ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re:

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Φασσαριες προσοοοχη!!! Σας χαιρετω που το κρεβατι του πονου...39 τζιε ποψε..εχασα τον λοαρκασμο...φταιει το υπνωτικο!!!
Στο κρεββάτι του πόνου με υπνωτικό αλλά τα παλλουκώματα εν παλλουκώματα :D , καλή ανάρρωση Αλέξη μου τζιαι μεν φοάσαι τίποτε, τζιαι η 4η φάσσα που θα παίξω θα είναι αφιερωμένη σε σένα, οι άλλες 3 εν ταγμένες αλλού :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re:

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Pathfinder έγραψε:Φασσαριες προσοοοχη!!! Σας χαιρετω που το κρεβατι του πονου...39 τζιε ποψε..εχασα τον λοαρκασμο...φταιει το υπνωτικο!!!
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!
ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΔΡΥΜΗΤΕΡΟΣ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re:

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε περαστικα καλη αναρρωση και μεν μαραζωνεις για τις φασσες :)
πριν 7-8 χρονια 20 μερες πριν την πρωτη μερα του λαγου εσπασα το ποδι μου παω γιατρο και νμου το εβαλε σε γυψο.τον ρωτησα ρε γιατρε ως τες 5 του νοεμβρη θα βγει να παω κυνηγι και μου ειπε τουλαχιστον 1.5-2μηνες στον γυψο.ακομα λιγο να κλαιω :D πηγα ομως με τις βασταρκες στο αβδελλερο και κτυπησα 3 περδικια πρωινο και λιγο περπατητο με τις βασταρκες.ο γυψος διαλυσε παω την δευτερα γιατρο(νοσοκομειο)μιλαμε του λεω μπηκα να κανω μπανιο εσχιστηκε το ναιλον μουσκεψε ο γυψος κτλ.εμεινε και θωρε με και ρωτα με επιασες περτιτζια τουλαχιστον? :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

πανικος έγραψε:
φιλε περαστικα καλη αναρρωση και μεν μαραζωνεις για τις φασσες :)
πριν 7-8 χρονια 20 μερες πριν την πρωτη μερα του λαγου εσπασα το ποδι μου παω γιατρο και νμου το εβαλε σε γυψο.τον ρωτησα ρε γιατρε ως τες 5 του νοεμβρη θα βγει να παω κυνηγι και μου ειπε τουλαχιστον 1.5-2μηνες στον γυψο.ακομα λιγο να κλαιω :D πηγα ομως με τις βασταρκες στο αβδελλερο και κτυπησα 3 περδικια πρωινο και λιγο περπατητο με τις βασταρκες.ο γυψος διαλυσε παω την δευτερα γιατρο(νοσοκομειο)μιλαμε του λεω μπηκα να κανω μπανιο εσχιστηκε το ναιλον μουσκεψε ο γυψος κτλ.εμεινε και θωρε με και ρωτα με επιασες περτιτζια τουλαχιστον? :lol: :lol:
:):):) ωραιος ρε Πανικο μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Παιδες σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!Μεν χαιρεστε πως θα εχετε ενα φασσαρη πιο λιο φετος, εν θα σας καμω την χαρη ;) :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Laurona »

Αλεξη περαστικα ρε φιλε κ γρηγορη αναρρωση.
Μεν στεναχωριεσε.
Εβαλαμε τες νοσοκομουες να φορησουν φανελλουες γκρι και να φτεροκοπουν οπως τες φασσες για να γιανεις ποιο γληωρα.
Εν απαγορευμενη περιοχη ομως αα.
Αναγνωρίσεις ΜΟΝΟ :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Η μια η φασσονοσοκομα επεμενε εχτες μετα την εγχειρηση να με παρει για κατουρημα με το ετσι θελω παντως...ειπε μου η κατουρας απο μονος σου τωρα η θα σε βαλω εγω η θα σου βαλω καθετηρα...σφιχτου τζιε να σφιχτεις εκαταφερα τα μονος μου τελικα....εν εθωρκετουν η ευλοημενη...πρεπει δουλευκε σεκιουριτας πριν παντως...σχεδον 2 μετρα και πανω απο 100 κιλα...φοητσιαρικη πολλα!!:)
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re:

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Εννα κάμεις και φυσιοθεραπείες...;
Προσεχε το διαδρομο...

Εικόνα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
Εφώναξε κανένας; Άρκεψα ήδη τις προετοιμασίες, αγόρασα 20

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σπύρο είσαι φόρμα!! :lol:
Άβαταρ μέλους
mouzouris