Laurona έγραψε:Την Κυριακη ειχα γενεθλια του γιου του κουμπαρου μου και επιαμεν και μειναμε που το Σαββατον σπιτι του στο χωρκο στες περιοχες σου.
Επιαμεν ενα κοντοιρην το πρωι, και καπου τζιμεσα εδιουσαν τον φασσων παστα φκια.
Ενε σβιναν οι σιπεθκιες, και εβλεπα τα πουλια που μακρυα.
Λαλει μο υο παρεας που ειμαστουν τζιαμε, ρεε καπου δαμε εν τζιε τα ποστα του Σωτηρη
Αποκλειεται ομως ρε φιλε, οι φασσες τους τζινους επεφταν

μονο ζε μονο που ηταν πολοι και οχι 1-2 οπλα επρεπε να καταλαβεις οτι δεν ημουν εγω!
αφου ειπα σου ειμαι αλεργικος στους συναδερφους δεν μπορω να παω κυνηγι και να δω πλασμα μπροστα μου αναφκουν τα λαμπουθκια μου ζε αλλασω τοπο αμεσως !!!
προτιμω να παω ενα τοπο μονος μου και να παιξω 1 παρα να παω ενα τοπο που να εχει αλλους και να παιξω 10! σοβαρομιλω!
ζε οχι τοσο γιατι ειμαι εγωιστης (που ειμαι) αλλα γιατι αμαν εχει αλλους ξεκινουν τα προβληματα
καποιος εν να ψηλοπαιζει πουλια, καποιος εν να ερτει να σταθει μπροστα σου, καποιος εν να χαμηλοπαιξει, καποιος εν να παιξει κανενα περτικο, καποιος εν να παιξει καμια ζικλα, καποιος εν να παιξει κανα σπινο, καποιος εν να ερτει να σου πει μα εγω επαιξα τουτην την φασα ενεν εσυ, καποιος εν να βαρεθει και να φκει που το ποστο του να φακα γυρους ζε να λαονει τα πουλια με αποτελεσμα να φιεις που το κυνηγι με νευρα...