ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- LAGOS
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη χρονιά τα τελευταία τουλάχιστο 17 χρόνια που κυνηγώ. Τις 3 προηγούμενες εξορμήσεις έριξα συνολικά 7 φυσίγγια!! Μπορεί να μου πείτε εν οι τόποι που κυνηγώ, εν ο τρόπος που κυνηγώ κτλ. Δέχουμε το ως ένα σημείο. . Όσο λάθος επιλογές και να κάνω όμως εν γίνεται 3 ολοήμερες εξορμήσεις να βλέπεις σύνολο 15 πουλιά. Έλεος. Δυστηχώς εχάθηκε και τούτο το κυνήγι.
Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Θήρας στην επαρχία Λάρνακας και για πρώτη φορά εν το λέω ειρωνικά. Εκαταφέραν επιτέλους και επιάσαν τις 2 απο τις 3 παρέες που εν εμάθαν ακόμα οτι ετέλιωσε το κυνήγι του λαγού. Με τα όπλα και τους σκύλλους κανονικά μέσα στην απαγορευμένη τα κοπέλια.
Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Θήρας στην επαρχία Λάρνακας και για πρώτη φορά εν το λέω ειρωνικά. Εκαταφέραν επιτέλους και επιάσαν τις 2 απο τις 3 παρέες που εν εμάθαν ακόμα οτι ετέλιωσε το κυνήγι του λαγού. Με τα όπλα και τους σκύλλους κανονικά μέσα στην απαγορευμένη τα κοπέλια.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Laurona
Επιασαν τους ρε φιλε οπως λες.....το θεμα ειναι...εαν υα πεσει στα μαλακα η υποθεση ομως.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- LAGOS
- Full Member
Χρύσανθε μου το ότι θα πέσει στα μαλακά το θεωρώ δεδομένο. Εν κ τίθεται έτσι θέμα. Εν γνωστοί. Απλά έγινε μια νεκατωσιά με τες υπηρεσίες εχτές και επιάσαν τους. Εν και είναι τυχέοι. Απλά ευελπιστώ οτι θα φοβηθούν οι υπόλοιποι και οι συγκεκριμένοι δεν θα έρτουν ξανά στες περιοχές μας..
- sotiris!129
παιδια παιδια ηρεμια πανω απολα δεν χρειαζεται πανικος ουτε αναστατωση ...LAGOS έγραψε:Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη χρονιά τα τελευταία τουλάχιστο 17 χρόνια που κυνηγώ.
το θεμα ειναι να πιασεις τα πραγματα με μια σειρα
καμεις τες γυαλι , πακεταρεις τες με το νερουι τους για να διατηρηθουν φρεσκες και τελος !
απλα πραματα !

ΑΝ περισεψουν και λιγες δινεις και στο γιατρο !

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- SilverPigeonS
Οι mezzo των 30 η 32 γρ. φίλε; Θα ήθελα και εγώ να τις δοκιμάσω στην απίθανη περίπτωση που έρθουν τζίκλες. Όντως τραγική η κατάσταση φέτος. Για μένα έγινε κυνήγι των 10 λεπτών πριν νυχτώσει για 2-3 πουλιά...dramaandreasana210326 έγραψε:
Μεχρι τωρα οι ΜΕΖΖΟ κιτρινες της ΛΑΜΠΡΟ ειναι δολοφονικες...αν και με λιγοστες τζικλες, σε οσες εριξα μεχρι τωρα ηταν μελι. Περιμενω περισσοτερα μπασιματα για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- spyrosspyrou851
Κίτρινες είναι αυτές των 30γρ.SilverPigeonS έγραψε:Οι mezzo των 30 η 32 γρ. φίλε; Θα ήθελα και εγώ να τις δοκιμάσω στην απίθανη περίπτωση που έρθουν τζίκλες. Όντως τραγική η κατάσταση φέτος. Για μένα έγινε κυνήγι των 10 λεπτών πριν νυχτώσει για 2-3 πουλιά...dramaandreasana210326 έγραψε:
Μεχρι τωρα οι ΜΕΖΖΟ κιτρινες της ΛΑΜΠΡΟ ειναι δολοφονικες...αν και με λιγοστες τζικλες, σε οσες εριξα μεχρι τωρα ηταν μελι. Περιμενω περισσοτερα μπασιματα για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.

