποτε το αξιόλογο και συνεχίζω, φτάνω στη μέση περίπου της ποταμοσιάς της τελευταίας χωρίς να σηκώσω τίποτε και ακούω σιηπεθκιές που τζιαμέ που ήταν το αυτοκίνητο, βλέπω καμμιά 50αρκά πουλούθκια να σηκώνουνται που διάφορα σημεία, βλέπω και 3-4 τζίκλες που τες εφάρασε ο κουμπάρος, ακούω ένα τσικ τζαι υπολογίζω ότι μπορεί να είναι που την ποταμοσιά που ήμουν, γυρίζω την κκελλέ μου προς την ποταμοσιά αλλά τίποτε, ξανακούω το τσικ τζιαι βλέπω να έρκεται μια τζίκλα ακριβώς από πάνω μου από την μερκά των σιηπεθκιών, σημαθκιάζω, βασιλική βολή, μπαμ κάτω.
Βασιλιάς λαλώ που μέσα μου
, πάω στο αυτοκίνητο, συνάω τα ππουρτού μου και ξεκινώ για σπίτι. Πάντως εγώ προσωπικά μετά που τον πανικό της Κυριακής, το ότι δεν έχασα πουλί είμαι happy και το double μαυρότζικλας θα κάμω τζιαρό πολλύ να το ξεχάσω, όπως είπα και παλιά αυτές είναι οι στιγμές που η κάμερα θα βοηθούσε να τις βλέπουμε και να χαιρόμαστε και να τις μοιραζόμαστε μεταξύ μας.
Πάντως η σημερινή εξόρμηση είχε 2 αλλαγές που την Κυριακή, πρώτον δεν είχα τον κακιαουσκιά τον Σαββή μαζί μου
. Και δεύτερον εκαθάρισα τα ported chokes του όπλου που υπολογίζω μπορεί να επαίζαν και ρόλο καθώς πιθανόν να αλλοιώναν τις κατανομές μου. Ή πολλά απλά να ήταν μια κακή μέρα και όλα στο νού μας κάποτε.
Το λοιπόν, σήμερα έχουμε και λέμε, τα Lambro σήμερα εθερίζαν, τα πρώτα 2 πουλιά με Lambro Tordo Dispersante 30gr #10, οι δύο μαυρότζικλες η πρώτη με Lambro Mezzo 30gr #9, η δεύτερη με Lambro Feels Right 32γρ #9, οι υπόλοιπες 4 τζίκλες, οι 3 με Lambro Mezzo 30gr #9 και μια με Victory Mirage 30gr #9.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Περίληψη: Περπατητό πολλήν ώρα, 8 πουλιά, 2 double, έφυε η φάσσα άπαικτη

http://s19.postimg.org/f2h1ae3sz/IMG_0152.jpg

Εξόρμηση στο καθιερωμένο μου τοπούι, μοναχικός καβαλλάρης. Σήμερα είπα να σταθώ σε διαφορετικό το σημείο μήπως και κινηθεί κάτι παραπάνω το πρωί αλλά τίποτε. Είδα 1-2 πουλιά από μακρυνή απόσταση να περνούν περίπου από το σημείο που στέκουμαι σχεδόν πάντα. Δεν τον εποκαπνίσαμε το πρωί και ξεκίνησα να περπατώ. Αποφάσισα να πάω πρώτα προς το σημείο που αρκετές φορές σήκωσα και φάσσα καθώς έχει 1-2 σημεία που κουλιάζουν την νύκτα και σηκώνω τες.
Αλλάζω τα φυσίγγια μου, βάζω #6 μέσα και πάω, σιγά σιγά με την ελπίδα να κοντέψω όσο πιο πολλά γίνεται αν πετακτεί να μου δώσει χέρι. Έτσι και έγινε εκτός που το να μου δώσει χέρι, ακούω το πέταμα της τζιαι θωρώ την να πετάσσεται απέναντι εκτός βολής.

