ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

skimis έγραψε:Επιστροφή από το πόστο, που εβρέθηκε το τρυονι εγώ ακόμα δεν εκατάλαβα αλλά μακάρι ναν καλά!!!! :)

Από τις 7 μέχρι τις 8 περπάτημα για κανένα ορτύκι αλλά ούτε για δείγμα!!! Ευχαριστημένος και σήμερα!!!
Α ρε ομορφιες...και μιλω για το Baikal!!!!!! :lol: :lol: :lol:

μπραβο skimis....βασιλιας φιλε
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τρόπος εκκαθάρισης στη Λευκωσία (κατοικημένες περιοχές), στις απαγορευμένες, στα ταίσματα και όπου αλλού τους βολεύει. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

https://www.youtube.com/watch?v=S6JfgckxXj0
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Παραλαβή σήμερα του μωρού!!! Αύριο παρθενική εμφάνιση για κανένα ορτίκι.

Άτε να δούμε αν σκοτώνει τουντο όπλο!!! :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλοριζικο το εργαλειο φιλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

skimis έγραψε:Παραλαβή σήμερα του μωρού!!! Αύριο παρθενική εμφάνιση για κανένα ορτίκι.

Άτε να δούμε αν σκοτώνει τουντο όπλο!!! :)
Βλεπω το ξαναβλεπω το ξαναβλεπω το....Πραγματικα πανεμορφο!!!!!!!

εχεις το λογο μου skimi αν ειχα το κεφαλαιο θα ηταν το επομενο μου οπλο!!!το εχω ερωτευτεί!!!!

φιλε μου να το χαρεις και να μας πεις εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Πραγματικά θέλω να μάθω το feeling αυτού του όπλου!
Προσέχουμε...για να έχουμε
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παίδες!!! Λεωνίδα έτσι έπαθα τζε γω, είδα το, ερωτεύτηκα το τζε τέλειωσε...εσφήχτηκα λίο 1 μήνα μέχρι να φυλάξω λία λεφτά αλλά εκατάφερα τα!!! Άριστε το feeling του όπλου είναι απίστευτο, μετρημένο το κοντάκι πάνω μου από τους ειδικούς, έρχετε στο μάτι για πλάκα!!! Το έδωκα στο πατέρα μου μόλις πήγα σπίτι να το επωμίσει και έμεινε ενθουσιασμένος με την ευκολία που έρχετε στο μάτι του!!! Μένει να δώκει τις εξετάσεις του εκεί έξω!! Θα σας κρατώ ενήμερους φίλοι μου!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Είναι ένα ελαφρύ όπλο με παράξενο μπαλανσάρισμα.... και νέο μηχανισμό... με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του κυρίως σε βαρετέ γομώσεις .. αν πετάει κάννες πάνω ,, εάν έχει λάκτισμα κ.τ.λ
Προσέχουμε...για να έχουμε
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

admin έγραψε:Είναι ένα ελαφρύ όπλο με παράξενο μπαλανσάρισμα.... και νέο μηχανισμό... με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του κυρίως σε βαρετέ γομώσεις .. αν πετάει κάννες πάνω ,, εάν έχει λάκτισμα κ.τ.λ

Θα σε ενημερώσω φίλε πως συμπεριφέρετε το όπλο...Αν και δεν ρίχνω πάνω απο 36γρ φυσιγγια και αυτά χείμωνα...Θα δούμε...Πάντως έχει το σύστημα progressive comfort για την απορρόφηση του λακτίσματος...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

skimis έγραψε:
admin έγραψε:Είναι ένα ελαφρύ όπλο με παράξενο μπαλανσάρισμα.... και νέο μηχανισμό... με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του κυρίως σε βαρετέ γομώσεις .. αν πετάει κάννες πάνω ,, εάν έχει λάκτισμα κ.τ.λ

Θα σε ενημερώσω φίλε πως συμπεριφέρετε το όπλο...Αν και δεν ρίχνω πάνω απο 36γρ φυσιγγια και αυτά χείμωνα...Θα δούμε...Πάντως έχει το σύστημα progressive comfort για την απορρόφηση του λακτίσματος...
Καλοριζικο φιλε....θελουμε φιλμακια που τουτο το οπλο :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”