Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από canastas »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
canastas έγραψε:Ωραία μέρα η χτεσίνη με μετρημένες και ωραίες τουφεκιές. Κάρπωση 4 πουλιά, υπήρξαν και 2-3 υπέροχα καλλικώματα συν 1 ξυφτερίσμα να κάνω ένα ωραίο μαξίλάρι για να κοιμάμαι και να τις ονειρέυομαι. :D
WP_002006.jpg
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΒΛΕΠΩ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ;)
Δόξα σοι ο Θέος κ. Σολον μια χαρά τα πήγαμε δεν έχω παράπονο και οπώς το είπες μακάρι κάθε επομένη εξορμηση να μας φέρνει μια απ'τα ίδια... Αναμένω και τα δικά σου αποτελέσματα με ανυπομονησία, ;) ελπίζω να τα πήγες καλά και να απόλαυσες την εξόρμηση σου.
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ 2 ΠΟΥΛΙΑ.1 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ+ΕΝΑ ΧΑΙΔΕΜΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΠΩΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΣΗ....Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΑΝΙΠΑΡΚΤΗ....

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΠΟ GEM32 N6....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ....ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ 40Μ+ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΜΕΝΟ(ΞΕΡΟ)....ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ :shock:

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ 2 ΠΟΥΛΙΑ.1 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ+ΕΝΑ ΧΑΙΔΕΜΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΠΩΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙΝΗΣΗ....Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΑΝΙΠΑΡΚΤΗ....

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΠΟ GEM32 N6....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ....ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ 40Μ+ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΜΕΝΟ(ΞΕΡΟ)....ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ :shock:

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ :P

Μαλλον επειδη το πουλι ειναι πιο ευαλωτο απο πισω και για αυτο. Και ενα σκαι να μπει απο τα εντερα και να περασει μεσα το ριχνει. Και μενα μου ετυχαν ετσι βολες απο πισω σε φασσες και ενω ειναι μακρια να πεφτουν σεκκες. ΕΙναι και θεμα τυχης που θα φαει τα σκαια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Πρώτη μέρα στο Λονδίνο την Τετάρτη πάω την πρώτη μου εξόρμηση στις φασσες....αναμένετε φωτογραφίες :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:Πρώτη μέρα στο Λονδίνο την Τετάρτη πάω την πρώτη μου εξόρμηση στις φασσες....αναμένετε φωτογραφίες :D
Καλή διασκέδαση φίλε! ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Sergios έγραψε:Πρώτη μέρα στο Λονδίνο την Τετάρτη πάω την πρώτη μου εξόρμηση στις φασσες....αναμένετε φωτογραφίες :D
ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ...ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ....ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ'ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ :P
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ 2 ΠΟΥΛΙΑ.1 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ+ΕΝΑ ΧΑΙΔΕΜΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

Δεν πειράζει κ. Σολον καλή υγεία, σου εύχομαι να τις πετύχεις την επομένη σου εξόρμηση και να περάσετε υπέροχα 8-)
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

canastas έγραψε:

Δεν πειράζει κ. Σολον καλή υγεία, σου εύχομαι να τις πετύχεις την επομένη σου εξόρμηση και να περάσετε υπέροχα 8-)
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ;)
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ;)[/quote]

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία κ. Σόλον και αφηνετέ και καμιά για εμάς που πάμε μόνο κυριακή.... ;)
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Πανικος Setter έγραψε:Ηταν να με φαν χθες :D

Εικόνα
Ετσι χαρη εν τους εκαμνα εγω!!!!να πετουν πουπανω μου και να τες φκαλω φωτογραφια!!:):):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”