ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Οι επειδη εφυε ο Σολονας για τα ταξιδια του να πεθανει το θεμα δαμε γιατι θα την φατε να φκαινουμε λαλω σας το....Προσοοοοχη!!! Ακυρο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Nikos »

Καλησπέρα κοπέλια...
Καρχήν Χρυσανθε μου να σου ζήσει ο γιόκαρος σου και περαστικα στον σύντροφο σου φίλε Μουζουρη...
Αλέξη , πως εισαι φίλε...Πηγες και τις αναγνωρίσεις σου?
Τελικά όσοι έκαναν τις αναγνωρίσεις τους εμειναν ικανοποιημένοι??
Προσωπικα την πρώτη φορα που πήγα είδα παρα πολύ ικανοποιητικά πουλιά για μένα...Μιλω για επαρχία Πάφου Δευτερη φορα τα πουλια πιο μειωμένα , τον λόγο δεν το ξέρω.... 'ισως να ενοχλούνται... θα υπάρξουν κι αλλές και αν συνεχισει έτσι η κατάσταση θα υπάρξει και αλλαγή τοποθεσίας....
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Nikos έγραψε:Καλησπέρα κοπέλια...
Καρχήν Χρυσανθε μου να σου ζήσει ο γιόκαρος σου και περαστικα στον σύντροφο σου φίλε Μουζουρη...
Αλέξη , πως εισαι φίλε...Πηγες και τις αναγνωρίσεις σου?
Τελικά όσοι έκαναν τις αναγνωρίσεις τους εμειναν ικανοποιημένοι??
Προσωπικα την πρώτη φορα που πήγα είδα παρα πολύ ικανοποιητικά πουλιά για μένα...Μιλω για επαρχία Πάφου Δευτερη φορα τα πουλια πιο μειωμένα , τον λόγο δεν το ξέρω.... 'ισως να ενοχλούνται... θα υπάρξουν κι αλλές και αν συνεχισει έτσι η κατάσταση θα υπάρξει και αλλαγή τοποθεσίας....
Κάθε εβδομάδα και χειρότερα η επαρχία Πάφου φίλε..
Και το ίσως νομίζω εν περιττό στην υπόθεση που έκανες.
Η αλλαγή τοποθεσίας είναι επιβεβλημένη νομίζω
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Δεύτερη αναγνώριση επαρχία Λευκωσίας σήμερα. Στην πρώτη περιοχή ελάχιστα πουλιά, δεν αξίζει τον κόπο καν να πας. Στη δεύτερη περιοχή απλά δεν είδαμε ούτε ένα πουλί.

Πάμε για την τρίτη αναγνώριση πέρκει αλλάξει κάτι...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Δεύτερη αναγνώριση επαρχία Λευκωσίας σήμερα. Στην πρώτη περιοχή ελάχιστα πουλιά, δεν αξίζει τον κόπο καν να πας. Στη δεύτερη περιοχή απλά δεν είδαμε ούτε ένα πουλί.

Πάμε για την τρίτη αναγνώριση πέρκει αλλάξει κάτι...
μαριε δεν εχει αναγνωρισεις εδω και λιγα χρονιια.ξερω λιγα καλα ποστα επαρχια λεμεσου -παφου και θα διαλεξω ενα απο αυτα και θα παω την πρωτη μερα και οτι γινει.αναγνωρισεις νομιζω πρεπει να γινονται μονο σε απομονωμενες περιοχες που παλι δεν εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθουν αλλοι. :D ετσι τα καυσιμα που θα γλιτωσεις μαριε μου κατσε πιες μπυρες πηγαινε ψαρεμα αγορασε φυσιγγια και μην αγχωνεσαι για το που θα βρεις πουλια.οσες φορες ειδα πουλια σε αναγνωρισεις ηταν απο τις χειροτερες εξορμησεις.παντα υπολογιζε το πιο ψηλο βουνο 10χιλιομ ενδιαμεσα εκει που θα δεις οτι ειναι οι πολλες και πηγαινε εκει εχεις παραπανω πιθανοτητες ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

[Πάμε για την τρίτη αναγνώριση πέρκει αλλάξει κάτι...[/quote]
μαριε δεν εχει αναγνωρισεις εδω και λιγα χρονιια.ξερω λιγα καλα ποστα επαρχια λεμεσου -παφου και θα διαλεξω ενα απο αυτα και θα παω την πρωτη μερα και οτι γινει.αναγνωρισεις νομιζω πρεπει να γινονται μονο σε απομονωμενες περιοχες που παλι δεν εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθουν αλλοι. :D ετσι τα καυσιμα που θα γλιτωσεις μαριε μου κατσε πιες μπυρες πηγαινε ψαρεμα αγορασε φυσιγγια και μην αγχωνεσαι για το που θα βρεις πουλια.οσες φορες ειδα πουλια σε αναγνωρισεις ηταν απο τις χειροτερες εξορμησεις.παντα υπολογιζε το πιο ψηλο βουνο 10χιλιομ ενδιαμεσα εκει που θα δεις οτι ειναι οι πολλες και πηγαινε εκει εχεις παραπανω πιθανοτητες ;)[/quote]

