ουυ πολλα καλά! Να ξέρεις όταν έσιει κακοκαιρία, έσιει και φάσσες. Οι παραπάνω τον τζαιρό της φάσσας εν παίζουν τόσες. Μάρκαρε το πόστο, την ώρα τζαι εννα καλοπαιράσεις...
Πανικος Setter έγραψε:πάντως σήμερα που μίλησα με 5-6 παρέες κάθε εξόρμηση είναι και χειρότερα
τώρα να δούμε τους δικούς μας
Τώρα ρε πανίκκο να δείς που εννά κατεβεί ο 129 με ένα κοφίνι τσίχλες
οι ρε λια πραματα σημερα σε θεμα καρπωσης, ως τες 9 για φασες ηρτε 1 επεια την... ΜΕ ΚΚΟΛΟΥΜΠΙΑ
ζε μετα για αγρελια εκοψα μια τσεντα γεματην και 7 ζικλες και 1 τραχιλα αλλα εν με αφηνεν ο καιρος να κυνηγισω καθε 1 ωρα αρκεφκαν τα νερα και βουρος για το αυτοκινητο!
αλλα η αληθκεια ειδα λιες ζικλες σημερα αλλα εν εδιουσαν χερι
Είσαι πόμπα! Νομίζεις επαίξαν πολλοί μια φάσσα και οκτώ τσίκλες σήμερα?
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
ουυ πολλα καλά! Να ξέρεις όταν έσιει κακοκαιρία, έσιει και φάσσες. Οι παραπάνω τον τζαιρό της φάσσας εν παίζουν τόσες. Μάρκαρε το πόστο, την ώρα τζαι εννα καλοπαιράσεις...
ευτυχως ειμαι μονος μου τζιαμε στο ποστο... ηδη επια 4 φορες τζιαμε.. Αλλα ποτε ενεν σιουρες .. πρεπει να δοκεις πανω τους , να εν ησυχια, να φυσα λιο και να εχει κακοκαιρια οπως ειπες..
Πανικος Setter έγραψε:
το σάββατο εν τζιαι χρειάζεται να σου πω ποιου έννα δόκεις τι τσεντα με τα αγρέλια
εγω λαλω σου τωρα αμπα και βαλει και τα αυγα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
ευτυχως ειμαι μονος μου τζιαμε στο ποστο... ηδη επια 4 φορες τζιαμε.. Αλλα ποτε ενεν σιουρες .. πρεπει να δοκεις πανω τους , να εν ησυχια, να φυσα λιο και να εχει κακοκαιρια οπως ειπες..
ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΛΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ!!!!ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ...ΜΕ 4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.
ΕΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΣΑΙ ΓΕΛΑΣΕΣ ΤΟΥΣ... ΜΠΡΑΒΟ.... ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Πανικος Setter έγραψε:πάντως σήμερα που μίλησα με 5-6 παρέες κάθε εξόρμηση είναι και χειρότερα
τώρα να δούμε τους δικούς μας
Τώρα ρε πανίκκο να δείς που εννά κατεβεί ο 129 με ένα κοφίνι τσίχλες
οι ρε λια πραματα σημερα σε θεμα καρπωσης, ως τες 9 για φασες ηρτε 1 επεια την... ΜΕ ΚΚΟΛΟΥΜΠΙΑ
ζε μετα για αγρελια εκοψα μια τσεντα γεματην και 7 ζικλες και 1 τραχιλα αλλα εν με αφηνεν ο καιρος να κυνηγισω καθε 1 ωρα αρκεφκαν τα νερα και βουρος για το αυτοκινητο!
αλλα η αληθκεια ειδα λιες ζικλες σημερα αλλα εν εδιουσαν χερι