ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

solon loyka έγραψε:
sotiris!129 έγραψε: οι ρε λια πραματα σημερα σε θεμα καρπωσης, ως τες 9 για φασες ηρτε 1 επεια την... ΜΕ ΚΚΟΛΟΥΜΠΙΑ
ζε μετα για αγρελια εκοψα μια τσεντα γεματην και 7 ζικλες και 1 τραχιλα αλλα εν με αφηνεν ο καιρος να κυνηγισω καθε 1 ωρα αρκεφκαν τα νερα και βουρος για το αυτοκινητο!
αλλα η αληθκεια ειδα λιες ζικλες σημερα αλλα εν εδιουσαν χερι
ΣΩΤΗΡΗ ΑΜΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΣΑΙ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΠΑ...ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ? :D
οι εν εκαταφερα να φκαλω video γιατι ηρτεν πολλα γλιορα και δεν επρολαβα να την αναψω, αλλα οκ εν ειχεν και ιδιετερον action η φαση, απλα ηρτεν και εκατσεν στα 30 μετρα μπροστα μου...
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

sotiris!129 έγραψε:
solon loyka έγραψε:
sotiris!129 έγραψε: οι ρε λια πραματα σημερα σε θεμα καρπωσης, ως τες 9 για φασες ηρτε 1 επεια την... ΜΕ ΚΚΟΛΟΥΜΠΙΑ
ζε μετα για αγρελια εκοψα μια τσεντα γεματην και 7 ζικλες και 1 τραχιλα αλλα εν με αφηνεν ο καιρος να κυνηγισω καθε 1 ωρα αρκεφκαν τα νερα και βουρος για το αυτοκινητο!
αλλα η αληθκεια ειδα λιες ζικλες σημερα αλλα εν εδιουσαν χερι
ΣΩΤΗΡΗ ΑΜΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΣΑΙ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΠΑ...ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ? :D
οι εν εκαταφερα να φκαλω video γιατι ηρτεν πολλα γλιορα και δεν επρολαβα να την αναψω, αλλα οκ εν ειχεν και ιδιετερον action η φαση, απλα ηρτεν και εκατσεν στα 30 μετρα μπροστα μου...
εκαλομαθες μας ρε Σωτηρη τσιε τωρα εν να εχουμε παραπονο!!! :D
sotiris!129

αφου εν ειχε φασες σημερα τι ηταν να φκαλω τα συνεφα? :lol:
μετα στες ζικλες εν την εκατεβασα γιατι εκαταλαβα πως ηταν να βρεξει και εν εθελα να σουποθει
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
kypros έγραψε:27.1.2013 τωρα που ηβρα ωρα!
οι αλλοι 2 οι μαφιες που ηταν?
Οι τζικλες εν για τους μιτσιους σαν εσας ρε, οι μαφιες εχουν πιο σοβαρα πραματα να καμουν :D

Εν μας παιρνει ρε Σωτηρη :cry: , του χρονου που εν θα του φερμαρουν τα σεττερ μας ομως εν να παραπονιεται :D

Νε ρε εν εγω που εν σε παιρνω ....που μου αρκεφκεις τις αναμνησεις τον καιρο που ησουν μιτσις και επαιζες 30 μιαν ωρα στο κεντρο τη φραουλα κτλ κτλ....και μελαγχολω και εγω !
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Νε ρε εν εγω που εν σε παιρνω ....που μου αρκεφκεις τις αναμνησεις τον καιρο που ησουν μιτσις και επαιζες 30 μιαν ωρα στο κεντρο τη φραουλα κτλ κτλ....και μελαγχολω και εγω ![/quote]

περασμενα μεγαλεια...! αμα ακουσεις που τους παλιους πελλανισκεις! εφααν την μανα ρε κυπρο και παλευκουμε και εμεις με τα σημερινα δεδομενα...
sotiris!129

ατε εν να πω την αληθκεια γιατι εν να σπασω
σημερα εμπεικα μεσα σε 4 κομαθκια που παντα εσυκοντα 4-5 ζικλες στο καθενα
στο πρωτο 20+
στο δευτερο 20+
στο τριτο εφκαλα παντα 20+ σημερα εφιαν 50+
στο τεταρτο 15+
επαιξα 8 εκρεμασα τες 7 και εκαμα και 2 καλιζια γιατι μολις επαιζα εγεμονεν ο τοπος ζικλες και εσιασιαρισκα να αλαξω χαρτουτσιες κτλ κτλ
ζιιαανα και εμπεικαν λια πουλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 30 Ιαν 2013, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

sotiris!129 έγραψε:αφου εν ειχε φασες σημερα τι ηταν να φκαλω τα συνεφα? :lol:
μετα στες ζικλες εν την εκατεβασα γιατι εκαταλαβα πως ηταν να βρεξει και εν εθελα να σουποθει
να της γορασεις αδιαβροχο!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

