ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από LAGOS »

Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη χρονιά τα τελευταία τουλάχιστο 17 χρόνια που κυνηγώ. Τις 3 προηγούμενες εξορμήσεις έριξα συνολικά 7 φυσίγγια!! Μπορεί να μου πείτε εν οι τόποι που κυνηγώ, εν ο τρόπος που κυνηγώ κτλ. Δέχουμε το ως ένα σημείο. . Όσο λάθος επιλογές και να κάνω όμως εν γίνεται 3 ολοήμερες εξορμήσεις να βλέπεις σύνολο 15 πουλιά. Έλεος. Δυστηχώς εχάθηκε και τούτο το κυνήγι.
Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Θήρας στην επαρχία Λάρνακας και για πρώτη φορά εν το λέω ειρωνικά. Εκαταφέραν επιτέλους και επιάσαν τις 2 απο τις 3 παρέες που εν εμάθαν ακόμα οτι ετέλιωσε το κυνήγι του λαγού. Με τα όπλα και τους σκύλλους κανονικά μέσα στην απαγορευμένη τα κοπέλια.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Επιασαν τους ρε φιλε οπως λες.....το θεμα ειναι...εαν υα πεσει στα μαλακα η υποθεση ομως.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Χρύσανθε μου το ότι θα πέσει στα μαλακά το θεωρώ δεδομένο. Εν κ τίθεται έτσι θέμα. Εν γνωστοί. Απλά έγινε μια νεκατωσιά με τες υπηρεσίες εχτές και επιάσαν τους. Εν και είναι τυχέοι. Απλά ευελπιστώ οτι θα φοβηθούν οι υπόλοιποι και οι συγκεκριμένοι δεν θα έρτουν ξανά στες περιοχές μας..
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LAGOS έγραψε:Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη χρονιά τα τελευταία τουλάχιστο 17 χρόνια που κυνηγώ.
παιδια παιδια ηρεμια πανω απολα δεν χρειαζεται πανικος ουτε αναστατωση ...
το θεμα ειναι να πιασεις τα πραγματα με μια σειρα
καμεις τες γυαλι , πακεταρεις τες με το νερουι τους για να διατηρηθουν φρεσκες και τελος !
απλα πραματα ! :D :D :D
ΑΝ περισεψουν και λιγες δινεις και στο γιατρο ! :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

andreasana210326 έγραψε:
Μεχρι τωρα οι ΜΕΖΖΟ κιτρινες της ΛΑΜΠΡΟ ειναι δολοφονικες...αν και με λιγοστες τζικλες, σε οσες εριξα μεχρι τωρα ηταν μελι. Περιμενω περισσοτερα μπασιματα για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Οι mezzo των 30 η 32 γρ. φίλε; Θα ήθελα και εγώ να τις δοκιμάσω στην απίθανη περίπτωση που έρθουν τζίκλες. Όντως τραγική η κατάσταση φέτος. Για μένα έγινε κυνήγι των 10 λεπτών πριν νυχτώσει για 2-3 πουλιά...drama
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SilverPigeonS έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:
Μεχρι τωρα οι ΜΕΖΖΟ κιτρινες της ΛΑΜΠΡΟ ειναι δολοφονικες...αν και με λιγοστες τζικλες, σε οσες εριξα μεχρι τωρα ηταν μελι. Περιμενω περισσοτερα μπασιματα για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Οι mezzo των 30 η 32 γρ. φίλε; Θα ήθελα και εγώ να τις δοκιμάσω στην απίθανη περίπτωση που έρθουν τζίκλες. Όντως τραγική η κατάσταση φέτος. Για μένα έγινε κυνήγι των 10 λεπτών πριν νυχτώσει για 2-3 πουλιά...drama
Κίτρινες είναι αυτές των 30γρ. :)
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

SilverPigeonS έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:
Καλημερα φιλε,

30γ κιτρινη ΜΕΖΖΟ 10ν. Πηρα και 9ν για κανενα ιδιατερο ποστο σε πιο ψηλουμενα πουλια. Φετος η κασσια περιεχει μονο φυσιγγια Λαμπρο. ΜΕΖΖΟ ΚΙΤΡΙΝΗ , SPORTING, ΚΑΙ 2 DIRECT ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΟΦΥΣΙΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ STOCK ΠΕΡΣΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΤΑΠΠΕΣ.
ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΛΛΑ......ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? :D :D
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

andreasana210326 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:
Καλημερα φιλε,

30γ κιτρινη ΜΕΖΖΟ 10ν. Πηρα και 9ν για κανενα ιδιατερο ποστο σε πιο ψηλουμενα πουλια. Φετος η κασσια περιεχει μονο φυσιγγια Λαμπρο. ΜΕΖΖΟ ΚΙΤΡΙΝΗ , SPORTING, ΚΑΙ 2 DIRECT ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΟΦΥΣΙΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ STOCK ΠΕΡΣΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΤΑΠΠΕΣ.
Φίλε αν επιτρέπεται πόσα πιάνεις τες Lambro?
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

sotiris!129 έγραψε:
LAGOS έγραψε:Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη χρονιά τα τελευταία τουλάχιστο 17 χρόνια που κυνηγώ.
παιδια παιδια ηρεμια πανω απολα δεν χρειαζεται πανικος ουτε αναστατωση ...
το θεμα ειναι να πιασεις τα πραγματα με μια σειρα
καμεις τες γυαλι , πακεταρεις τες με το νερουι τους για να διατηρηθουν φρεσκες και τελος !
απλα πραματα ! :D :D :D
ΑΝ περισεψουν και λιγες δινεις και στο γιατρο ! :lol:
Σωτήρη καλή η μεθοδολογία σου.. Προτιμώ να τες τρώω φρέσκες όμως. .Έτσι γλυτώνεις και το έξτρα ψυγείο ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

andreasana210326 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:
Καλημερα φιλε,

Αυτό είναι το μείζον θέμα φίλε!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”