Πολύ ωραία, με τον Λεύκιο πιθανόν θα πάμε το Σάββατο να κάμουμε δοκιμές, ευκαιρία να τις δοκιμάσω, θα είναι με το παλιό μου όπλο αλλά θα πάρω μια εικόνα του τι λαλούν. Χίλια ευχαριστώ Μάριε μου, να σαι καλά.MARIOSE έγραψε:Σπύρο είσαι φόρμα σήμερα!spyrosspyrou851 έγραψε:Από το θέμα που άνοιξα για την μαύρη αν θυμάμαι καλά είπες ότι την χρησιμοποιάς σε #6.master έγραψε:Σπύρο, πάντα σε #6, πως το κατάλαβες;
Τα πιο χοντρά σκάια είναι για παπύρες, χήνες, αρκόγαλους, αρκόσιηρους, καγκουρώ και πάνω.![]()
Βρήκα αυτό που ήθελες και αύριο θα το έχω κοντά μου!
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- spyrosspyrou851
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- kyriakos304
giorgos80 έγραψε:Κατι ακουστηκε για γενικη απαγορευση

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Pathfinder
kyriakos304 έγραψε:giorgos80 έγραψε:Κατι ακουστηκε για γενικη απαγορευση

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Βρήκα αυτό που ήθελες και αύριο θα το έχω κοντά μου!
[/quote]
Πολύ ωραία, με τον Λεύκιο πιθανόν θα πάμε το Σάββατο να κάμουμε δοκιμές, ευκαιρία να τις δοκιμάσω, θα είναι με το παλιό μου όπλο αλλά θα πάρω μια εικόνα του τι λαλούν. Χίλια ευχαριστώ Μάριε μου, να σαι καλά.[/quote]
Νάσαι καλά φιλούι μου! Θα σε ενημερώσω μόλις τα έχω!

Πολύ ωραία, με τον Λεύκιο πιθανόν θα πάμε το Σάββατο να κάμουμε δοκιμές, ευκαιρία να τις δοκιμάσω, θα είναι με το παλιό μου όπλο αλλά θα πάρω μια εικόνα του τι λαλούν. Χίλια ευχαριστώ Μάριε μου, να σαι καλά.[/quote]
Νάσαι καλά φιλούι μου! Θα σε ενημερώσω μόλις τα έχω!
- giorgos80
kyriakos304 έγραψε:giorgos80 έγραψε:Κατι ακουστηκε για γενικη απαγορευση

Ειπα να τρολλαρω αλλα εν ετσιμπησετε

- spyrosspyrou851
http://cdn.memegenerator.net/instances/ ... 005515.jpggiorgos80 έγραψε:
Ειπα να τρολλαρω αλλα εν ετσιμπησετε![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑspyrosspyrou851 έγραψε:Σόλωνα μου, θα σου προτείνω να παίξεις 36 γρ.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΩΡΑ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ.....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ....ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.00 ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.00 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΟΥΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΝΝΗ ΠΡΩΤΑ...ΤΗΝ ΠΑΝΩ
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ 36ΓΡ....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5.00 ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ.....ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!!![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.....ΑΠΛΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ![]()
![]()

Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ 28-28.5-30-32-32.2-33-33.5-34 ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ...ΤΙ ΛΑΛΕΙΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΥΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9.00 ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΟ Ο ΗΛΙΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2.00 ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑ ΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ....ΠΠΕΕΕΕΕΕ..ΕΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Pathfinder έγραψε:Καλημερες πολλες και καλες παιδες...τι γινεται;
Εγω φετος θα παιξω (αν τα καταφερω να παω) μονο τις Percosso Gaccia 36. Tιποτε αλλο!!!
Ατε να δοκιμασω και καμια γεμωσια ετσι για το γμτ δηλαδη αν εβρεθει κανενας ιδιογομωτης συντοπιτης που θελει και δευτερη γνωμη για τα προιοντα του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΕΞΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΧΘΕΣ

ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Pathfinder
Μα ρε φιλε ακουσα οτι στην συντομη του καριερα σαν ιδιογομοτης οτι ηδη εσυρε λιες 100αδες φυσιγγια του στο σκοπευτηριο χωρις να τιθεται πρωταρχικα θεμα ασφαλειας και επισης οτι εφκαλε κατι κατανομεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Καλημερες πολλες και καλες παιδες...τι γινεται;
Εγω φετος θα παιξω (αν τα καταφερω να παω) μονο τις Percosso Gaccia 36. Tιποτε αλλο!!!
Ατε να δοκιμασω και καμια γεμωσια ετσι για το γμτ δηλαδη αν εβρεθει κανενας ιδιογομωτης συντοπιτης που θελει και δευτερη γνωμη για τα προιοντα του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΕΞΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΧΘΕΣ![]()
ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ![]()
![]()
![]()
![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Ξεκίνα με μισούες τζιαι πάεννε πάνω σιγά σιγά, ελπίζω το νέο FAIR να το έπιασες με 89μμ θαλάμη για να μπορέσεις να πάεις μέχρι τα 66γρ. Νομίζω έτσι θα είσαι καλυμμένος ανεξαρτήτως καιρού, θηράματος.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑspyrosspyrou851 έγραψε:Σόλωνα μου, θα σου προτείνω να παίξεις 36 γρ.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΩΡΑ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ.....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ....ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.00 ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.00 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΟΥΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΝΝΗ ΠΡΩΤΑ...ΤΗΝ ΠΑΝΩ
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ 36ΓΡ....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5.00 ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ.....ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!!![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.....ΑΠΛΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ![]()
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΩ....ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΗ Η ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ....ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ....ΜΑ ΜΟΝΟ 36ΓΡ
ΕΝ ΝΑ ''ΚΟΦΚΟΥΝ''
Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ 28-28.5-30-32-32.2-33-33.5-34 ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ...ΤΙ ΛΑΛΕΙΣ![]()
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΥΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9.00 ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΟ Ο ΗΛΙΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2.00 ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑ ΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ....ΠΠΕΕΕΕΕΕ..ΕΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ![]()
![]()