virtualgreek έγραψε:Ωραία πάντα τα βίντεο με κυνηγετικά στιγμιότυπα.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την κάμερα. Σωτήρη, εσύ έβαλες την κάμερα στο πλάι/αριστερά των καννών. Μπορεί να μπεί κάτω από τις κάννες? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Σ.
Φιλε Σαββα η πιο καλη ειναι η πιο κατω ακριβουτσικη αλλα κανει και για προπονηση και για κυνηγι και ειναι κατω απο τισ καννεσ
το σημάδι που υπαρχεί στο βίντεο είναι πράγματι της καμέρας.??
Ναι διαλεγεισ ποιο θελεισ εχει 3 - 4 νομιζω ..... και να φαινεται η οχι ....πρωτα την ρυθμιζεισ οπωσ την διοπτρα για να εισαι σιγουροσ οτι δειχνει εκει που παει η ντουφεκια σου
δεσ τα βιντεο ειναι τρομερη ποιοτητα και ειναι πολη καλη στο να δειχνει τα λαθη σκοπευσησ. Επισησ ενεργοποιηται με το σηκωμα και επωμισμα του οπλου δεν χρειαζεται να την αναβεισ εσυ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Φ/Β ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ .
APOLLON_1 έγραψε:το χωριο που πήγαμε είναι λίγο έξω από την θεσσαλονίκη θα μάθω ακριβώς πιο είναι γιατί τώρα μου διάφεγγη και να σου πω
ε φίλε επειδή σπουδάζω τζε εγώ θεσσαλονίκη μπορείς να μου πείς τι χρειάζεται για να φκάλω άδεια δακάτω???
αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα δυο τελευταία χρονιά που εχω φυγη που Θεσσαλονίκη. 1κατοχή του όπλου που θα κυνηγάς,2κυπριακή αδεία κυνηγιού,3περνα που τον κυνηγετικό σύλογο Θεσσαλονίκης( οδός Αμύντα νομίζω) μια τυπική αίτηση πληρώνεις το ανάλογο αντίτιμο και ίσε ok. εγώ επερνα το δικό μου όπλο που Κύπρο εν πιο απλό που το να αγοράσεις πόδα.