682 GOLD E έγραψε:Νε ρε εν εγω που εν σε παιρνω ....που μου αρκεφκεις τις αναμνησεις τον καιρο που ησουν μιτσις και επαιζες 30 μιαν ωρα στο κεντρο τη φραουλα κτλ κτλ....και μελαγχολω και εγω !
περασμενα μεγαλεια...! αμα ακουσεις που τους παλιους πελλανισκεις! εφααν την μανα ρε κυπρο και παλευκουμε και εμεις με τα σημερινα δεδομενα...[/quote]

Γιαννη μου εγω πιστευω τουντα πραματα καμνουν κυκλους. Μακροχρονιους φυσικα.

Φασσες πχ πρην 15 χρονια δεν ειχε μια μες τη λευκωσια. Τωρα εχει χιλιαδες.

Μπορει σε 20 χρονια να ανακαμψει πολλα ενα αλλο θηραμα στη κυπρο, ειδικα λογο καιρικων συνθηκων.

Βασικα εξαρταται σε πια φαση τυγχαινει να γεννηθει ο καθενας.

Επισης οι τζηκλες δεν κινουνται ρε φιλε. Εν πολλα λιες αλλα εν γινεται να πιενεις σε συγκεκριμενα σημεια και να φεφκουν 40 πουλια και το πρωι να στεκεσαι 2 ωρες και να μεν δεις μια. Εν παραξενες συμπεριφορες, διαοφρετικες που παλια για καπιο λογο.

Περσυ στη ελλαδα επερπατουσες και καθε σχοινια εφεφκαν 5 και επιενες ποφησημα το πρωι και δεν εβλεπες φτερο. Σανμπος και βλαστουν που χαμε
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

kypros έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:Νε ρε εν εγω που εν σε παιρνω ....που μου αρκεφκεις τις αναμνησεις τον καιρο που ησουν μιτσις και επαιζες 30 μιαν ωρα στο κεντρο τη φραουλα κτλ κτλ....και μελαγχολω και εγω !
περασμενα μεγαλεια...! αμα ακουσεις που τους παλιους πελλανισκεις! εφααν την μανα ρε κυπρο και παλευκουμε και εμεις με τα σημερινα δεδομενα...
Γιαννη μου εγω πιστευω τουντα πραματα καμνουν κυκλους. Μακροχρονιους φυσικα.

Φασσες πχ πρην 15 χρονια δεν ειχε μια μες τη λευκωσια. Τωρα εχει χιλιαδες.

Μπορει σε 20 χρονια να ανακαμψει πολλα ενα αλλο θηραμα στη κυπρο, ειδικα λογο καιρικων συνθηκων.

Βασικα εξαρταται σε πια φαση τυγχαινει να γεννηθει ο καθενας.

Επισης οι τζηκλες δεν κινουνται ρε φιλε. Εν πολλα λιες αλλα εν γινεται να πιενεις σε συγκεκριμενα σημεια και να φεφκουν 40 πουλια και το πρωι να στεκεσαι 2 ωρες και να μεν δεις μια. Εν παραξενες συμπεριφορες, διαοφρετικες που παλια για καπιο λογο.

Περσυ στη ελλαδα επερπατουσες και καθε σχοινια εφεφκαν 5 και επιενες ποφησημα το πρωι και δεν εβλεπες φτερο. Σανμπος και βλαστουν που χαμε[/quote]

συμφωνω απολυτα και για τες φασσες και για τες τσικλες ακριβως ετσι οπως τα λες ρε Κυπρο...!!!! Παραξενα πραματα! Ναμαστε ευχαριστημενα με τουτα που εχουμε σημερα! αρκουμαστε με πιο λιγα και ποιοτικα θηραματα!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:ατε εν να πω την αληθκεια γιατι εν να σπασω
σημερα εμπεικα μεσα σε 4 κομαθκια που παντα εσυκοντα 4-5 ζικλες στο καθενα
στο πρωτο 20+
στο δευτερο 20+
στο τριτο εφκαλα παντα 20+ σημερα εφιαν 50+
στο τεταρτο 15+
επαιξα 8 εκρεμασα τες 7 και εκαμα και 2 καλιζια γιατι μολις επαιζα εγεμονεν ο τοπος ζικλες και εσιασιαρισκα να αλαξω χαρτουτσιες κτλ κτλ
ζιιαανα και εμπεικαν λια πουλια
ε καλα ρε τραχανα... γιατι ενεπειαμε στες τζικλες το απογευμα ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”