Ξεκίνησα το περπάτημα μου στες ποταμοσιές όπου ήταν αισθητά μειωμένος ο αριθμός πουλιών, μια τζι μια δα, σε μια φάση βλέπω δύο παιδιά δίπλα από δύο σταματημένα αυτοκίνητα και σάζουνται να κατεβούν, τους λέω καλημέρα και εκείνοι το ίδιο, λαλούν μου έσχει; Λαλώ τους λίγα πράματα, θέλει περπάτημα. Ξεκινούν να περπατούν και συνέχισα και εγώ, πάω προς ένα σημείο που πίσω μου έχει ένα βουνούι και κάμνω στάση και παρακολουθώ τα παιδιά να περπατούν στα χωράφκια και βλέπω τζίκλες να τους φέφκουν άπαικτες.
Όπως εστεκόμουν τζιαμέ, ακούω το τσικ έρκεται μια που πίσω μου, μπαμ κάτω. Έππεσεν η πρώτη αλλά μετά το παναΐρι της Κυριακής λαλώ κάτσε να την έβρουμε τζιαι μετά

Σε μια φάση δεν ξέρω πώς επετακτήκαν χαμηλά 3-4 πουλιά και βλέπω τα γυρίζουν και έρχονται πάνω μου, εγώ πίσω που ένα δεντρό δεν με βλέπουν, βλέπω 2 πουλιά να έρχονται αλλά δεν τους ρίχνω καθώς αν εππέφταν θα εππέφταν σε γκρεμό και δεν θα τα έβρισκα, έρκεται και τρίτο πουλί, λαλώ τούτο εν πάει πούποτε. Νταγκ κάτω.

Ξαναστράφηκα πίσω στην πρώτη ποταμοσιά, είδα 4-5 πουλιά να φέφκουν μακρυά μου άπαικτα, λαλώ να κάμω την ποταμοσιά και μετά να ξανασχεδιάσω τι να κάμω πάρακάτω. Προχωρώ, ακούω κατσιαρισμούς σε ένα θάμνο, ακούω τσικ και βλέπω την τζίκλα 40-50 μέτρα γλυφτά να παέννει. Σύρνω πέτρα ξαναακούω τσικ θωρώ την πετάσσεται μπροστά μου και πάει, νταγκ κάτω, 3 στα 3 μέχρι στιγμής.

Έδωκα ακόμα 1-2 γυρούς μέχρι που με έπιασε ο Λεύκιος τηλέφωνο κατά τες 10:30, ρωτά με αν έχει λαλώ του λίγα πράματα. Στέκουμαι λίγο κάτω από ένα δεντρό και επροσπάθουν να ακούσω αν κλαίνε πουλιά. Ακούω κάποια πουλιά και ένα μαυρόπουλο στην ποταμοσιά και λέω να συνεχίσω μήπως και γίνει κάτι, κατεβαίνω στην ποταμοσιά και γίνεται πανικός, μέτρησα τουλάχιστον 7 πουλιά να πετάσσουνται άπαικτα, είτε μπροστά μου είτε στα πλάγια μου χωρίς να μου επιτρέψουν βολή. Ξαναφκαίννω πάνω αριστερά της ποταμοσιάς και συνεχίζω, έχει 1-2 σημεία που αν πετακτούν πουλιά μπορείς να κάμεις βολή αλλά δεν σήκωσα κάποιο πουλί.
Συνεχίζω παράλληλα της ποταμοσιάς και ακούω συνέχεια πουλιά να φέφκουν που τα δεντρά και να τα βλέπω απέναντι της ποταμοσιάς εκτός εμβέλειας. Έφτασα σχεδόν στο τέλος της ποταμοσιάς που έχει μια φάρμα, ακούω το κλάμα του μαυρόπουλου και μπαίνω σε επιφυλακή. Προχωρώ σιγά σιγά να μεν τες φαράσω πριν να κοντέψω και σταματώ. Ήμουν 100% σίγουρος ότι κάτι έχει τζιαμέ το σημείο και πιάνω μια πέτρα σιγά σιγά να ρίξω για να τα φαράσω. Ρίχνω τη πέτρα βλέπω 1 μαυρότζικλα να φέφκει μπροστά μου τζιαι μια τζίκλα δεξιά μου, ρίχνω της μαυρότζικλας ππέφτει, με την δεύτερη σιηπεθκιά πετάσσεται και δεύτερη μαυρότζικλα με την ίδια πορεία της πρώτης σημαθκιάζω πέφτει και εκείνη. Double μαυρότζικλας οέοέ.

