ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Σκεφτομουν πολλα τι φωτο να βαλω..την καρπωση ή οχι..απο μενα φωτο με τα αδεια φυσιγγια της χτεσινης εξορμησης..
Επηαν τα παξιμαδια τζιαμε που εν ειχαν δοντια ομως..γιορτη του αγιου καλλικιου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επηαν τα παξιμαδια τζιαμε που εν ειχαν δοντια ομως..γιορτη του αγιου καλλικιου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Μηχαλη μην τρελενεσαι,συμπασχω...Τελικα ποσες στο χερι, ποσες χαμενες?
Και εγω εριξα 12 φυσιγγια 3 χαμενες μια στο χερι σκετη καταστροφη
Και εγω εριξα 12 φυσιγγια 3 χαμενες μια στο χερι σκετη καταστροφη
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
Αντρεα μου αμαν φτανεις σε φαση δυσκολα να αστοχας εν μεγαλη απογοητευση..χαμενες 2 ειχα αρκετες που ετρωαν την και πεθαιναν μετα..το πιο πιθανων φταιει η ενδυση κρεμμυδιου λογω κρυαδας που εν σε αφηνει να καμνεις σωστη επωμιση..τα πουλια αυτοκτονουσαν κ γω αερα κουπανιστο..ειδικα τον μαυρο εν τον ξεχανω..ολοισια ραμμα πανω μου εν τον παιζει ο Δημητρης γιατι λαλει ετσι οπως παει εν να τον καμει πουρκουρι κ τελικα...καλλιτζια...
τον μαυρο εχασες τον γιατι εστελλες μηνημα του ξανθου, να λαλεις τα πραματα με το ονομα τουςaxerkwtis έγραψε:Αντρεα μου αμαν φτανεις σε φαση δυσκολα να αστοχας εν μεγαλη απογοητευση..χαμενες 2 ειχα αρκετες που ετρωαν την και πεθαιναν μετα..το πιο πιθανων φταιει η ενδυση κρεμμυδιου λογω κρυαδας που εν σε αφηνει να καμνεις σωστη επωμιση..τα πουλια αυτοκτονουσαν κ γω αερα κουπανιστο..ειδικα τον μαυρο εν τον ξεχανω..ολοισια ραμμα πανω μου εν τον παιζει ο Δημητρης γιατι λαλει ετσι οπως παει εν να τον καμει πουρκουρι κ τελικα...καλλιτζια...

Εκαρφωσαν μας..τον μαυρο για την ξανθη την τζικλα ετρωα σαντουιτς την αλλη ετυληα τσιαρο..αλλα με το τελευταιο ποκαπνισμα επιασα το αιμα μου πισω!!!εσκεφτετουν ο Δημητρης να πει μπραβο γτ αποκλειετουν ναμουν εγω ετσι βολη..
- Laurona
Εν που το μοναχοφαικκι σου που τες εχανες ρε ατζιαμη επειδη παεις στες πολλες και εν μου λαλεις εμεναν τιποτε.
Λυπουμε τον Δημητρη που θωρει τες καλλιτζιες σου
Να σπασεις που εγω ειχα εκατον τις εκατον επιτυχια ρε αρφα.
1 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑΝ ΕΣΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΤΣΙΚΛΑΝ ΕΠΙΑΣΑ
πλαστικομουτσουνε
Τον μαυρον ηνταλοις και εχασες τον??παραξενο για σενα.Αλλες φορες αμα δεις μαυρον.......τρεχουν τα σαλια σου, βαλεις τον πουκατο ολοισια

Λυπουμε τον Δημητρη που θωρει τες καλλιτζιες σου

Να σπασεις που εγω ειχα εκατον τις εκατον επιτυχια ρε αρφα.
1 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑΝ ΕΣΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΤΣΙΚΛΑΝ ΕΠΙΑΣΑ

πλαστικομουτσουνε

Τον μαυρον ηνταλοις και εχασες τον??παραξενο για σενα.Αλλες φορες αμα δεις μαυρον.......τρεχουν τα σαλια σου, βαλεις τον πουκατο ολοισια

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
Τελικα εν ειχε κανενα τυχερο εχτες δαμε γυρω που την Λαρνακα για να ματσωθει?
Τσικλαριες,να ξερετε πως οι τραχιλες επιτρεποντε ως τες 13 του μηνα,οι να καμετε την μεγαλη παρανομια και να παιξετε καμια...
Γιατι ειναι μεχρι τις 13 ?
Τσικλαριες,να ξερετε πως οι τραχιλες επιτρεποντε ως τες 13 του μηνα,οι να καμετε την μεγαλη παρανομια και να παιξετε καμια...
Γιατι ειναι μεχρι τις 13 ?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- AndreasDr
Γιαυτόν τα μάθκια του προχτές στο πάρτυ ήταν κάπως...Laurona έγραψε:
Τον μαυρον ηνταλοις και εχασες τον??παραξενο για σενα.Αλλες φορες αμα δεις μαυρον.......τρεχουν τα σαλια σου, βαλεις τον πουκατο ολοισια![]()
![]()

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Nikos
Ρε Μιχαλη λύσμας την απορία , τζινα ουλα τα φουσέκια για πόσες τζίκλες .....
Γιατι εν γινεται κατι παει λάθος

Γιατι εν γινεται κατι παει λάθος

Για πολλα λιες Νικο εν λεμε νουμερα γτ εν να χαλασει το ονομα μας...Nikos έγραψε:Ρε Μιχαλη λύσμας την απορία , τζινα ουλα τα φουσέκια για πόσες τζίκλες .....
Γιατι εν γινεται κατι παει λάθος![]()