6-7 τζικλουες σημερα το πρωι επισης,που επηραμε το σκυλο περιπτατο! εφυαν ουλλες μαζι που κατι ελιεςDimitris έγραψε:Σήμερα είδα 6 τζίηκλες το πρωί!!!! τσικ τσικ τσικ
Δυστηχως φιλε μου τα πραγματα περσι ηταν απο τραγικα εως αθλια επομενως δικαιολογημενα καταντησαμε ετσι. Τωρα απο κει και περα ολοι ελπιζουμε για κατι καλυτερο. Παντως απο καιρικες συνθηκες τα πραγματα δειχνουν να ειναι καλυτερα φετος...τωρα το πραγμα θα φανει απο τις πρωτες εξορμησειςNARITAPA έγραψε:..."Ο αλουπός στον ύπνο του εθώρε πετινάρκα"...ξέρετε τη παροιμία τούτη ,ρε κοπέλια? έτσι εμοιάσαμε ούλλοι μας...
μακάρι όμως να βκούν ούλλα αληθινά.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ 5-6 ΤΖΙΚΛΕΣmelis έγραψε:Δυστηχως φιλε μου τα πραγματα περσι ηταν απο τραγικα εως αθλια επομενως δικαιολογημενα καταντησαμε ετσι. Τωρα απο κει και περα ολοι ελπιζουμε για κατι καλυτερο. Παντως απο καιρικες συνθηκες τα πραγματα δειχνουν να ειναι καλυτερα φετος...τωρα το πραγμα θα φανει απο τις πρωτες εξορμησειςNARITAPA έγραψε:..."Ο αλουπός στον ύπνο του εθώρε πετινάρκα"...ξέρετε τη παροιμία τούτη ,ρε κοπέλια? έτσι εμοιάσαμε ούλλοι μας...
μακάρι όμως να βκούν ούλλα αληθινά.