Πάω να πιάσω τα πουλιά έρκουνται τζιαι 2 σιηλλούθκια της φάρμας ίσια με την πατούσα του ποθκιού μου να με υποδεκτούν γαυγίζοντας

Έκαμα λίγο στάση και ξεκίνησα για να πάω στο αυτοκίνητο, εξεκίνησε και ο αέρας, λαλώ κανεί, και προχωρώ, στην πορεία προς το αυτοκίνητο λαλώ να κάμω ένα γυρό που τις ποταμοσιές στην πορεία και να καταλήξω στο αυτοκίνητο. Φτάνω στην πρώτη ποταμοσιά, ακούω τσικ τσικ φέφκουν που τα δεντρά κοντά μου αλλά δεν μπόρεσα να ρίξω, συνεχίζω 1-2 δεντρά πάρακάτω φέφκει άλλη πίσω μου, λαλώ άτε πάλε. Προχωρώ στην επόμενη ποταμοσιά που δεν έχει δεντρά αλλά κουλίάζουν πουλιά και αν πετακτούν έχω ευκαιρία βολής.
Πάω στην άκρη και στέκουμαι, τίποτε, ρίχνω πέτρα και κάμνω και ξιού ξιού

Προχωρώ την ποταμοσιά την πρότελευταία και δεν είχα και πολλές ελπίδες καθώς λαλώ με τες σιηπεθκιές θα εχαθήκαν αν είχε κάποια πουλιά, ακούω κατσιαρισμούς και βλέπω 3 περτίτζια να πετάσσουνται, αχ λαλώ τυχεράκηδες που εν είμαι κανένας ταλιμπάν

Πιάνω πορεία για την τελευταία ποταμοσιά και το τέλος της εξόρμησης. Ακούω ένα αυτοκίνητο πίσω μου στο ύψος ενός βουνού και το ακούω να σταματά, σταματώ και εγώ για περίπου ένα λεπτό να δω τι παίζεται. Λαλώ τίποτε το αξιόλογο και συνεχίζω, φτάνω στη μέση περίπου της ποταμοσιάς της τελευταίας χωρίς να σηκώσω τίποτε και ακούω σιηπεθκιές που τζιαμέ που ήταν το αυτοκίνητο, βλέπω καμμιά 50αρκά πουλούθκια να σηκώνουνται που διάφορα σημεία, βλέπω και 3-4 τζίκλες που τες εφάρασε ο κουμπάρος, ακούω ένα τσικ τζαι υπολογίζω ότι μπορεί να είναι που την ποταμοσιά που ήμουν, γυρίζω την κκελλέ μου προς την ποταμοσιά αλλά τίποτε, ξανακούω το τσικ τζιαι βλέπω να έρκεται μια τζίκλα ακριβώς από πάνω μου από την μερκά των σιηπεθκιών, σημαθκιάζω, βασιλική βολή, μπαμ κάτω.

Βασιλιάς λαλώ που μέσα μου

Πάντως η σημερινή εξόρμηση είχε 2 αλλαγές που την Κυριακή, πρώτον δεν είχα τον κακιαουσκιά τον Σαββή μαζί μου

Το λοιπόν, σήμερα έχουμε και λέμε, τα Lambro σήμερα εθερίζαν, τα πρώτα 2 πουλιά με Lambro Tordo Dispersante 30gr #10, οι δύο μαυρότζικλες η πρώτη με Lambro Mezzo 30gr #9, η δεύτερη με Lambro Feels Right 32γρ #9, οι υπόλοιπες 4 τζίκλες, οι 3 με Lambro Mezzo 30gr #9 και μια με Victory Mirage 30gr #9.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Περίληψη: Περπατητό πολλήν ώρα, 8 πουλιά, 2 double, έφυε η φάσσα άπαικτη

