mikros έγραψε:Δροσσια,Λαρνακα...εν ξερω τι εγινικε πριν λιο σε εσας παντος εμας ετσι αερα χαλαζι και βροχη εχει πολλυ καιρο να καμει...
μολις εποκατσεν λιο,εγεμωσεν ο ουρανος μαυροποουλλους...ηταν σχιλιαες...επροσπαθησα να φκαλω φωτο με το κινητο αλλα εν πολλοφενουντε,αργησε να κοψει ο νους μου να πιαω το αεροβολο να φκαλω φωτογραφια,οταν το εφκαλα ειδα τους πας τις φινικιες,οκ λαλω τους οσπου να τα εβρω με το κινητο ωστε να φενετε που τον τηλεφακο εξατμιστηκαν...αν ηθελα ειχα 5-6 ετσι ανετα ...
Μαυροπούλια εννοείς φαντάζομαι, άλλως λαζούρκα
Mαυροτσικλες,Κοτσυφες...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
παιδια δυσκολα τα πραγματα στην ελλαδα , πολλα τα εξοδα πολλα τα χιλιομετρα , μεγαλος ο τοπος , δεν βρισκεις τα πουλια ευκολα , παιζει ρολο πολυ η τυχη .
RODOSTHENIS έγραψε:Παιδιά το Σαβατουκρίακο θα βρίσκουμε επαρχία Λεμεσού!!!! αν κάπιος έχει τη καλοσίνη την Κυριακή να με πάρει μαζεί του ασεν και βουρκάτορα θα του είμουν ευγνόμων!!!!
Ελα κοντα,
παμε οπου θελεις
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
προβλεπω μεγαλες αλλαγες απο τα αυριο ως την Κυριακη ... η που αυτος ο καιρος θα οδηγησει σε μεγαλες μετακινησεις πρως τα εξω η σε μεγαλες μετακινησεις πρως τα μεσα !
Η αυριανη αναγνωρηση θα δειξει και ελπιζω ναν το δευτερο αλλιως Rai εν να κοφκουμε κουρουθκια πας τους πευκους οπως ζινη την μερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
mikros έγραψε:Δροσσια,Λαρνακα...εν ξερω τι εγινικε πριν λιο σε εσας παντος εμας ετσι αερα χαλαζι και βροχη εχει πολλυ καιρο να καμει...
μολις εποκατσεν λιο,εγεμωσεν ο ουρανος μαυροποουλλους...ηταν σχιλιαες...επροσπαθησα να φκαλω φωτο με το κινητο αλλα εν πολλοφενουντε,αργησε να κοψει ο νους μου να πιαω το αεροβολο να φκαλω φωτογραφια,οταν το εφκαλα ειδα τους πας τις φινικιες,οκ λαλω τους οσπου να τα εβρω με το κινητο ωστε να φενετε που τον τηλεφακο εξατμιστηκαν...αν ηθελα ειχα 5-6 ετσι ανετα ...
Μαυροπούλια εννοείς φαντάζομαι, άλλως λαζούρκα
Mαυροτσικλες,Κοτσυφες...
Eν μαυρόπουλοι ξιμαρισμένοι (έτσι τους λαλεί ο παπάς μου), αλλιώς μαυροπούλια όπως είπε ο Μάριος, μοιάζουν με τους κότσυφες αλλά δεν είναι. Περιοχή της Μητρόπολης είναι γεμάτη κάθε χρόνο.
Αντρίκο μου εν πο τούτα που είδεσ
Ψαρώνια τα λένε οι καλαμαράες
Αν τα ειδατε τα πουλια και εσεις τι να πω...το φοντο ηταν αρκετα σκοτεινο..
εν ηταν ετσι σαν τα βιντεο σας,ηταν πολλα κοπαδια των 20-100 πουλιων και πουλακια 3-4 μαζι
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
τουτο το θεαμα το εζησα πριν 2χρονια στην περιοχη του ΓΣΠ απογευμα τετοιο καιρο ισως λιγο πιο μετα. εσταματησα το αυτοκινητο και εκατσα και τους εβλεπα μεχρι που νυχτωσε και εκατσαν ολοι!!!!τις επομενες 1-2 μερες εξαφανιστηκαν ολοι οπως και οι τζικλες!!!μαλλον ηταν προβες συγχρωνισμου πριν το μεγαλο ταξειδι της αποδιμιας
mikros έγραψε:Αν τα ειδατε τα πουλια και εσεις τι να πω...το φοντο ηταν αρκετα σκοτεινο..
εν ηταν ετσι σαν τα βιντεο σας,ηταν πολλα κοπαδια των 20-100 πουλιων και πουλακια 3-4 μαζι
Είναι μαυροπούλια, τα βρίσκω αρκετά συχνά, από 3-4 όπως είπες μέχρι και εκατοντάδες.
kanaris έγραψε:τουτο το θεαμα το εζησα πριν 2χρονια στην περιοχη του ΓΣΠ απογευμα τετοιο καιρο ισως λιγο πιο μετα. εσταματησα το αυτοκινητο και εκατσα και τους εβλεπα μεχρι που νυχτωσε και εκατσαν ολοι!!!!τις επομενες 1-2 μερες εξαφανιστηκαν ολοι οπως και οι τζικλες!!!μαλλον ηταν προβες συγχρωνισμου πριν το μεγαλο ταξειδι της αποδιμιας
ετσι καμνουν σιναουντε ουλλα μαζι οπωσ τα σχελιονια!!!