Για εμένα ειδικά που έχω και ποσκόλιο το ψάρεμα (άσχετα αν δεν έχει ψάρια :D ), έχεις απόλυτο δίκαιο Πανίκο μου! Εν ξαναπάω πούποτε και το εννοώ! Αν ο σύντροφος/οι επιμένουν να παν, ας παν! Θα ετοιμάσω παγωνιέρες και καλή όρεξη και θα πάω και εγώ σε ένα από τα 2-3 πόστα που ξέρω με παρέα το Σπύρο και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Είβα πρώτη Πανίκο μου! 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
Για εμένα ειδικά που έχω και ποσκόλιο το ψάρεμα (άσχετα αν δεν έχει ψάρια :D ), έχεις απόλυτο δίκαιο Πανίκο μου! Εν ξαναπάω πούποτε και το εννοώ! Αν ο σύντροφος/οι επιμένουν να παν, ας παν! Θα ετοιμάσω παγωνιέρες και καλή όρεξη και θα πάω και εγώ σε ένα από τα 2-3 πόστα που ξέρω με παρέα το Σπύρο και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Είβα πρώτη Πανίκο μου! 8-)
Να σαι καλά Μάριε μου, ευχαριστώ σε ξανά, όπως είπα δεν περιμένω και πολλά καθώς είναι η πρώτη μου φορά στις φάσσες του καλοκαιριού, αν ανοίξει η πισινοφαρδία μου τζαι δώκει μου καμμιά κανένα σχιέρι καλώς, όπως και να χει αποκτούμε εμπειρίες τζιαι του χρόνου πάλε. :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γεια σας κοπελια μου.Αναγνωριση απο αναγνωριση εχει διαφορα.Αλλο να μπεις μες το αυτοκινητο σου και να καμεις πας τα βουνα και να περιμενεις να δεις πουλια και αλλο να σηκωστεις κανονικα στην ωρα σου να παεις στον τοπο που θελεις να μελετησεις και να κατσεις τον κ...ο σου χαμε και να περιμενεις.Στην πρωτη περιπτωση μπορει να σηκωσεις και 200 φασσες απο 2 πευκους λεις πομπα δαμε θα ειμαι την κυριακη.Κατσε ομως και περιμενε/μελετα την κινηση τους.Ερχονται πισω? Ηταν περαστες? Εχει νερο εν μονιμα δαμε εν λαωμενες!!;):)κοινως θελει βλαγκα τουτη η δουλεια εχτος αν πεις σικκιμε και παεις τζιανε που παν οι πολλοι ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re:

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Pathfinder έγραψε:Γεια σας κοπελια μου.Αναγνωριση απο αναγνωριση εχει διαφορα.Αλλο να μπεις μες το αυτοκινητο σου και να καμεις πας τα βουνα και να περιμενεις να δεις πουλια και αλλο να σηκωστεις κανονικα στην ωρα σου να παεις στον τοπο που θελεις να μελετησεις και να κατσεις τον κ...ο σου χαμε και να περιμενεις.Στην πρωτη περιπτωση μπορει να σηκωσεις και 200 φασσες απο 2 πευκους λεις πομπα δαμε θα ειμαι την κυριακη.Κατσε ομως και περιμενε/μελετα την κινηση τους.Ερχονται πισω? Ηταν περαστες? Εχει νερο εν μονιμα δαμε εν λαωμενες!!;):)κοινως θελει βλαγκα τουτη η δουλεια εχτος αν πεις σικκιμε και παεις τζιανε που παν οι πολλοι ;)
1000+
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πολλή ησυχία έππεσεν...

Ήβρε τε τες τζιαί εκρύψετε όπως τους αλουπούς οξά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση??

Πάντως εδώ και 1 με 1.5 μήνα τα πουλιά στην Λευκωσία είχαν λιγοστέψει. Από προχτές άλλαξαν τα πράγματα άρδην...Σήμερα σε 1/2 ώρα και σε τυχαία βλέμματα έξω από το παράθυρο μέτρησα 2-3 μόνες τους και 2 αγέλες από καμιά ντουζίνα η κάθε μια. Τι παίζει άραγε? :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”