Laurona έγραψε:Εν εσυ που να θελεις να αυτοκτονησεις οσο προσπαθουν να μπουν τα πουλια κ ο διπλα παιζει στρουφους τενςκουθκθα μιλά νε την σβετλανσ στο κινητο τραουδα καζαντζιδη παραφωνα κ τρωει κ σαντουιτσ ολα αυτα ταυτοχρονα.
κ μολις φανουν τα πουλιά στα τριακόσια μετρα ακούεις.
κλειω κλειω ερκετε φασσα...γγχχχχγγχ....εσταθηκεε μου το πολιπιφ....γαμωτο που εν τζιν ες οι κολωχαρτουτσιες οι διπιστωνες...συρνει. χαμε τζιε το ασημοχαρτο που ετρωε...κκ αφου τα πουλια εχουν παει αλλο 50 μετρα πιο πισω αντι να πλησιασουν....τράβα κ δυο σιπεθκιες κ λαλει........που εννα παεις ρα πουτ..........εννα σε ξαναδω?........πιανει κ το τηλεφωνο που ξιασεν ανοικτο.......αλο......ελα μανα μου.....οχι μωρό μου δεν ειναι εσενα που ειπα πουτ.......
ΕΦΙΡΕΣ ΜΕΕΕΕΕΕ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Πλησιαζει σιγα σιγα η πρωτη εξορμηση της φασσας και αρχισα και σκεφτομαι, τι φυσιγγια 8α χρησιμοποιησω. Ειπα φετος να μην αγορασω κατι καινουργιο αφου εχω πολλα φυσιγγια απο την περσινη περιοδο.
Για τις πρωινες ωρες ειπα να μεινω σε μαλλινη και να βαλω για πρωτο φυσιγγιο την rc 35g fibre 6ν και για δευτερο το Α36 της lambro se 5n.
Για πιο μετα οταν ανεβει η θερμοκρασια lambro καφε 5n 33g...και επειδη τρωει με το σκουλουκι να αγορασω κατι καινουργιο σκεφτομαι να αγορασω απο την σειρα της extra to ROYAL 33.5 G. Εχει καποιος μια γενικη αποψη για το φυσιγγιο αυτο??
Πλησιαζει σιγα σιγα η πρωτη εξορμηση της φασσας και αρχισα και σκεφτομαι, τι φυσιγγια 8α χρησιμοποιησω. Ειπα φετος να μην αγορασω κατι καινουργιο αφου εχω πολλα φυσιγγια απο την περσινη περιοδο.
Για τις πρωινες ωρες ειπα να μεινω σε μαλλινη και να βαλω για πρωτο φυσιγγιο την rc 35g fibre 6ν και για δευτερο το Α36 της lambro se 5n.
Για πιο μετα οταν ανεβει η θερμοκρασια lambro καφε 5n 33g...και επειδη τρωει με το σκουλουκι να αγορασω κατι καινουργιο σκεφτομαι να αγορασω απο την σειρα της extra to ROYAL 33.5 G. Εχει καποιος μια γενικη αποψη για το φυσιγγιο αυτο??
Εγώ προσωπικά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αναλόγως καιρού την συγκεκριμένη ώρα θα έχω 3-4 είδη μαζί μου και θα ρίχνω, έχω πολλές επιλογές και από τις δοκιμές αλλά και από πέρσυ. Άτε να έρτει η ώρα να σάσουμε το συνακλίκι/γιλέκο
Εγώ προσωπικά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αναλόγως καιρού την συγκεκριμένη ώρα θα έχω 3-4 είδη μαζί μου και θα ρίχνω, έχω πολλές επιλογές και από τις δοκιμές αλλά και από πέρσυ. Άτε να έρτει η ώρα να σάσουμε το συνακλίκι/γιλέκο
Αφου καθε χρονο λεω να μην πιασω κατι καινουργιο μεχρι να ριξω τα προηγουμενα....αλλα 2-3 μερες πριν το κυνηγι...δεν μπορω... και παω και τσιμπω κανενα καινουργιο πακκετουι δεν μπορω να ετοιμαζω τα πραματα χωρις να βαλω κατι καινουργιο πανω στη ζωνη
ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΡΚΕΣ/ΦΙΡΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ....
ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ,ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.....ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 20-30-40 ΧΡΟΝΙΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ.......
ΤΟ ΕΠΡΕΤΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΜΟΥ....ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ (3-4) ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ-ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.......
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΡΙΧΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 2 ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ).........ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ .....Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ....Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Αν παω....10 ροκετ κ 10 βικτορυ λιλα.
νουμερο 6.
Οτι κ να ερτει εαν ειναι στην σωστη αποσταση κ κουτσισω το θα πεσει.
εγω ασχολουμε παραπανω με το τι θα βαλω στην παγωνιερα
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Laurona έγραψε:Αν παω....10 ροκετ κ 10 βικτορυ λιλα.
νουμερο 6.
Οτι κ να ερτει εαν ειναι στην σωστη αποσταση κ κουτσισω το θα πεσει.
εγω ασχολουμε παραπανω με το τι θα βαλω στην παγωνιερα
Προσωπικά γέρνω προς τις Lambro μπλέ 34gr #6 στο *3, Victory 31gr #6 στο *1 για την υγρασία
Gem 32gr #6 για το *3 και Victory Mirage 30gr στο *1 για τη ξηρασία.
Στο τέλος μπορεί να καταλήξω μόνο σε ένα είδος π.χ μόνο μπλέ ή μόνο gem 32 και εναλλακτικές στη βουρκούα.