Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΑΛΛΑ!!!

ΠΑΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΣΥΝΧΩΡΗΣΕΩΣ ,ΑΛΛΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙ ΜΙΑΝ Μ@@@@@Α ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝ ΣΩΣΤΟΣ? :o

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ....ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ? :o

ΕΓΩ ΕΚΑΜΑ 2 ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΕΡΣΙ(ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Μ@@@@@ΕΣ....ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ 6ΑΡΙ ΚΑΙ 7ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 25-30-35 ΜΕΤΡΩΝ ΜΑΞΙΜΟΥΜ,ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕ Ν5 ΣΤΑ 80 ΚΑΙ 90 ΜΕΤΡΑ.......ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ :shock:

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟ ΚΑΙ ΦΑΣΣΑ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΑ :shock:...... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΞΕΛΙΞΗ :shock:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Anthimos έγραψε:
giorgos80 έγραψε:
Anthimos έγραψε:Ο George Digweed εχει το ρεκορ quiness σε βολη με λειοκανο όπλο 110 υαρδες και το βιντεο υπάρχει στο You tube οπου παιζει δισκο σ αυτη τη αποσταση !!
Οποιος πιστευει σαυτο το βιντεο ειναι μωρος

Καλα ρε Γιωργο μου αμαν ο Andy Crow παιζει φασιανο στις 90 υάρδες (82 μετρα)
http://www.youtube.com/watch?v=XJ1nQ_OfXIk

γιατι τουτο το βιντεο εν λαφαζανια???( τζαι ειμαι τζαι χαζος επειδη το πιστευω???)

http://www.youtube.com/watch?v=Teixm6JMw_k

Η μηχανή εν teal και παιζει 130 βηματα απο την μηχανή

Μπορει να ειμαι αφελης!!! :?
Απο τη στιγμη που μετρα ασσιελιες σημαινει οτι λεει περι αποστασεως δεν ισχυει και απο τη στιγμη που δεν ειδα ενα δισκο να καπνισει τοτε εγω λεω οτι εν επαιξε ουτε ενα και ουλλοι ηταν βαρτοι σε ενα φεικ βιντεο
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ρε φιλε τα σκαγια μπορουν να σπασουν το δισκο στις 130 ιαρδες. Το θεμα ειναι να μπορεις να τα στειλεις στο στοχο. Αυτο ειναι που δειχνει το βιντεο.

Αν δεις τραβα την σκανδαλη και μετα απο ενα δευτερολεπτο χειροκροτα ο κοσμος διοτι αργουν τα σκαγια να πανε τοσι αποσταση.

Τωρα να μπορει να σκοτωσει θηραμα σε ετσι αποσταση ειναι αλλο θεμα. Δεν νομιζω να μπορει διοτι δεν υπαρχει τετιο φυσιγγιο.

Ομως αυτο που δειχνει ειναι οτι μπορει να πετυχει το στοχο. Αυτο που λειε για το ηλιολουστο καιρο οτι βοηθα παιζει ρολο.

Σιγουρα δεν ειναι στημενο βιντεο και σιγουρα δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζεις. Αν οχι. 130 τοτε σιγουρα στις 80 και 90 σιγουρα υπαρχουν και α λλοι ανθρωπου που μπορουν να στειλουν τα σκαγια σε ενα δισκο για να σπασει
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Σιγουρα οι ανθρωποι αυτοι ξυπνουν καξ κοιμουντε με τα δικαννα τους διπλα τους.κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει καποιες ικανοτητες τους.Ο δισκος ειναι εντελως διαγορετικο πραγμα απο το πραγματικο πετουμενο θηραμα.ο δισκος ενα σκαι να φαει θα σπασει.ο δισκος οσπου πετα χανει απο την ταχυτητα του.να στειλεις μια δεσμη 5ριων και 6ριων σκαγιων σε ετσι αποσταση και να βρεθει ενα σκαι να σπασει τον δισκο μπορει να την στειλει ο καθενας με πολυ πρακτικη και μεγαλο κ...ο!!στο κυνηγι θα το εκαμνε καποιος σωστος κυνηγος αυτο?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ :P

Κ'ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΥΛΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΕ 1 ΠΟΥΛΙ(7.30).ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΠΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΜΕ GEM 32,N6(ΛΕΥΚΙΕ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ)....ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΟΠΟΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΩΡΑΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ...ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΗΝ <<ΧΑΛΑΣΤΡΑ>>ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ :P

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5 ΠΟΥΛΙΑ+ 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ :P....2 ΜΕ GEM32,N6 KAI 3 ME BERETTA EXTREME 36,N5.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο σε όλους ;)
Ελπίζω να περάσουμε και εμείς το ίδιο καλά την Κυριακή! 8-)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ :P

Κ'ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΥΛΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΕ 1 ΠΟΥΛΙ(7.30).ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΠΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΜΕ GEM 32,N6(ΛΕΥΚΙΕ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ)....ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΟΠΟΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΩΡΑΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ...ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΗΝ <<ΧΑΛΑΣΤΡΑ>>ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ :P

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5 ΠΟΥΛΙΑ+ 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ :P....2 ΜΕ GEM32,N6 KAI 3 ME BERETTA EXTREME 36,N5.
Μπράβο φίλε, κοκόνες άσιλα...οι φάσσες σου πάντα εν σισταρισμένες στην τρίχα...θωρούν σε τζαι παν που καρδιακή αλόπως :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

κυριε σολονα μπραβο και απο μενα! αλλα τες φασσες πρεπει να τες περνεις κομμοτιριο πριν την φωτογραφιση :lol: εν εξηγιτε αλοσπος παντα χτενισμενες γυαλλισμενες :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

spyrosspyrou851 έγραψε:http://m.youtube.com/watch?v=5Cn6MEymVXk

Μιαν εφτομά να τον φέρουμε δεν θα μείνει ιπτάμενο επιβλαβές :shock: :shock:

ο ανθρωπος εν πολλα καλοσ αλλα πιστεψεμε εχει κυπριους κυνηγους στα ιδια επιπεδα , ισως και καλυτερους γνωμη μου παντα !! ;)

η κουβεντα ειναι οτι οχι σε μια εβδομαδα αλλα σε 3 μερες δεν 8α μεινει τιποτε ιπταμενο αν τους η ξαπολυσουμεν :lol:
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

ο ανθρωπος εν πολλα καλοσ αλλα πιστεψεμε εχει κυπριους κυνηγους στα ιδια επιπεδα , ισως και καλυτερους γνωμη μου παντα !! ;)

:? :? :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”