ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
cyprohunter
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από cyprohunter »

Δοκιμάστε κυνήγι αγριόχηνας στην Αφρική τον χειμώνα και θα νομίζετε οτι πυροβολείτε σε αεροπλάνα ή τρυγόνια το καλοκαίρι :D
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα :D .αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ :twisted: πραματικα οπου παεις βλεπεις στηματα τα πουλια παιρνουν χιλιαδες την νυχτα αλλα οι κυνηγοι της νυχτασ ειναι παρα πολλοι :twisted:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

πανικος έγραψε:1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα :D .αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ :twisted: πραματικα οπου παεις βλεπεις στηματα τα πουλια παιρνουν χιλιαδες την νυχτα αλλα οι κυνηγοι της νυχτασ ειναι παρα πολλοι :twisted:

Αυτο δεν ειναι παρανομο στην Κυπρο , γιατι εδω ο νομος ειναι πολυ σκληρος σε τετοια πραγματα .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
browning gp
Full Member

Δημοσίευση από browning gp »

Captain theodoros έγραψε:
πανικος έγραψε:1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα :D .αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ :twisted: πραματικα οπου παεις βλεπεις στηματα τα πουλια παιρνουν χιλιαδες την νυχτα αλλα οι κυνηγοι της νυχτασ ειναι παρα πολλοι :twisted:

Αυτο δεν ειναι παρανομο στην Κυπρο , γιατι εδω ο νομος ειναι πολυ σκληρος σε τετοια πραγματα .

Στην Κυπρο καπτεν υπαρχουν παρα πολλοι νομοι...λιγοι ομως εφαρμοζοντε.η κουμπαροκρατια καλα κρατει
BROWNING THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ANTROS BREDA έγραψε:ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?
οπου ζε να παεις ρε φιλε η οκκα εν 400
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

sotiris!129 έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?
οπου ζε να παεις ρε φιλε η οκκα εν 400
ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΙ ΑΝ ΠΕΞΩ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΕΝΝΑ ΜΕΝ ΜΕΙΝΩ ΕΣΣΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΙΚΑ ΕΝ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΜΑ!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

πανικο μου τες τελευταιες μερες οι χωρκανοι μου βαλουν συνεχεια φωτο και φαινεται να καλοπερνατε τουτες τις μερες..επιτελους να καλωσορισουν να το ευχαριστηθουμε!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

axerkwtis έγραψε:
πανικο μου τες τελευταιες μερες οι χωρκανοι μου βαλουν συνεχεια φωτο και φαινεται να καλοπερνατε τουτες τις μερες..επιτελους να καλωσορισουν να το ευχαριστηθουμε!!!
Είσαι ούλο παράπονα !!
Εν αφηκες τζίκλα να ρέξει αλλα εν βαλεις φώτο για να μεν σε πιαει το μάτι!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Γιατί δεν ειδοποιά κάποιος την θήρα να λάβει τα μέτρα της;

Ξέρω ρωτώ ηλιθιότητες!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”