ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

γιατι ενομιζα ηταν να γεννηθουν φασσες :lol: !!!
αφου καθε 30-40 λεπτα επειαναν τα νερα ρε τραχανα τι ηταν να καμουμε ... εφια να παω σπιτι αλλα πρωτα ειπα να ρεξω που #@$@%@$%#@ δω τι καιρο ειχε και ειδα πως ζιαμε εν εβρεχε και εφκαλε ηλιο και εκατεβηκα και επειασα σε :lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:γιατι ενομιζα ηταν να γεννηθουν φασσες :lol: !!!
αφου καθε 30-40 λεπτα επειαναν τα νερα ρε τραχανα τι ηταν να καμουμε ... εφια να παω σπιτι αλλα πρωτα ειπα να ρεξω που #@$@%@$%#@ δω τι καιρο ειχε και ειδα πως ζιαμε εν εβρεχε και εφκαλε ηλιο και εκατεβηκα και επειασα σε :lol:
ε ναι... τζιε ηρτα εγω ο μουσουπεττις τζιε εγινικαμεν τα πουλακια τσιου... αρρωστησα.... ξερεις ποσο ευαισθητος ειμαι... την κυριακη φερμου μιστερ μπραουν μαυρο και μετα ενα βιμτο στον καφενε και ενα γιανω.... :D
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

κανα πακετο τσιαρα εν θελεις?
καμιαν ρουμαναν? :lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:κανα πακετο τσιαρα εν θελεις?
οι οι ρε φιλουι μου... εν τζιε ειμαι απληστος... κανενα κουτι χαρτουτσιες αν σου βρεθετε και ειμαι οκ....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:
οι οι ρε φιλουι μου... εν τζιε ειμαι απληστος... κανενα κουτι χαρτουτσιες αν σου βρεθετε και ειμαι οκ....
θυμισμε να χε$W πρην ερτω κυνηγι γιατι εν να φοουμε να τα κατεβασω στο βουνο αμπα ζε εισαι καπου ζιαμε κοντα....γιατι εσυ οπως παεις εν να μας Γ@Μ!$!$ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
θυμισμε να χε$W πρην ερτω κυνηγι γιατι εν να φοουμε να τα κατεβασω στο βουνο αμπα ζε εισαι καπου ζιαμε κοντα....γιατι εσυ οπως παεις εν να μας Γ@Μ!$!$ :lol: :lol:
Ρε κοπελια τα πολυ προσωπικα μεν τα φωναζεται ετσι!!:P:P
sotiris!129

ποτε αρκεφκουν οι καθημερινες να παρουμεν νακον στα σοβαρα τες ζικλες?
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

sotiris!129 έγραψε:ποτε αρκεφκουν οι καθημερινες να παρουμεν νακον στα σοβαρα τες ζικλες?
απο 18/2! δωστους πας τα φκια!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ειδες ιντα που φταιει και πεφτουν οι τσικλες σου ξιφτερισμενες και φτεει σου το μπερεττα.

Παιζεις τες παστα φκια. :lol:

Παιζε τες καταστηθα να μεν εσιεις προβλημα. :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

Laurona έγραψε:Ειδες ιντα που φταιει και πεφτουν οι τσικλες σου ξιφτερισμενες και φτεει σου το μπερεττα.

Παιζεις τες παστα φκια. :lol:

Παιζε τες καταστηθα να μεν εσιεις προβλημα. :lol:
εν κανει που εν ενα πουλουι 50γρ αν το παιξω κεντρο ....
εχτες εκαμα τους κατι βολες στα 35-50 μετρα με το 2** ενομιζα εξαφανιζουνταν :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”