Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
- marinos.a
- Site Admin
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012
εσείς αν παίξετε 2-3, εμείς καθόλου.... με τα beretta που κρατούμε ηντα χαϊρι να δούμε
Si vis pacem, para bellum
κανει κλαμα ρε Μαρινο μανι μανι εφτεξεν το berettamarinos.a έγραψε:εσείς αν παίξετε 2-3, εμείς καθόλου.... με τα beretta που κρατούμε ηντα χαϊρι να δούμε

μεν μου αχωνεσε ρε Μιχα μου, αφιστους να τες παιξουν τουτοι τωρα τα φασοπουλα!
ζεμεις στες 10 του Σεπτεμβρι στο σιουρο λιμπισμα .......
- marinos.a
- Site Admin
- Anthimos
- Moderator
Καλαν ρε εν να καρτερω τον Σεπτεβρη τα πουκεττα μου....sotiris!129 έγραψε:κανει κλαμα ρε Μαρινο μανι μανι εφτεξεν το berettamarinos.a έγραψε:εσείς αν παίξετε 2-3, εμείς καθόλου.... με τα beretta που κρατούμε ηντα χαϊρι να δούμε![]()
κουτσα στραβα καλα λαλει ο Μιχας εσαστικεται ουλοι καλα φετος!!!
ζεμεις στες 10 του Σεπτεμβρι στο σιουρο λιμπισμα .......

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Αμαν εβαλε ο Μαρινος video που φασες σε ταισμα να φανταστω πως εν λιπεις ζεσυ που ζιαμεAnthimos έγραψε:Καλαν ρε εν να καρτερω τον Σεπτεβρη τα πουκεττα μου....sotiris!129 έγραψε:κανει κλαμα ρε Μαρινο μανι μανι εφτεξεν το berettamarinos.a έγραψε:εσείς αν παίξετε 2-3, εμείς καθόλου.... με τα beretta που κρατούμε ηντα χαϊρι να δούμε![]()
κουτσα στραβα καλα λαλει ο Μιχας εσαστικεται ουλοι καλα φετος!!!
ζεμεις στες 10 του Σεπτεμβρι στο σιουρο λιμπισμα .......![]()
![]()
![]()
![]()

- Anthimos
- Moderator
Τελικα μονον ο Μιχας θκιαβαζει ρε Σωτο αν παεις λιες δημοσιευσεις πισω εν να δεις οτι γραφω ..."καλαν ρε ΠΟΥΝ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΜΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ......"
Τζαι επίσης εχει και φυσικα λιμπισματα εννεν απαραιτητο να συρεις "κανενα σακκουλουι" τροφη

Τζαι επίσης εχει και φυσικα λιμπισματα εννεν απαραιτητο να συρεις "κανενα σακκουλουι" τροφη

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Rai
- Full Member
Anthimos έγραψε:Τελικα μονον ο Μιχας θκιαβαζει ρε Σωτο αν παεις λιες δημοσιευσεις πισω εν να δεις οτι γραφω ..."καλαν ρε ΠΟΥΝ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΜΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ......"
Τζαι επίσης εχει και φυσικα λιμπισματα εννεν απαραιτητο να συρεις "κανενα σακκουλουι" τροφη![]()
ΠΑΛΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΔΙΑ.....

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Anthimos
- Moderator
Rai έγραψε:Anthimos έγραψε:Τελικα μονον ο Μιχας θκιαβαζει ρε Σωτο αν παεις λιες δημοσιευσεις πισω εν να δεις οτι γραφω ..."καλαν ρε ΠΟΥΝ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΜΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ......"
Τζαι επίσης εχει και φυσικα λιμπισματα εννεν απαραιτητο να συρεις "κανενα σακκουλουι" τροφη![]()
ΠΑΛΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΔΙΑ.....![]()
Ναι πιο ασχημο ειναι να ταισεις ομως ρε φίλε.
Φυσικα και οχι τεχνητα λιμπισματα, ως επι το πλειστο εν χειμωνα που βρισκεις..το καλοκαιρι εν σπανια επειδη ακριβως πολλοι ταιζουν και μονος παραγοντας που μπορει να βελτιωσει λιον τα πραματα εν το νερο....
- Anthimos
- Moderator
Αλλα αλλον να αφιερωσεις χρονο , αναγνωρισεις και γνωσεις ν ανακαλυψεις ενα λιμπισμα νερου η τροφης και αλλο να συρεις φαι που την ακρα. Το πρωτο ειναι μερος του κυνηγιου το δευτερο εν παμπεσια!!Anthimos έγραψε:Rai έγραψε:Anthimos έγραψε:Τελικα μονον ο Μιχας θκιαβαζει ρε Σωτο αν παεις λιες δημοσιευσεις πισω εν να δεις οτι γραφω ..."καλαν ρε ΠΟΥΝ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΜΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ......"
ΠΑΛΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΔΙΑ.....![]()
Ναι πιο ασχημο ειναι να ταισεις ομως ρε φίλε.
Φυσικα και οχι τεχνητα λιμπισματα, ως επι το πλειστο εν χειμωνα που βρισκεις..το καλοκαιρι εν σπανια επειδη ακριβως πολλοι ταιζουν και μονος παραγοντας που μπορει να βελτιωσει λιον τα πραματα εν το νερο....