ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Laurona »

Την Κυριακη ειχα γενεθλια του γιου του κουμπαρου μου και επιαμεν και μειναμε που το Σαββατον σπιτι του στο χωρκο στες περιοχες σου.

Επιαμεν ενα κοντοιρην το πρωι, και καπου τζιμεσα εδιουσαν τον φασσων παστα φκια.

Ενε σβιναν οι σιπεθκιες, και εβλεπα τα πουλια που μακρυα.

Λαλει μο υο παρεας που ειμαστουν τζιαμε, ρεε καπου δαμε εν τζιε τα ποστα του Σωτηρη :lol:

Αποκλειεται ομως ρε φιλε, οι φασσες τους τζινους επεφταν :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Laurona έγραψε:Την Κυριακη ειχα γενεθλια του γιου του κουμπαρου μου και επιαμεν και μειναμε που το Σαββατον σπιτι του στο χωρκο στες περιοχες σου.

Επιαμεν ενα κοντοιρην το πρωι, και καπου τζιμεσα εδιουσαν τον φασσων παστα φκια.

Λαλει μο υο παρεας που ειμαστουν τζιαμε, ρεε καπου δαμε εν τζιε τα ποστα του Σωτηρη :lol:

Αμαν γυρεψεις κουμπαρε βρισκεις παντου φασσες... Ο Σωτηρης ενεν παντου, ενα τοπο παει :lol: ;)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρε φιλε ενεν το ατου μου οι φασσες. :oops:

Αν ρεξει καμια που τζιαμε που ειμαι παιζω την. :D

Εμεναν αρεσκει μου η τζικλα αμα τελειωσει το ενδημικο, αλλα χατε εν μας καμνουν τ οχατηριν, εννα σπασουμε. 8-)

Να δεις πουεννα ερτουν τελος του Φλεβαρη , τζιε εννα παθουμεν οπως περσυ που ετελειωσεν το τζινη, και επιεννα στους σκυλους κανεναν γυρο και ηταν να με φαν :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Laurona έγραψε:Ρε φιλε ενεν το ατου μου οι φασσες. :oops:

Αν ρεξει καμια που τζιαμε που ειμαι παιζω την. :D

Εμεναν αρεσκει μου η τζικλα αμα τελειωσει το ενδημικο, αλλα χατε εν μας καμνουν τ οχατηριν, εννα σπασουμε. 8-)

Να δεις πουεννα ερτουν τελος του Φλεβαρη , τζιε εννα παθουμεν οπως περσυ που ετελειωσεν το τζινη, και επιεννα στους σκυλους κανεναν γυρο και ηταν να με φαν :lol:
Μαζι σου ρε παρεα.. ;) μακαρι να ερτουν τζικλουες να τις ευχαριστηθουμε και να καμουμε και τις αναγνωρισεις μας με το καλο για την νεα χρονια για το ενδημικο.. Ας ελπισουμε ο λαγος να ανακαμψει
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία . . :D :D :D :D
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

[quote="LAGOS"]Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία . . :D :D :D :D[/q

Γιαυτον δεν καμνουν στες Ελπιδες ασφαλεια ζωης οι ασφαλιστικες??? :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Laurona έγραψε:
LAGOS έγραψε:Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία . . :D :D :D :D[/q

Γιαυτον δεν καμνουν στες Ελπιδες ασφαλεια ζωης οι ασφαλιστικες??? :lol:
εν γιαυτό που ενεν καλά να λαλούν την πεθερά σου ελπίδα :D
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Laurona έγραψε:Την Κυριακη ειχα γενεθλια του γιου του κουμπαρου μου και επιαμεν και μειναμε που το Σαββατον σπιτι του στο χωρκο στες περιοχες σου.

μονο ζε μονο που ηταν πολοι και οχι 1-2 οπλα επρεπε να καταλαβεις οτι δεν ημουν εγω!
αφου ειπα σου ειμαι αλεργικος στους συναδερφους δεν μπορω να παω κυνηγι και να δω πλασμα μπροστα μου αναφκουν τα λαμπουθκια μου ζε αλλασω τοπο αμεσως !!!
προτιμω να παω ενα τοπο μονος μου και να παιξω 1 παρα να παω ενα τοπο που να εχει αλλους και να παιξω 10! σοβαρομιλω!
ζε οχι τοσο γιατι ειμαι εγωιστης (που ειμαι) αλλα γιατι αμαν εχει αλλους ξεκινουν τα προβληματα
καποιος εν να ψηλοπαιζει πουλια, καποιος εν να ερτει να σταθει μπροστα σου, καποιος εν να χαμηλοπαιξει, καποιος εν να παιξει κανενα περτικο, καποιος εν να παιξει καμια ζικλα, καποιος εν να παιξει κανα σπινο, καποιος εν να ερτει να σου πει μα εγω επαιξα τουτην την φασα ενεν εσυ, καποιος εν να βαρεθει και να φκει που το ποστο του να φακα γυρους ζε να λαονει τα πουλια με αποτελεσμα να φιεις που το κυνηγι με νευρα...
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

sotiris!129 έγραψε:

μονο ζε μονο που ηταν πολοι και οχι 1-2 οπλα επρεπε να καταλαβεις οτι δεν ημουν εγω!
αφου ειπα σου ειμαι αλεργικος στους συναδερφους δεν μπορω να παω κυνηγι και να δω πλασμα μπροστα μου αναφκουν τα λαμπουθκια μου ζε αλλασω τοπο αμεσως !!!
προτιμω να παω ενα τοπο μονος μου και να παιξω 1 παρα να παω ενα τοπο που να εχει αλλους και να παιξω 10! σοβαρομιλω!
ζε οχι τοσο γιατι ειμαι εγωιστης (που ειμαι) αλλα γιατι αμαν εχει αλλους ξεκινουν τα προβληματα
καποιος εν να ψηλοπαιζει πουλια, καποιος εν να ερτει να σταθει μπροστα σου, καποιος εν να χαμηλοπαιξει, καποιος εν να παιξει κανενα περτικο, καποιος εν να παιξει καμια ζικλα, καποιος εν να παιξει κανα σπινο, καποιος εν να ερτει να σου πει μα εγω επαιξα τουτην την φασα ενεν εσυ, καποιος εν να βαρεθει και να φκει που το ποστο του να φακα γυρους ζε να λαονει τα πουλια με αποτελεσμα να φιεις που το κυνηγι με νευρα...

+ 100!

Σωτηρης σωστα λαλεις .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

μερικές φωτό από το κυνήγι στη ελλάδα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”