- andreasana210326
Καλημερα φιλε,SilverPigeonS έγραψε:Οι mezzo των 30 η 32 γρ. φίλε; Θα ήθελα και εγώ να τις δοκιμάσω στην απίθανη περίπτωση που έρθουν τζίκλες. Όντως τραγική η κατάσταση φέτος. Για μένα έγινε κυνήγι των 10 λεπτών πριν νυχτώσει για 2-3 πουλιά...dramaandreasana210326 έγραψε:
30γ κιτρινη ΜΕΖΖΟ 10ν. Πηρα και 9ν για κανενα ιδιατερο ποστο σε πιο ψηλουμενα πουλια. Φετος η κασσια περιεχει μονο φυσιγγια Λαμπρο. ΜΕΖΖΟ ΚΙΤΡΙΝΗ , SPORTING, ΚΑΙ 2 DIRECT ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΟΦΥΣΙΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ STOCK ΠΕΡΣΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΤΑΠΠΕΣ.
ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΛΛΑ......ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

- LAGOS
- Full Member
Φίλε αν επιτρέπεται πόσα πιάνεις τες Lambro?andreasana210326 έγραψε:Καλημερα φιλε,SilverPigeonS έγραψε:Οι mezzo των 30 η 32 γρ. φίλε; Θα ήθελα και εγώ να τις δοκιμάσω στην απίθανη περίπτωση που έρθουν τζίκλες. Όντως τραγική η κατάσταση φέτος. Για μένα έγινε κυνήγι των 10 λεπτών πριν νυχτώσει για 2-3 πουλιά...dramaandreasana210326 έγραψε:
30γ κιτρινη ΜΕΖΖΟ 10ν. Πηρα και 9ν για κανενα ιδιατερο ποστο σε πιο ψηλουμενα πουλια. Φετος η κασσια περιεχει μονο φυσιγγια Λαμπρο. ΜΕΖΖΟ ΚΙΤΡΙΝΗ , SPORTING, ΚΑΙ 2 DIRECT ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΟΦΥΣΙΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ STOCK ΠΕΡΣΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΤΑΠΠΕΣ.
ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΛΛΑ......ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???![]()
- LAGOS
- Full Member
Σωτήρη καλή η μεθοδολογία σου.. Προτιμώ να τες τρώω φρέσκες όμως. .Έτσι γλυτώνεις και το έξτρα ψυγείοsotiris!129 έγραψε:παιδια παιδια ηρεμια πανω απολα δεν χρειαζεται πανικος ουτε αναστατωση ...LAGOS έγραψε:Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη χρονιά τα τελευταία τουλάχιστο 17 χρόνια που κυνηγώ.
το θεμα ειναι να πιασεις τα πραγματα με μια σειρα
καμεις τες γυαλι , πακεταρεις τες με το νερουι τους για να διατηρηθουν φρεσκες και τελος !
απλα πραματα !![]()
![]()
![]()
ΑΝ περισεψουν και λιγες δινεις και στο γιατρο !

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SilverPigeonS
Αυτό είναι το μείζον θέμα φίλε!andreasana210326 έγραψε:Καλημερα φιλε,SilverPigeonS έγραψε:Οι mezzo των 30 η 32 γρ. φίλε; Θα ήθελα και εγώ να τις δοκιμάσω στην απίθανη περίπτωση που έρθουν τζίκλες. Όντως τραγική η κατάσταση φέτος. Για μένα έγινε κυνήγι των 10 λεπτών πριν νυχτώσει για 2-3 πουλιά...dramaandreasana210326 έγραψε:
ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΛΛΑ......ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???![]()
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”