Μάρκο δώστους πας τα φκιά!!MARIOSE έγραψε:ρε παιδιά εγώ πέζω οτι πετά ότι κινήτε με δύο πόδια και πάντα θυλικό γένος!!!!!!!!![]()

μάνα μου τες πουλλάδες μου τσιε χαμηλοπετούν!!!!!!!!!!!!!
Μάρκο δώστους πας τα φκιά!!MARIOSE έγραψε:ρε παιδιά εγώ πέζω οτι πετά ότι κινήτε με δύο πόδια και πάντα θυλικό γένος!!!!!!!!![]()
Τόσο καλα!!!axerkwtis έγραψε:Για πολλα λιες Νικο εν λεμε νουμερα γτ εν να χαλασει το ονομα μας...Nikos έγραψε:Ρε Μιχαλη λύσμας την απορία , τζινα ουλα τα φουσέκια για πόσες τζίκλες .....
Γιατι εν γινεται κατι παει λάθος![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
γιατι οι τζικλες σου εν εχουν ιχνος απο αιμα....???sotiris!129 έγραψε:καλαμακι κανεις?
+ καμια 10ρια χαμενες !
καμε ζουμ την φωτογραφια , πατα cntr + ταυτοχρονα και θα δεις πολλην αιμαν ολομαζελλεςArtemis G. έγραψε:γιατι οι τζικλες σου εν εχουν ιχνος απο αιμα....???sotiris!129 έγραψε:καλαμακι κανεις?
+ καμια 10ρια χαμενες !
λαμνε ρε αυνανα που εν να μου πεις οτι ειμαι μουσουπεττης... ετο αμαν ειμαι μαζι σου εν σε αφηνω να μπεις μες τες απαγορευμενες....sotiris!129 έγραψε:καμε ζουμ την φωτογραφια , πατα cntr + ταυτοχρονα και θα δεις πολλην αιμαν ολομαζελλεςArtemis G. έγραψε:γιατι οι τζικλες σου εν εχουν ιχνος απο αιμα....???sotiris!129 έγραψε:καλαμακι κανεις?
+ καμια 10ρια χαμενες !![]()
ενεν αναγκη να σου πω πως τελικα ανακαληψα πως εισαι μουσουπετης, οποτε εν ερτεις ρεφαρω
χαχαχαχαχαχαχα γατουληArtemis G. έγραψε:λαμνε ρε αυνανα που εν να μου πεις οτι ειμαι μουσουπεττης... ετο αμαν ειμαι μαζι σου εν σε αφηνω να μπεις μες τες απαγορευμενες....sotiris!129 έγραψε:καμε ζουμ την φωτογραφια , πατα cntr + ταυτοχρονα και θα δεις πολλην αιμαν ολομαζελλεςArtemis G. έγραψε: γιατι οι τζικλες σου εν εχουν ιχνος απο αιμα....???![]()
ενεν αναγκη να σου πω πως τελικα ανακαληψα πως εισαι μουσουπετης, οποτε εν ερτεις ρεφαρω