ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Δοκιμάστε κυνήγι αγριόχηνας στην Αφρική τον χειμώνα και θα νομίζετε οτι πυροβολείτε σε αεροπλάνα ή τρυγόνια το καλοκαίρι 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- πανικος
1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα
.αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ
πραματικα οπου παεις βλεπεις στηματα τα πουλια παιρνουν χιλιαδες την νυχτα αλλα οι κυνηγοι της νυχτασ ειναι παρα πολλοι 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Captain theodoros
πανικος έγραψε:1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα.αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ
πραματικα οπου παεις βλεπεις στηματα τα πουλια παιρνουν χιλιαδες την νυχτα αλλα οι κυνηγοι της νυχτασ ειναι παρα πολλοι
Αυτο δεν ειναι παρανομο στην Κυπρο , γιατι εδω ο νομος ειναι πολυ σκληρος σε τετοια πραγματα .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- browning gp
- Full Member
Captain theodoros έγραψε:πανικος έγραψε:1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα.αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ
Αυτο δεν ειναι παρανομο στην Κυπρο , γιατι εδω ο νομος ειναι πολυ σκληρος σε τετοια πραγματα .
Στην Κυπρο καπτεν υπαρχουν παρα πολλοι νομοι...λιγοι ομως εφαρμοζοντε.η κουμπαροκρατια καλα κρατει
BROWNING THE BEST THERE IS
- ANTROS BREDA
ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
οπου ζε να παεις ρε φιλε η οκκα εν 400ANTROS BREDA έγραψε:ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?
- ANTROS BREDA
ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΙ ΑΝ ΠΕΞΩ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΕΝΝΑ ΜΕΝ ΜΕΙΝΩ ΕΣΣΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΙΚΑ ΕΝ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΜΑ!sotiris!129 έγραψε:οπου ζε να παεις ρε φιλε η οκκα εν 400ANTROS BREDA έγραψε:ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ?
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
πανικο μου τες τελευταιες μερες οι χωρκανοι μου βαλουν συνεχεια φωτο και φαινεται να καλοπερνατε τουτες τις μερες..επιτελους να καλωσορισουν να το ευχαριστηθουμε!!!πανικος έγραψε:1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα.αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ
- Nikos
Είσαι ούλο παράπονα !!axerkwtis έγραψε:πανικο μου τες τελευταιες μερες οι χωρκανοι μου βαλουν συνεχεια φωτο και φαινεται να καλοπερνατε τουτες τις μερες..επιτελους να καλωσορισουν να το ευχαριστηθουμε!!!πανικος έγραψε:1 τσεντα τζικλες ,μετα απο εντονο περπατημα στν κυπρο 12 τζικλες 1 ορτυκι μια τραχηλα σημερα.αρκετα παχουλα τα πουλια σημερα,ψες και προψες τα διχτυα εκαναν μπαμ
Εν αφηκες τζίκλα να ρέξει αλλα εν βαλεις φώτο για να μεν σε πιαει το μάτι!!

- SilverPigeonS
Γιατί δεν ειδοποιά κάποιος την θήρα να λάβει τα μέτρα της;
Ξέρω ρωτώ ηλιθιότητες!!
Ξέρω ρωτώ ηλιθιότητες!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”