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Δεν γλιτωνω τον οφθαλμιατρο με τουτον το κατεβατο σου καθε φοραspyrosspyrou851 έγραψε:To λοιπόν, έχουμε και λέμε (τσακρώ τα δάκτυλά μου για να ξεκινήσω![]()
). Για όσους βαρκούνται να θκιεβάζουν έσχει περίληψη στο κάτω μέρος.
Αλλάζω τα φυσίγγια μου, βάζω #6 μέσα και πάω, σιγά σιγά με την ελπίδα να κοντέψω όσο πιο πολλά γίνεται αν πετακτεί να μου δώσει χέρι. Έτσι και έγινε εκτός που το να μου δώσει χέρι, ακούω το πέταμα της τζιαι θωρώ την να πετάσσεται απέναντι εκτός βολής.![]()
Όπως εστεκόμουν τζιαμέ, ακούω το τσικ έρκεται μια που πίσω μου, μπαμ κάτω. Έππεσεν η πρώτη αλλά μετά το παναΐρι της Κυριακής λαλώ κάτσε να την έβρουμε τζιαι μετάΕυτυχώς ήταν κοντά και σέκκα. Προχωρώ προς κάτι τερατσιές καμμιά 300μ πάρακάτω και ακούω χορωδία τες τζίκλες, είχε και κάτι μελίσσια τζιαι είπα να μεν κοντέψω παραπάνω, μένω 1-2 λεπτά και τες ακούω τσικ τσικ κουλιασμένες πάνω στα δεντρά αλλά δεν τις έβλεπα.
Σε μια φάση δεν ξέρω πώς επετακτήκαν χαμηλά 3-4 πουλιά και βλέπω τα γυρίζουν και έρχονται πάνω μου, εγώ πίσω που ένα δεντρό δεν με βλέπουν, βλέπω 2 πουλιά να έρχονται αλλά δεν τους ρίχνω καθώς αν εππέφταν θα εππέφταν σε γκρεμό και δεν θα τα έβρισκα, έρκεται και τρίτο πουλί, λαλώ τούτο εν πάει πούποτε. Νταγκ κάτω.![]()
Ξαναστράφηκα πίσω στην πρώτη ποταμοσιά, είδα 4-5 πουλιά να φέφκουν μακρυά μου άπαικτα, λαλώ να κάμω την ποταμοσιά και μετά να ξανασχεδιάσω τι να κάμω πάρακάτω. Προχωρώ, ακούω κατσιαρισμούς σε ένα θάμνο, ακούω τσικ και βλέπω την τζίκλα 40-50 μέτρα γλυφτά να παέννει. Σύρνω πέτρα ξαναακούω τσικ θωρώ την πετάσσεται μπροστά μου και πάει, νταγκ κάτω, 3 στα 3 μέχρι στιγμής.![]()
Έδωκα ακόμα 1-2 γυρούς μέχρι που με έπιασε ο Λεύκιος τηλέφωνο κατά τες 10:30, ρωτά με αν έχει λαλώ του λίγα πράματα. Στέκουμαι λίγο κάτω από ένα δεντρό και επροσπάθουν να ακούσω αν κλαίνε πουλιά. Ακούω κάποια πουλιά και ένα μαυρόπουλο στην ποταμοσιά και λέω να συνεχίσω μήπως και γίνει κάτι, κατεβαίνω στην ποταμοσιά και γίνετια πανικός, μέτρησα τουλάχιστον 7 πουλιά να πετάσσουνται άπαικτα, είτε μπροστά μου είτε στα πλάγια μου χωρίς να μου επιτρέψουν βολή. Ξαναφκαίννω πάνω αριστερά της ποταμοσιάς και συνεχίζω, έχει 1-2 σημεία που αν πετακτούν πουλιά μπορείς να κάμεις βολή αλλά δεν σήκωσα κάποιο πουλί.
Συνεχίζω παράλληλα τις ποταμοσιά και ακούω συνέχεια πουλιά να φέφκουν που τα δεντρά και να τα βλέπω απέναντι της ποταμοσιάς εκτός εμβέλειας. Έφτασα σχεδόν στο τέλος της ποταμοσιάς που έχει μια φάρμα, ακούω το κλάμα του μαυρόπουλου και μπαίνω σε επιφυλακή. Προχωρώ σιγά σιγά να μεν τες φαράσω πριν να κοντέψω και σταματώ. Ήμουν 100% σίγουρος ότι κάτι έχει τζιαμέ το σημείο και πιάνω μια πέτρα σιγά σιγά να ρίξω για να τα φαράσω. Ρίχνω τη πέτρα βλέπω 1 μαυρότζικλα να φέφκει μπροστά μου τζιαι μια τζίκλα δεξιά μου, ρίχνω της μαυρότζικλας ππέφτει, με την δεύτερη σιηπεθκιά πετάσσεται και δεύτερη μαυρότζικλα με την ίδια πορεία της πρώτης σημαθκιάζω πέφτει και εκείνη. Double μαυρότζικλας οέοέ.![]()
