ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re:

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:Κουβεντα που ψαρεψα απο την διατροφολογο μου πριν λιγο:)μου ειπε οτι ο αντρας της ειναι μανιακος κυνηγος τζιηκλαρης και την ρωτησα μεσο ορο ποσα φερνει καθε φορα, μου ειπε 8-10.προχτες λεει εφερε 25 σε περιοχη που ξερω.επισης μου ειπε οτι η παρεα του 4-5 ατομα προσλαμβανουν καθε εξορμηση ενα πακιστανο/σριλανκεζο για 30 ευρω και αφου του δινουν μια καμπανελα καμνει τους παντιμα!!!και τον βουρκατορα και τον ξηφτεριστη!!!αμαν εκαταλαβε που το υφος μου οτι καπου βρωμουσε το πραμα επηε να τα αλλαξει οτι ταχα εν αλλος που την παρεα που τον παιρνει!ακουσον ακουσον!!!και τον θεωρει και μεγα κυνηγο τον ττοπουζο!!!Για να με "καλοπιασει" υστερα εβαλε μου μια νυχτα να φαω πιτσα!!!;):):):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Εγώ λέω για να της την σπάσεις να μεν φάεις πίτσα :lol: :lol:

Κί όμως Αλέξη μου από ότι φαίνεται εγεμώσαμεν ΜΕΓΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ... :|
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Για να δουμε τα χαλια μας...ειμαστε για κλαματα!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Προβλεπεται δυνατο παιχνιδι αυριο στα χωρια επαχιας Λευκωσιας , δυστιχος παω στρατο και θα χασω τες ποιο κρισιμες ωρες
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
stavros p
Full Member

Δημοσίευση από stavros p »

sotiris!129 έγραψε:Προβλεπεται δυνατο παιχνιδι αυριο στα χωρια επαχιας Λευκωσιας , δυστιχος παω στρατο και θα χασω τες ποιο κρισιμες ωρες
τζαι γω φιλε σωτο.μια ωρουα το πρωι εν να δωκουμε το παρων μας να νιωσουν λιο την πιεση η τζικλουες
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Μακάρι ρε παιδιά να απολαυσουμε την τελευταία μας εξόρμηση πριν το διπλώνουμε
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

1 ωρουα τι να προλαβεις? να παιξεις ποφυσιμα οξα να τες μαζεψεις?
εν να παιζω ως τες 7:30 ζε οσες πεσουν μες τα ποθκια μου καλος :lol:
Μετα εχει Φασσες , θα παρω και την camera μαζι μου , να δειξω στους φασσαριες μας κατι σμινοι των 100-200-500 πουλιων μιας και ειναι η τελευταια τους μερα και θα γραψω και τον τοπο ετσι για το γαμωτο ;)

Mιας και το συναφερα , την περασμενη εξωρμηση εδωκεν πανω μου καταμετοπο επιθεση σμινος περαν των 1000 φασσων χωρις υπερβολη στα 10 μετρα !
τρομερο συνεσθημα να τες βλεπεις πισω που την ελια να ερκουντε να κατσουν πουπανω σου να ακους τον θορυβο απο τα φτερα τους και να νομιζεις πως θα σπασουν τα αυτια σου !
ειπα δεν θα καμω μαλακια , δεν θα σαντανοθω ... θα συμαθκιασω 1 για σιουρκα
αφεικα επερασαν που διπλα μου κυριολεκτικα στα 5-10 μετρα τα πρωτα 100-200 πουλια , αλλες εκατσαν πανω στην ελια που εστεκουμουν χοσμενος απο κατω αλλες στες διπλα ελιες κτλ κτλ μολις μπενει μια μες τες καννες παιζω την και μετα πανικοοοοοοοςςςς :lol: παιζω δευτερη εν την κουτσιο καλα εφεικεν μονο φτερα αλλασω χαρτουτσια και πας την βιασηνη μου πρην κατσει η χαρτουτσια μεσα εμαχουμουν να κλεισω το οπλο και δεν εκλειε :lol: :lol: :lol:
ΜΑΛΛΙ εμεινε μου η 1 :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Σωτηρη ετυχε μου κατι παρομοιο περσι και ηταν ο λαγος που ειπα θα πιασω καμερα ηταν ενα κοπαδι 50-60 φασσες ερκουνταν καταμετοπο μολις με ειδαν εψιλοσαν 1η σιηπεδκια πεφτουν 2 πουλια,σιμαδκιαζο αλλη 2η σιηπεδκια εππεσε τσιε τσινη!!ακουο τον ανιψιο μου και γελα λαλω του τι εγινε λαλει σαν επιενναν εππεσε ακομα 1 εφαμεν τους τοπους εχαθικεν!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από marios10 »

Ε Σωτηρακη μου γιατι εν τους εσιρες το οπλο ηταν να πεσουν 2-3:smile: 8-) :o :sad:
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

ημουν χοσμενος , μπροστα μου διχτυ παραλαγης, πισω μου κορμος της ελιας και κλονια της ελιας και στα πλευρα μου κλονια της ελιας παλε ...
βλεπω μια φασσα να περνα απο πανω μου σε μεγαλο υψος , βγενω απο το διχτυ για να δω που θα κατσει ... και βλεπω να προσπαθει να κατσει με αλλο καμια 200-300 που ερχονταν απο πισω μου σε κατι δεντρα που ηταν πισω μου στα 100 μετρα !
ηταν να αυτοχτονησω ...
μπενω ξανα μεσα στην φυλαχτρα μου αλλα βαλω ραχη το διχτυ και μουτρα μου τον κορμο
ολα τα κοπαδια της περιοχης αρκεψαν ζε εσιζαν ζιαμε που εβλεπαν τες αλλες να φιλουριζουν ανενοχλητες ... σε 10 λεπτα εγιναν παραπανω που 1000 ( ακριβος πας το ποστο του Rai) που δεν ηρτεν , και δεν εφτανε αυτο να με πιανει και τηλεφωνο ζινην την ωρα και να με ρωτα αν εχει κυνητικοτητα :lol: :lol: :lol: :lol:
στο δεκαλεπτο σηκωνουνται και καμουν κατα πανω μου , κλωτσο το διχτυ που πισω μου για να φκω εξω να μπορω να παιξω και τελικα δεν ερκουνται , ξανακαθουνται ζιαμε που ηταν !
περνουν ακομα 10 βασανιστικα λεπτα και ξανα κατα πανω μου μουτρα :lol:
η ελια μπροστα μου αρκεψαν εκαπελιαζαν την ελια εκαθουνταν πανω πας τες διπλα κτλ κτλ χαοςςςς
και τα υπολοιπα τα ειπα :lol:

επερασαν που το μυαλο μου 100 σκατα να καμω να πεσει παραπανω που 1 , αλλα εφοηθηκα μην μου γελασουν και δεν παιξω καμια στο τελος , ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι :lol:
αφου η πρωτες εφτασαν στες ελιες που εκαθουμουν και που τα 4 δεντρα που εκαθουνταν πανω 100 μετρα ποιο κατω εσυκονουνταν ακομα για να ερτουν ζιαμε που ημουν εγω ! :lol:
AggelosΑ
Full Member

Δημοσίευση από AggelosΑ »

Ως πότε θα δικαιουστε φασσες ρε κοπελια?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”