Laurona έγραψε:Κοπελια αφου δεν ηταν δικη μου η Τζικλα, τι δηλαδη να καμνουμε τζινα που περιπαιζουμε?
Ηταν καθαρα του Μαστρε Λουκα, εγω απλα εβοηθησα να προσγειωθει.
Ο μαστρε Λουκας ειναι ο πατερας ενος φιλου απο το φορουμ.Το τι γελιο επεσεν με τα πειραγματα του και τα αστεια του δεν περιγραφεται.Μαλαμαν ο ανθρωπος
Ειδικα με τζινα τα καρβουνα .....
Αλλα εντζιε λαλειτε τι επαιξαμε, εφοηθηκετε ουλλοι αμπα και φκει ο γιατρος και δεικτει μας?
Το λοιπον, εκρεμασσαμεν
6 σμιλουες Σουβλακια
μια ντουζινα Σιεφταλια
Καμιαν εικοσαρκαν τερατσια λουκανικα
5-6 τερατσια παστουραμν
4 πολιπιφ
3 χαλουμια
μιαν φιζαν τζικλες ξιδατες
2 ντουζινες πουλουθκια
μανιταρκα ξιδατα
καππαριν
κρομμυθκια οφτα
ελιες στα καρβουνα
4 ποτζες κρασιν κοκκινον
1 ζιβανιαν
χωρκα τα σαλατικα μας
Και ειδαμεν για πρωτην φοραν τζικλες και χαρηκαμεν, - οπου εδικλας εθωρες τζικλες.
Ασχετον εαν ηταν ψηλα, και εν εχαμηλωναν, εμεις ειδαμεν
Επεξαμεν και που 4 πουλια μεσον ορον ουλλοι μας.
Ακουσαμεν και εναν νεαρον, λεπτοκαμωμενον, να ριχνει το βρισιδιν της ζωης του, και εφυρτικαμεν του γελιου. ουλοι ιμαστουν πουκατο που τες τερατσιες να μεν τρωμεν τα νερα, τζινος μεστα νερα, αμπα τζιε ρεξει καμια και φυει του
Ε τι αλλο θελετε?

πανικο μου ετσι του αρεσκει να τες παιζει ο χρυσανθης..μαλαχτα..τα σφιχτα εν τα μπορει..!!!
ο μαστρε Λουκας εν επαιζετουν με τα αστεια του επονισα την τζοιλια μου που το γελιο..
"Γυιλει γυιλει ο γιλος μας εν να κκαλει νεοοοο.."
οσο για το φαι θυμαστε το αρ8ρο του Laurona για την φερμα και την ακινησια..?σε κεινο το σταδιο μετα την φερμα εν ειχε ακινησια..εκοψε τον αλυσο και εδωκε μες το φαι με ακινησια με οππππ ακουε με τπτ..μονο στο μεσα μανα μου ακουε!!χαχαχαχαχαχαχα
οι τζικλες που λαλει ηταν ψηλα μεν του πιστευκεται αφου εμεινε μες το κατσιμο κ ο νους του ηταν ποτε ηταν να αψουν τα καρβουνα..ο πετρος κ ο πανικος εποσκολιστηκαν καλα..
"μα θωρε ποθεν τες παιζουν και πεφτουν.."
"παιζε τες κ σου μαστρε"
ρωτα ο πανικος τον πετρο ρε μα που εν ο μιχαλης..
"μα ξερω εχει εναν ποτζι και σαλαβατα αφου εν να ππεσεις ρα ππεσε δαμε...εγω ειμουν!!!!!!
εσυρε λια νερουθκια επηετε να χοστιτε ουλλοι εβαλα ραχη των νερων εκοφκε λιο κ εβλεπα τι γινεται..αλλα λαλειτε για μενα..γιατι εν λαλειτε για τον παρεα σας με το καρεκλι κ την ομπρελλα μες την μεση του χωραφκιου???αααα??????