ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

MARIOSE έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:εν θελω να παρασιρω κανενα αλλα νωμιζο οτι την κυριακη θα ειναι πολλα τα πουλια σε ενα περιπατω πριν λιο σε περιοχη που εχτες εν ειχεν, σημερα εγινετουν χαμος!
Άντρο άμα έχει πανσέληνο να φοάσαι, ειδικά το Φεβράρη... :mrgreen:
το ξερω αν ειδες εγραψα οτι εν θελω να παρασιρω κανενα εγω παλε εννα παω ετοιμος για μαχη αν ερτουν καλος σιουρα παπαγαλοι εν θα φιουμε!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ANTROS BREDA έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:εκαμα μαλακια εχτες επεια σε τοπο που ειχεν αλλους, υπολογιζα πως επειδη ηταν τεταρτη εν θα ειχε τοσο κοσμο !
αναγκαστηκα επαιζα μερικες ζικλες στα 60-80 μετρα απλα για να κλωσουν να μεν φκουν πανω στους αλλους που εστεκουνταν περιμετρικα μου ;)
γιατη ρε σωτηρη αν εβκεναν πας τους αλλους τη πειραζει???? εννα λιψουν οξα γραφουν πανω το ονομα σου?
Εκαμαν πελαρες ζε ενεβριασαν με, η ωρα 6 που επεια εμαλωναν για τα ποστα και εφαρασαν μου λιες ζικλες στο ποφισημα, μετα που ειδαν οτι επερνουσαν μονο που εμενα ηρταν περιμετρικα μου στα 20 μετρα απο μενα , μου επειασαν και μερικες που επεφταν κοντα τους και επεζαν πελλο, απσαν ζε τα μιχανουθκια μπας και αλλαξουν την πορεια τους αλλα ματαια ...
Ε σορρυ δηλαδη 2-3 που επαιξεν ο καθενας εν τους κανουν; Ενζεν χορτασιο εφκαλαν την ζιβανα τους!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εμεις παμε στα ιδια ποστα το τελευταιο 1 μηνα γνωριστηκαμε ολοι μεταξη μας και ειναι πομπα ουτε τσακκομους για τα ποστα ουτε τπτ και βοηθουμε και ο ενας τον αλλον σε χαμενα πουλια! ειναι ενας απο τους λογους που εν αλαξα τοπο εν θελω να νευριαζω πρωι πρωι!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Σήμερα σε καθημερινή περιοχή επαρχία Λευκωσίας 3 τζίκλες απογευματινο, περπατητό κυνήγι! Στην περιοχή άλλες φορές σήκωνα περισσότερες τζίκλες! Ισως μετακινήθηκαν, ίσως να έφυγαν δεν το γνωρίζω... αυτό που ξέρω είναι ότι έκανα το κέφι μου βγαίνοντας έξω στη φύση μακριά που άγχος και καθημερινότητα! Οι βολές μου ήταν όλες head shot ;) 3/3 head shots :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

το ξερω αν ειδες εγραψα οτι εν θελω να παρασιρω κανενα εγω παλε εννα παω ετοιμος για μαχη αν ερτουν καλος σιουρα παπαγαλοι εν θα φιουμε![/quote]

Σωστός φιλούι μου! ;)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Georgios έγραψε:Σήμερα σε καθημερινή περιοχή επαρχία Λευκωσίας 3 τζίκλες απογευματινο, περπατητό κυνήγι! Στην περιοχή άλλες φορές σήκωνα περισσότερες τζίκλες! Ισως μετακινήθηκαν, ίσως να έφυγαν δεν το γνωρίζω... αυτό που ξέρω είναι ότι έκανα το κέφι μου βγαίνοντας έξω στη φύση μακριά που άγχος και καθημερινότητα! Οι βολές μου ήταν όλες head shot ;) 3/3 head shots :)
Μπράβο φίλε Γιώργο, η ουσία όλη είναι αυτά που περιέγραψες. ;)
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ANTROS BREDA έγραψε:εν θελω να παρασιρω κανενα αλλα νωμιζο οτι την κυριακη θα ειναι πολλα τα πουλια σε ενα περιπατω πριν λιο σε περιοχη που εχτες εν ειχεν, σημερα εγινετουν χαμος!

Και εγώ το ίδιο πιστεύω .Την Κυριακή θα γίνει δυνατό παιχνίδι ;)

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Παιδιά το Σαβατουκρίακο θα βρίσκουμε επαρχία Λεμεσού!!!! αν κάπιος έχει τη καλοσίνη την Κυριακή να με πάρει μαζεί του ασεν και βουρκάτορα θα του είμουν ευγνόμων!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

RODOSTHENIS έγραψε:Παιδιά το Σαβατουκρίακο θα βρίσκουμε επαρχία Λεμεσού!!!! αν κάπιος έχει τη καλοσίνη την Κυριακή να με πάρει μαζεί του ασεν και βουρκάτορα θα του είμουν ευγνόμων!!!! :D :D :D
Βάλε καμιά πρόσφατη φώτο να δούμε αν είσαι καλός βουρκάτορας και θα σου πούμε.. 8-) :lol:

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΧΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Απάντηση