ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
- Browning Ultra plus
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
Καλημεριζω τη παρεα.
Εχω πληροφορια απο κατι φιλους (βοσκους) οτι Εχτες εμπαιναν πουλια Συνεχεια.
Τωρα αληθκια η πσεματα θα το διαπιστωσω τη Κυριακη (αν δεν ερεξαν τζαι επιαν παρακατω),
Εχω πληροφορια απο κατι φιλους (βοσκους) οτι Εχτες εμπαιναν πουλια Συνεχεια.
Τωρα αληθκια η πσεματα θα το διαπιστωσω τη Κυριακη (αν δεν ερεξαν τζαι επιαν παρακατω),
-
- Full Member
Saki,
Στες περιοχές σου ρε φίλε που εμπέναν??
Στες περιοχές σου ρε φίλε που εμπέναν??
- Browning Ultra plus
- Full Member
Καλημερα Κωστα μου,
Οχι ρε φιλε. δεν ειναι στις περιοχεσ μου,
Εν στις περιοχες του Ροδου. Ομωσ εν τζαι λαλει τιποτε η σιανοπαπαθκια. Ακουσα για Πολλυ Πραμα. Εξεναπιασαμε τωρα το μεσημερι τζαι ειπα μου οτι τζαι σημερα εμπεναν.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μεινουν ομως ωστε να τις κοψω τη Κυριακη
αν θελεις χτυπα μου ενα τηλεφωνο να σου πω
Οχι ρε φιλε. δεν ειναι στις περιοχεσ μου,
Εν στις περιοχες του Ροδου. Ομωσ εν τζαι λαλει τιποτε η σιανοπαπαθκια. Ακουσα για Πολλυ Πραμα. Εξεναπιασαμε τωρα το μεσημερι τζαι ειπα μου οτι τζαι σημερα εμπεναν.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μεινουν ομως ωστε να τις κοψω τη Κυριακη
αν θελεις χτυπα μου ενα τηλεφωνο να σου πω
-
- Full Member
ρε παιθκια πειτε μας τζε εμας την περιοχη...αν θελετε φισικα 

-
- Full Member
Κοπελλια η πληροφορια εν για προταρα. Επιβαιβαιωσα την σημερα. Εσιη 3 μερες που μπαινου κοπες πουλιων ασταματητα.
-
- Full Member
Καλησπέρα. Μια απορία - πως γίνεται να μπαίνουν από πρωταρά? Μάλλον σημαίνει ότι φεύγουν παρά ότι μπαίνουν, αφού εν νότια της Κύπρου. Λογικά όταν είναι να έρτουν, μπαίνουν που τα βόρεια και που Πάφο. Εκτός που αν τα πουλιά έρχονται από Αίγυπτο κτλ
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Περσι ετσι μερες λιγο πριν το τελος του δκεβρη ο ακαμας ηταν στα χα΄ι΄ του . Ας ελπισουμε και φετος να δουμε κασιες με χαρτουτσιες να φευκουν που τα μαχαζια.
-
- Full Member
just do it θα συμφωνησω και γω μαζι σου ειναι παραλογο να μπαινουν πουλια απο πρωταραα λογικα πρεπει να βαζει απο ακαμα και κολπο της μορφου αν και για παραξενο λογο ο τελευταιος δεν βαζει καθολου πουλια τα τελευταια χρονια
εν ξερω αν παιζει ρολο και ποσο σημαντικο ειναι αλλα σιγουρα καποια σχεση θα εχει..βλεπουμε πολλα ευτραπελα με την αλλαγη των καιρικων συνθηκων παντου να συμβαινουν..δεν αποκλιεται και οι τζικλες να αποπροσανατολιστηκαν και να αλαξαν οι αεροδιαδρομοι τους..τωρα αν η πληροφορια που λεν ολοι αφορα τον πρωταρα εχει π την δευτερα που λενε πως μπαινουν πουλια..εν ξερω αν θα το επιβεβαιωσει ο σακης..
-
- Full Member
Καλησπερα κοπελια
Εν να δειξει η Κυριακη.Για μπασιματα ετσι μεγαλα οπως τα λετε μονο αμαν χοινισει καλα η Τουρκια.
Παντως ελπιζουμε
Εν να δειξει η Κυριακη.Για μπασιματα ετσι μεγαλα οπως τα λετε μονο αμαν χοινισει καλα η Τουρκια.
Παντως ελπιζουμε