Οι ιδιογομωτές μόνο εν σίουροι για το τι παίζουν...
Με την πρώτη ευκαιρία θα τους το πώ φυσικά ότι άλλα μας δείχνουν τζιαί άλλα μας ...!

spyrosspyrou851 έγραψε:Έχουν σχέση με τους κουρκουτάες;MARIOSE έγραψε:Πρώτη σύντομη αναγνώριση επαρχία Λευκωσίας. Καμιά 30 φάσσες (σαφώς μειωμένες από πέρσι), 6 διπλοκάμπινα (αύξηση) και 2-3 καρεκλούες (άυξηση)...
Σπύροοο κουρκούνες πάεις?![]()
![]()
Αν δεν πάμε έχει και δοκιμές και σκοπευτήριο για εξοικείωση με το καινούργιο όπλο. Μάριε μου αν έβρεις ώρα πάεννε στον Κωνσταντινίδη τζιαι πέτου οι RC κάμνουν παραποθκιές. Τα φυσίγγια που μου έστειλες εν 8άρκα τελικά αν και το κουτί και ο κάλυκας γράφουν 7
Άνθιμε το γνωρίζω, συγκεκριμένα το κουτί και ο κάλυκας λένε 2.5μμ, ενώ τα σκάγια είναι 2.2-2.3μμ.Anthimos έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Έχουν σχέση με τους κουρκουτάες;MARIOSE έγραψε:Πρώτη σύντομη αναγνώριση επαρχία Λευκωσίας. Καμιά 30 φάσσες (σαφώς μειωμένες από πέρσι), 6 διπλοκάμπινα (αύξηση) και 2-3 καρεκλούες (άυξηση)...
Σπύροοο κουρκούνες πάεις?![]()
![]()
Αν δεν πάμε έχει και δοκιμές και σκοπευτήριο για εξοικείωση με το καινούργιο όπλο. Μάριε μου αν έβρεις ώρα πάεννε στον Κωνσταντινίδη τζιαι πέτου οι RC κάμνουν παραποθκιές. Τα φυσίγγια που μου έστειλες εν 8άρκα τελικά αν και το κουτί και ο κάλυκας γράφουν 7
Φίλε Σπυρο τα Ιταλικα με τα εγγλεζικα και τα Αμερικανικα διαμετρηματα σκαγιων εχουν καποιες μικροδιαφορες
Είναι ο μόνος τρόπος να ελέγξεις εάν το τι πράγματι αγοράζεις είναι το ίδιο με το τι υποτίθεται αγοράζεις. Προσωπική μου άποψη, αλλά την στιγμή που κάποιος δίνει τα λεφτά του για κάτι, νομίζω έχει το δικαίωμα να παίρνει αυτό που θέλει. Κάποιοι μπορεί να το θεωρούν αστείο και πελλάρες το αν μετρούμε τα σκάγια ή το μέγεθος τους, εμείς όμως το κάνουμε για να βοηθήσουμε και τους εαυτούς μας και τους άλλους και γίνεται και έλεγχος. Εάν ο φίλος σου νομίζει ότι η διαφορά δεν παίζει ρόλο σεβαστή η άποψή του αλλά θα διαφωνήσωsotiris!129 έγραψε:ενας φιλος που διαβαζει το φορουμ μου ειπε πρην λιγο το εξης
"Εντα ιστορια ρε . Ενεχουμαι δουλεια να καμουμε τζαι μετρουμε ποσα σκαγια εχει η χαρτουτσια . Οι το μεγεθος εν λαθος σαν τζαι εν ελεφαντα που εννα παιξουμε! "
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωτήρη, αυτό που περιγράφεις είναι σπάνιες περιπτώσεις όπου πολύ απλά έτυχε. Και εγώ έπαιξα φάσσα με το νο 9, δεν θα πηγαίνω όμως στην φάσσα με το νούμερο 9. Αν σε θέλει η τύχη τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν, το θέμα είναι τι μπόρει να κάμει ο καθένας για να μην βασίζεται πάνω στη τύχη.sotiris!129 έγραψε:φιλε Σπυρο, θα σου πω μια ιστορια και οτι θες καταλαβε
πρην μερικα χρονια μου εφτεγαν οι χαρτουτσιες καθε εξωρμηση αλλαζα και χαρτουτσιες γιατι δεν ημουν happy κτλ κτλ
μια μερα επειαμε στες ζικλες με τον πατερα μου, σχεδον οπως παντα μετα τις προινες ζικλες που εγινουνταν πατσιαουρκα ξεκεινησαν οι σικοτες που 1-3 εξυφτεριζετουν και εφεφκεν !
στο γυλεκο ειχα και χαρτουτσιες ιδιογεμοσης που μου εκανε ενας φιλος (μια απο αυτες εχανε σκαγια με αποτελεσμα να γεμισει η νζεπη μου σκαγια)
παιζω μια κουτσοφτερη ζικλα και πεφτει μεσα στον ξεροποταμο και παω να την πιασω, μιας και η χαρτουτσια δεν ειχε περαπανω απο 10-15 σκαγια νουμερο 8 ειπα να την βαλω μεσα για να ξαναπαιξω την ζικλα μην τριποσει πουθενα και την χασω!
σαν εψαχνα την κουτσοφτερη ζικλα περνα μια αλλη ζικλα που πανω μου κανονικη βολη ουτε κοντα ουτε μακρια και ναι η χαρτουτσια με τα 10-15 σκαγια την εκαμε πατσιαουρι !