ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- Athos 1978
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
όπως και να έχει το πράμα εγώ πάω πάντα προετοιμασμένος 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
- marios10
- Full Member
Απ: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
E Atho μου εν πολεμο που ενα παεις

Καλα κυνηγια φιλε μου και μακαρι να τες λιφτεις..
Καλο κυνηγι σε ολους;-)

Καλα κυνηγια φιλε μου και μακαρι να τες λιφτεις..
Καλο κυνηγι σε ολους;-)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
-
- Full Member
Kαμια πληροφορια που το μετωπο?
- marios10
- Full Member
Απ: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Ηρταμεν σπιτι και σημερα γεροι.
Πολλα παρα πολλα λια πουλια σημερα ημουν στην περιοχη βαβλας ..Επαιξα μιαν τσικλα..
Αφου δεν ειχε τιποτε ωρα 7 εκαμα ενα καθαρισμο εκει που ημουν..
Και μετα πηγα για τα ωραια πραγματα της φυσης...
Πολλα παρα πολλα λια πουλια σημερα ημουν στην περιοχη βαβλας ..Επαιξα μιαν τσικλα..
Αφου δεν ειχε τιποτε ωρα 7 εκαμα ενα καθαρισμο εκει που ημουν..
Και μετα πηγα για τα ωραια πραγματα της φυσης...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
- Phinix
Λαρνακα χαμηλά πολλά λίγες.
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
Καπιλιο λιμνατη αγιο μαμα πολλα λια πραματα
-
- Full Member
Σημερα αγγλεισιδες εν τον εκαπνησαμε.Τίποτε αλλα τιποτε.Μονο κατι φασσες ειδαμεNeoklis έγραψε:Καπιλιο λιμνατη αγιο μαμα πολλα λια πραματα
- spyrosspyrou851
Phinix έγραψε:Λαρνακα χαμηλά πολλά λίγες.
Πράγματι παιδιά, καμμία σχέση με την προηγούμενη Κυριακή. Περιοχή Αγ. Θεοδώρου τα πουλιά ήταν σχεδόν μηδαμινά. Εγώ ο πατέρας μου τζιαι ο ξάδερφος μου πιάσαμε 1 φάσσα τζιαι 4 τζίκλες, εγώ την φάσσα τζιαι μια τζίκλα, ο παπάς μου 2 τζίκλες τζιαι ο ξάδερφός μου 1 τζίκλα. Η φάσσα δεν έχω ιδέα πώς εστραβώθηκε τζιαι ήρτε πάνω μου δεν εκατάλαβα. Επέπσαν της σιερετίσματα κάποιοι τζαι εχαμήλωσεν να κάτσει τζιαι για καλή μου τύχη ήμουν πίσω που ένα δεντρό τζιαι έφκαλα την κκελλούα μου να δω τι παίζουν, ήρτεν ολόισια πάνω μου τζιαι μια *8 Rocket έκαμεν την μάτσα. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου την εστείλαν.stelios46 έγραψε:οντως πολλα λιες λαρνακα..

Κυριακή τζιαι Δευτέρα πάλε, ελείψαν όμως.

- πανικος
Ο πληροφοριοδοτης μου για ψηλα λεμεσου προς αγρο αν δεν ηταν κουμπαρος μου θα γεμωνα τον κολο του σκαγια.ειδα πεντε πουλια ολα ολα.ειπιαμε αρκετο κρασακι μπορω να πω και συτυχως πηρα τζικλες Που σπιτι και βγηκε ο μεζες 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....