ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- kypros
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Ρε παιδια κυνηγησε κανενας φλασου- κατυδατα περιχες εχτες για πρωινο περασμα?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- APOLLON_1
ένας φίλος κατύδατα αλλα δεν ξέρω που ακριβώς και πήρε 13kypros έγραψε:Ρε παιδια κυνηγησε κανενας φλασου- κατυδατα περιχες εχτες για πρωινο περασμα?
EPANIEL POWER
- Nikos
Φιλε δυστυχώς δεν είναι τα ξύλα αλλά ταινία που βάζουν απο πάνω και φαίνεται όπως το ξύλο.Είπεν μου την ονομασία ο φίλος terminator
αλλά δεν την συγκράτησα...
Τον καιρό που το έπιασα δεν σκάμπαζα και πολλά και για να είμαι ειλκρινή ούτε το έψαξα καλα.Ημουν μιτσής ήθελα όπλο, αρεσεν μου τζινο και έπιασα το.Αν αγόραζα τώρα σίγουρα θα είχα άλλα κριτήρια και άλλη βοήθεια για καλύτερη επιλογή.Απο το όπλο μου όμως σαν σύνολο ειλικρινά δεν έχω παράπονο.Εν λίο βαρύ για το περπατημα αλλά είναι και καλή γυμναστική
[/quote]
Ενδιαφέρον! Δεν είχα ιδέα για τις τενίες που λές! Επάθαμε όπως την ξανθιά (βαμμένη) την γκόμενα![/quote]
laminate οπως είπε και ο φίλος Σαββας...
Ακριβώς έτσι επαθα... Την δουλειά όμως την καμνει και η ξανθιά (βαμμένη) την γκόμενα!

Τον καιρό που το έπιασα δεν σκάμπαζα και πολλά και για να είμαι ειλκρινή ούτε το έψαξα καλα.Ημουν μιτσής ήθελα όπλο, αρεσεν μου τζινο και έπιασα το.Αν αγόραζα τώρα σίγουρα θα είχα άλλα κριτήρια και άλλη βοήθεια για καλύτερη επιλογή.Απο το όπλο μου όμως σαν σύνολο ειλικρινά δεν έχω παράπονο.Εν λίο βαρύ για το περπατημα αλλά είναι και καλή γυμναστική

Ενδιαφέρον! Δεν είχα ιδέα για τις τενίες που λές! Επάθαμε όπως την ξανθιά (βαμμένη) την γκόμενα![/quote]
laminate οπως είπε και ο φίλος Σαββας...
Ακριβώς έτσι επαθα... Την δουλειά όμως την καμνει και η ξανθιά (βαμμένη) την γκόμενα!

- Georgios
- Full Member
Μπραβο κυριε Σολων... Αλλη η χαρη της σιδερενιας... βλεπω επετυχες τες και χαιρομαι πολυ επειδη εισαι οργανωμενος πολλα βλεπω..solon loyka έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΡΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.....
ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ![]()
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΗΤΑΝ 9 ΠΟΥΛΙΑ.6 ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ...ΤΟ 1 ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕΚΚΟ 40-50Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ, ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ(ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΜΥΔΡΑ)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.
ΤΟ ΑΛΛΟ 1 ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΩΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΝ ΟΥΡΑ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ(Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ)ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ...ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΒΡΩΣΗ ΤΟΥ.
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ...
ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΧΑΙΔΕΨΑ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ![]()
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΟΜΩΣ!!!!!ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΞΩΡΜΗΣΗ
Υ.Γ... Οι super caccia 38 gr εχουν εξαιρετικα αποτελεσματα και με το δικο μου οπλο browning 525, 26 inches.. Ολες πεφτουν σεκκες.. Οι τελευταιες 4 που επαιξα με τη super caccia επεσαν με την πρωτη και τσοκ 4 ...
- kanaris
- Full Member
απο Σολων λουκα:ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΗΤΑΝ 9 ΠΟΥΛΙΑ.6 ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ...ΤΟ 1 ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕΚΚΟ 40-50Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ, ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ(ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΜΥΔΡΑ)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.
ενω, αν ειμασταν πολιτισμενοι και νομοταγεις τοσο οι πολιτες οσο και η πολιτεια, θα μπορουσε ο φιλος σολωνας να παρει μαζι του τα σπανιολουθκια του να του απορταρουν τις
σιδερενιες και να κοφκουν και καμοια κουβεντα, αλλα στην ευρωπαικη Κυπρο αυτα ειναι πολυτελειες!
φιλε σολων εσκεφτηκα αφου ειπες να ανταλλαξεις το 687 V με ultralight, λεω τωρα... να παω να αγορασω ενα ultralight και να ερθω να το ανταλλαξουμε! μεν ανησυχεις εν θελω πουπανω λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενω, αν ειμασταν πολιτισμενοι και νομοταγεις τοσο οι πολιτες οσο και η πολιτεια, θα μπορουσε ο φιλος σολωνας να παρει μαζι του τα σπανιολουθκια του να του απορταρουν τις
σιδερενιες και να κοφκουν και καμοια κουβεντα, αλλα στην ευρωπαικη Κυπρο αυτα ειναι πολυτελειες!
φιλε σολων εσκεφτηκα αφου ειπες να ανταλλαξεις το 687 V με ultralight, λεω τωρα... να παω να αγορασω ενα ultralight και να ερθω να το ανταλλαξουμε! μεν ανησυχεις εν θελω πουπανω λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Captain theodoros
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ !!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Captain theodoros
Εδω παιδια πρεπει να περπατας μια μερα για αν παρεις 20 πουλια και πρεπει να εισαι και τυχερος , οσο για φασσεσ ουτε υπαρχουν , πηρα τηλεφωνο την αριδαια την μανα της φασσας και μου απαντησε ο φιλος μου ο φωτης μην ελθεις καπετανιε , τσαμπα τα 1400 χιλιομετρα θα κανεις .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Ε κοπελια ειμουν εγω ορκοντα την κυριακη , ειδα μια και επιασα την , ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Στην επιστροφη περασα απο κατυδατα και βρηκα καποιους γνωστους , εκρατουσαν που 2.APOLLON_1 έγραψε:ένας φίλος κατύδατα αλλα δεν ξέρω που ακριβώς και πήρε 13kypros έγραψε:Ρε παιδια κυνηγησε κανενας φλασου- κατυδατα περιχες εχτες για πρωινο περασμα?
-
- Full Member
Κυριακή στα Κατύδατα εκτός από κάτι σποραδικές ντουφεκιές το πρωϊ, μετά όσοι έμειναν επαίζαν πουλλούθκια! Τώρα πως έπαιξε κάποιος 13 τζίκλες, μόνο ο ίδιος ξέρει, αφού αμφιβάλλω αν έχει 13 τζίκλες όλη περιοχή. Δυστυχώς ο καθένας ότι θέλει λαλεί πλέον.
-
- Full Member
Επιβεβαιώνω από γνωστό που έχει εξοχικό στα κατύδατα, το πρωί καμιά δεκαριά ντουφεκιές σποραδικές και αργότερα κατά τις δέκα μάχη πάνω στους σπίνους.