μακαρι να συνεχισουν ετσι παιδια και ολοι θα ευχαριστηθουμε φετοσ.η καμερα ειναι απο αλι εξπρεσ φιλε κρις ονομασια ειναι dvr sj 75 full hd ειναι 720 με επιλογη 1080 γυρω στα 120 ευρω.παει 20 μετρα κατω απο το νερο και η μπαταρια 2,5-3 ωρεσ συνεχομενη καταγραφη.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
σημερα μπηκαν αρκετα πουλι για μια ωρα 7-8το πρωι οχι παντου απο οτι εμαθα.εγω φανηκα τυχερος πηρα 10 τζικλουες σημερα 5 ο πατερας και 5 ο αλλος φιλος και αναμενω αυριο και καμια τραχηλα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:σημερα μπηκαν αρκετα πουλι για μια ωρα 7-8το πρωι οχι παντου απο οτι εμαθα.εγω φανηκα τυχερος πηρα 10 τζικλουες σημερα 5 ο πατερας και 5 ο αλλος φιλος και αναμενω αυριο και καμια τραχηλα
τωρα εφυρες με .επηγα ενα γυρο για μανιταρια παραπανω για να μου φυγει η εννοια και ειδα 2 πουλια μονο.επαρχια Λαρνακας
Πρωτη ε3ορμηση στη τζικλα την κυριακη. 3 ατομα παπαγαλοι. Ουτε φωνη ουτε ιχνος τπτ! Δεν 3ερο αν ηταν ο τοπος αλλα αλλες χρονιες καναμε νουμερα ετσι καιρους. Ελπιζω να αλλαξουν τα πραματα μεχρι την κυριακη