Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παίδες!!! Λεωνίδα έτσι έπαθα τζε γω, είδα το, ερωτεύτηκα το τζε τέλειωσε...εσφήχτηκα λίο 1 μήνα μέχρι να φυλάξω λία λεφτά αλλά εκατάφερα τα!!! Άριστε το feeling του όπλου είναι απίστευτο, μετρημένο το κοντάκι πάνω μου από τους ειδικούς, έρχετε στο μάτι για πλάκα!!! Το έδωκα στο πατέρα μου μόλις πήγα σπίτι να το επωμίσει και έμεινε ενθουσιασμένος με την ευκολία που έρχετε στο μάτι του!!! Μένει να δώκει τις εξετάσεις του εκεί έξω!! Θα σας κρατώ ενήμερους φίλοι μου!!!
Είναι ένα ελαφρύ όπλο με παράξενο μπαλανσάρισμα.... και νέο μηχανισμό... με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του κυρίως σε βαρετέ γομώσεις .. αν πετάει κάννες πάνω ,, εάν έχει λάκτισμα κ.τ.λ
admin έγραψε:Είναι ένα ελαφρύ όπλο με παράξενο μπαλανσάρισμα.... και νέο μηχανισμό... με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του κυρίως σε βαρετέ γομώσεις .. αν πετάει κάννες πάνω ,, εάν έχει λάκτισμα κ.τ.λ
Θα σε ενημερώσω φίλε πως συμπεριφέρετε το όπλο...Αν και δεν ρίχνω πάνω απο 36γρ φυσιγγια και αυτά χείμωνα...Θα δούμε...Πάντως έχει το σύστημα progressive comfort για την απορρόφηση του λακτίσματος...
admin έγραψε:Είναι ένα ελαφρύ όπλο με παράξενο μπαλανσάρισμα.... και νέο μηχανισμό... με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του κυρίως σε βαρετέ γομώσεις .. αν πετάει κάννες πάνω ,, εάν έχει λάκτισμα κ.τ.λ
Θα σε ενημερώσω φίλε πως συμπεριφέρετε το όπλο...Αν και δεν ρίχνω πάνω απο 36γρ φυσιγγια και αυτά χείμωνα...Θα δούμε...Πάντως έχει το σύστημα progressive comfort για την απορρόφηση του λακτίσματος...
Καλοριζικο φιλε....θελουμε φιλμακια που τουτο το οπλο
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!