ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Μόνο για τον Σπύρο αστειεύομαι για τα άλλα σοβαρομιλώ.....άλλη κουβέντα πετε μας να δούμε τα πλάνα σας για το Σάββατο πριν την Κυριακή του κυνηγιού :D
Σέργιε μου θυμούμαι την κουβέντα που μας είπες, εννοείται ότι αστείεφκα :shock: ,όσο για το Σάββατο πριν την Κυριακή, αν πάω τελικά, αμφιβάλλω να μπορέσω να τζιμηθώ τζαι πολλά που την έννοια για την πρώτη μου φασσοτρυγονοκυριακή. Ψυχολογική προτετοιμασία τζαι νοητικό "δευτεράκι" για "σημειώσεις" για το φασσοκυνήγι. Όσο για τις δοκιμές, έρκουμαι αρκεί να έρτεις με Beretta :D :D
Εφοηθηκαμε το Μιροκού κ. Σπύρο? Εσ
δοκίμασες την Rottweill και την Δορκας 3Α που σου έδωσα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ Σάββατο διλις θορώ με να ξεκινώ για Πάφο να πάω στο πόστο αν το έβρω οργανωμένος πλήρως βασικά για μένα η πρώτη Κυριακή ξεκινάει από τις 10 και μετά που φεύγουν οι αχάπαροι....αλλά το αίσθημα του Σαββάτου μελέτη του καιρού επιλογή φυσιγγίου τελευταίος έλεγχος του όπλου με το να αχνοπαίζει το ραδιούι μου με τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας η κουβέντα και κυνηγετικές θύμισες του παρελθόντος η μυρωδιά του καλοκαιρινού νυκτερινού καιρού όλα αυτά λίγες ώρες πριν την ενακτήρια ντουφεκιά του πρωινού της Κυριακής κάμνουν με κάθε μέρα όλο και πιο ψυχολογικά ανυπόμονο.....εγυρισε μου τωρά γλήγορα στο δωμάτιο για ξηρές επωμίσεις ενα δύο τρία.... :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Μόνο για τον Σπύρο αστειεύομαι για τα άλλα σοβαρομιλώ.....άλλη κουβέντα πετε μας να δούμε τα πλάνα σας για το Σάββατο πριν την Κυριακή του κυνηγιού :D
Σέργιε μου θυμούμαι την κουβέντα που μας είπες, εννοείται ότι αστείεφκα :shock: ,όσο για το Σάββατο πριν την Κυριακή, αν πάω τελικά, αμφιβάλλω να μπορέσω να τζιμηθώ τζαι πολλά που την έννοια για την πρώτη μου φασσοτρυγονοκυριακή. Ψυχολογική προτετοιμασία τζαι νοητικό "δευτεράκι" για "σημειώσεις" για το φασσοκυνήγι. Όσο για τις δοκιμές, έρκουμαι αρκεί να έρτεις με Beretta :D :D
Εφοηθηκαμε το Μιροκού κ. Σπύρο? Εσ
δοκίμασες την Rottweill και την Δορκας 3Α που σου έδωσα?
Την 40γρ την ανοιξα και την μελέτησα, την Rottweil θα την δοκιμάσω με το νέο μου όπλο και θα την συγκρίνω με την 37γρ που ρίχνω τωρά. :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Ε πε μας για την Δορκας πιο αναλυτικά τι είδες?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Sergios έγραψε:Ε πε μας για την Δορκας πιο αναλυτικά τι είδες?
Την άνοιξα για να μελετήσω το πιστονάκι και την κατασκευή της, βρήκα 180 σκάγια νο 3. Η πυρίτιδα του ήταν χρυσοπράσινη. Την πέταξα και μόνο κατι μικροί κόκκοι εμείναν. θα βάλω αύριο φώτο.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Ε πε μας για την Δορκας πιο αναλυτικά τι είδες?
Την άνοιξα για να μελετήσω το πιστονάκι και την κατασκευή της, βρήκα 180 σκάγια νο 3. Η πυρίτιδα του ήταν χρυσοπράσινη. Την πέταξα και μόνο κατι μικροί κόκκοι εμείναν. θα βάλω αύριο φώτο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα κοπέλια....

Αλέξη καλή ανάρρωση φίλε, σιδερένιος!!!
Ε Σερκη εχει αναγνωρίσεις τωρα και εσυ γυρέφκεις μου δοκιμές??Πρώτα ο Θεος Σαββάτο πρωι εχει αναγνώριση ;)
Όσο για τζίνο που λέεις μετά τις δεκα, εν το καλύτερο!!Μην σου πω και πιο μετά ακόμα!!
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Καλημέρα κύριοι...

Ποιος κερνά σήμερα;

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Καλημέρα παίδες,

Σάββατο έναρξη αναγνωρίσεων.

Προσοχή στις ξένες περιουσίες, σεβασμός στο θήραμα, κάλυψη και απόκρυψη για τους γνωστούς λόγους.

Όσοι θα πάτε, απολαύστε και θαυμάστε την βόλτα σας στο βουνό και την επαφή σας με την φύση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

master έγραψε:Καλημέρα παίδες,

Σάββατο έναρξη αναγνωρίσεων.

Προσοχή στις ξένες περιουσίες, σεβασμός στο θήραμα, κάλυψη και απόκρυψη για τους γνωστούς λόγους.

Όσοι θα πάτε, απολαύστε και θαυμάστε την βόλτα σας στο βουνό και την επαφή σας με την φύση.

+1000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”