αφου καθε 30-40 λεπτα επειαναν τα νερα ρε τραχανα τι ηταν να καμουμε ... εφια να παω σπιτι αλλα πρωτα ειπα να ρεξω που #@$@%@$%#@ δω τι καιρο ειχε και ειδα πως ζιαμε εν εβρεχε και εφκαλε ηλιο και εκατεβηκα και επειασα σε

ε ναι... τζιε ηρτα εγω ο μουσουπεττις τζιε εγινικαμεν τα πουλακια τσιου... αρρωστησα.... ξερεις ποσο ευαισθητος ειμαι... την κυριακη φερμου μιστερ μπραουν μαυρο και μετα ενα βιμτο στον καφενε και ενα γιανω....sotiris!129 έγραψε:γιατι ενομιζα ηταν να γεννηθουν φασσες!!!
αφου καθε 30-40 λεπτα επειαναν τα νερα ρε τραχανα τι ηταν να καμουμε ... εφια να παω σπιτι αλλα πρωτα ειπα να ρεξω που #@$@%@$%#@ δω τι καιρο ειχε και ειδα πως ζιαμε εν εβρεχε και εφκαλε ηλιο και εκατεβηκα και επειασα σε
οι οι ρε φιλουι μου... εν τζιε ειμαι απληστος... κανενα κουτι χαρτουτσιες αν σου βρεθετε και ειμαι οκ....sotiris!129 έγραψε:κανα πακετο τσιαρα εν θελεις?
καμιαν ρουμαναν?
θυμισμε να χε$W πρην ερτω κυνηγι γιατι εν να φοουμε να τα κατεβασω στο βουνο αμπα ζε εισαι καπου ζιαμε κοντα....γιατι εσυ οπως παεις εν να μας Γ@Μ!$!$Artemis G. έγραψε:οι οι ρε φιλουι μου... εν τζιε ειμαι απληστος... κανενα κουτι χαρτουτσιες αν σου βρεθετε και ειμαι οκ....sotiris!129 έγραψε:κανα πακετο τσιαρα εν θελεις?
καμιαν ρουμαναν?
Ρε κοπελια τα πολυ προσωπικα μεν τα φωναζεται ετσι!!:P:Psotiris!129 έγραψε:θυμισμε να χε$W πρην ερτω κυνηγι γιατι εν να φοουμε να τα κατεβασω στο βουνο αμπα ζε εισαι καπου ζιαμε κοντα....γιατι εσυ οπως παεις εν να μας Γ@Μ!$!$Artemis G. έγραψε:οι οι ρε φιλουι μου... εν τζιε ειμαι απληστος... κανενα κουτι χαρτουτσιες αν σου βρεθετε και ειμαι οκ....sotiris!129 έγραψε:κανα πακετο τσιαρα εν θελεις?
καμιαν ρουμαναν?![]()
απο 18/2! δωστους πας τα φκια!!!sotiris!129 έγραψε:ποτε αρκεφκουν οι καθημερινες να παρουμεν νακον στα σοβαρα τες ζικλες?
εν κανει που εν ενα πουλουι 50γρ αν το παιξω κεντρο ....Laurona έγραψε:Ειδες ιντα που φταιει και πεφτουν οι τσικλες σου ξιφτερισμενες και φτεει σου το μπερεττα.
Παιζεις τες παστα φκια.![]()
Παιζε τες καταστηθα να μεν εσιεις προβλημα.