Πάω να πιάσω τα πουλιά έρκουνται τζιαι 2 σιηλλούθκια της φάρμας ίσια με την πατούσα του ποθκιού μου να με υποδεκτούν γαυγίζοντας![]()
Πάω στην άκρη και στέκουμαι, τίποτε, ρίχνω πέτρα και κάμνω και ξιού ξιού, βλέπω μια να πετάσσεται μακρυά μου και να κατευθύνεται προς ένα δεντρό γυρίζω τον επιλογέα στο *2 και της ρίχνω ενστικτωδώς και θωρώ την και πέφτει. Με την πρώτη μου σιηπεθκιά βλέπω ακόμα 2-3 πουλιά να πετάσσουνται, σημαθκιάζω ένα, το πιο κοντινό καθώς ήμουν μόνο με το τσιοκ *4 και μισότταππα, και ρίχνω και βλέπω την τζίκλα να πέφτει πίσω από ένα πεύκο που ήταν απέναντί μου. Έβαλα καλό σημάδι και λαλώ αν δεν είναι κουτσόφτερη δεν τη χάνω. Πάω στο σημείο που είδα την δεύτερη και την βρίσκω, πάω στο επόμενο σημείο βρίσκω και την δεύτερη. Σε λίγη ώρα που 3 εγινήκαν 7.
![]()
![]()
Προχωρώ την ποταμοσιά την πρότελευταία και δεν είχα και πολλές ελπίδες καθώς λαλώ με τες σιηπεθκιές θα εχαθήκαν αν είχα κάποια πουλιά, ακούω κατσιαρισμούς και βλέπω 3 περτίτζια να πετάσσουνται, αχ λαλώ τυχεράκηδες που εν είμαι κανένας ταλιμπάν![]()
Πιάνω πορεία για την τελευταία ποταμοσιά και το τέλος της εξόρμησης. Ακούω ένα αυτοκίνητο πίσω μου στο ύψος ενός βουνού και το ακούω να σταματά, σταματώ και εγώ για περίπου ένα λεπτό να δω τι παίζεται. Λαλώ τίποτε το αξιόλογο και συνεχίζω, φτάνω στη μέση περίπου της ποταμοσιάς της τελευταίας χωρίς να σηκώσω τίποτε και ακούω σιηπεθκιές που τζιαμέ που ήταν το αυτοκίνητο, βλέπω καμμιά 50αρκά πουλούθκια να σηκώνουνται που διάφορα σημεία, βλέπω και 3-4 τζίκλες που τες εφάρασε ο κουμπάρος, ακούω ένα τσικ τζαι υπολογίζω ότι μπορεί να είναι που την ποταμοσιά που ήμουν, γυρίζω την κκελλέ μου προς την ποταμοσιά αλλά τίποτε, ξανακούω το τσικ τζιαι βλέπω να έρκεται μια τζίκλα ακριβώς από πάνω μου από την μερκά των σιηπεθκιών, σημαθκιάζω, βασιλική βολή, μπαμ κάτω.![]()
Βασιλιάς λαλώ που μέσα μου, πάω στο αυτοκίνητο, συνάω τα ππουρτού μου και ξεκινώ για σπίτι. Πάντως εγώ προσωπικά μετά που τον πανικό της Κυριακής, το ότι δεν έχασα πουλί είμαι happy και το double μαυρότζικλας θα κάμω τζιαρό πολλύ να το ξεχάσω, όπως είπα και παλιά αυτές είναι οι στιγμές που η κάμερα θα βοηθούσε να τις βλέπουμε και να χαιρόμαστε και να τις μοιραζόμαστε μεταξύ μας.
![]()
Πάντως η σημερινή εξόρμηση είχε 2 αλλαγές που την Κυριακή, πρώτον δεν είχα τον κακιαουσκιά τον Σαββή μαζί μου. Και δεύτερον εκαθάρισα τα ported chokes του όπλου που υπολογίζω μπορεί να επαίζαν και ρόλο καθώς πιθανόν να αλλοιώναν τις κατανομές μου. Ή πολλά απλά να ήταν μια κακή μέρα και όλα στο νού μας κάποτε.
![]()
Περίληψη: Περπατητό πολλήν ώρα, 8 πουλιά, 2 double, έφυε η φάσσα άπαικτη![]()

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Sergios
Ούτε στο σχολείο δεν εδιάβαζα τόσο....ας εν καλά ο Σπύρος....νομίζω το πρόβλημα εν ο (ΣΚ).....εν τον ξέρουν τα πουλιά του τόπου κι εσαντανοθήκαν