Μακάρι καπετάνιο μου διότι κάποια παιδιά ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα για κυνήγι φάσσας και τσίχλας και είναι αγχωμένοι πως δεν έχει τσίχλες!Captain theodoros έγραψε:Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΧΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .

Μακάρι καπετάνιο μου διότι κάποια παιδιά ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα για κυνήγι φάσσας και τσίχλας και είναι αγχωμένοι πως δεν έχει τσίχλες!Captain theodoros έγραψε:Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΧΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .
Captain theodoros έγραψε:εδω και εικοσι μερες βαρουν πολλα πουλια , εγω ειχα κατι δουλειες δεν πηγα .
mikros έγραψε:Δροσσια,Λαρνακα...εν ξερω τι εγινικε πριν λιο σε εσας παντος εμας ετσι αερα χαλαζι και βροχη εχει πολλυ καιρο να καμει...
μολις εποκατσεν λιο,εγεμωσεν ο ουρανος μαυροποουλλους...ηταν σχιλιαες...επροσπαθησα να φκαλω φωτο με το κινητο αλλα εν πολλοφενουντε,αργησε να κοψει ο νους μου να πιαω το αεροβολο να φκαλω φωτογραφια,οταν το εφκαλα ειδα τους πας τις φινικιες,οκ λαλω τους οσπου να τα εβρω με το κινητο ωστε να φενετε που τον τηλεφακο εξατμιστηκαν...αν ηθελα ειχα 5-6 ετσι ανετα ...
οριστε πολλα πουλια που εκανε εδω ο συναδελφος , τι θελετε στην ελλλαδα για εξοδα να χαλατε ορε , εδω στην κυπρο μας μην ακουτε κανεναν , δεμενα δεν εχουν τα πουλια στην ελλαδα , ποιο πολλα θα κανετε στην ομορφη κυπρο μας ,RODOSTHENIS έγραψε:Stay tuned............ Εν να με πάρει κανένας μαζεί του??? Βρίσκοτες πολλάαααα!!!!!![]()
![]()