ΤΑΙΣΜΑΤΑ - ΛΙΜΠΙΣΜΑΤΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Re: ΤΑΙΣΜΑΤΑ - ΛΙΜΠΙΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση από Hlias »

Ρε κοπελια ενεν λυση να απαγορευτουν ολες οι περιοχες. εχει δικαιο ο σωτηρης. αλλα εχει δικαιο κ ο ανθιμος. δεν γινετε να ειμαστε αδιαφοροι κ να λεμε "επαρακαμετε το με τουντο θεμα". φιλε σωτηρη κ το νερο λιμπισμα ειναι αλλα λιμπισμα που το εκαμεν η φυση. δαμε εν η μαγκια. να εβρεις ετσι φαση κ οχι να δημιουργας εσι τεχνητο λιμπισμα. δαμε εν η γοητεια της φασσας. η πιο ευκολη λυση ειναι να αξιοποιουν η θηρα πληροφοριες και σε καθε περιπολια τους να βαλλουν και κορδελες να γιαλυζουν. οχι ασβεστη γιατι μετα εν αντιαισθητικο
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Κοπέλια μου όπως είπα συμφωνω με το σκεπτικό του φίλου Άνθιμου....
Και πάλι όμως φίλε μου , σιγουρα θα υπάρξει πρόβλημα, και να σου πω το γιατί?Εν πολλά απλό και το τόνισε ο φίλος Σωτήρης, τα ταισματα εν πάρα πολλά.... Πόσα θα μπορεί να ελέγξει η θήρα με το μειωμένο της προσωπικό;;;Ελάχιστα, στις υπόλοιπεσ περιοχές θα κυριαρχίσει χαμός, ολοι θα είναι μεσα στις απαγορευμένες και δεν θα υπαρχει κανενας να τους ελέγξει, γιατί ως γνωστό όταν περίπολο της θήρα πιάσει υπόθεση λαθροθηρίας την υπόλοιπη σχεδόν μέρα την περνά στο σταθμό για την καταγγελια ....

Νίκος Α
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.....ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ... ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ....ΟΣΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΠΑΝΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΟΝ- ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ......ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΩ, ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΙΣΩ...ΤΟ ΟΦΔΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ !!!!!!!!!ΦΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

φιλε νικο τα πουλια στην λευκωσια παιζουν κριφτουλι :lol: προβλεπω να ερτουμε πισω παπαγαλοι παλε :D
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

sinithismena ta vouna apo ta xionia file...
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

φιλε γραφε ελληνικα γιατι θα θυμωσουν τα παιδια ;) οσο αφορα τα πουλια, ελαχιστα κινουνται. και επειδη εχει και πολλα νερα, δυσκολα θα παιχτουν σε παραδοσιακα νερα
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

φιλε συμφωνω με οσα λες αλλα τι φταιω εγω ο ευσυνειδητος και νομοταγης κυνηγος που μου αρεσει το κυνηγι της φασσας? εγω που ειμαι μεγαλυτερος σου σε ηλικια και εφτασα καλα κυνηγια σου λεω οτι οσον περνα ο καιρος και χειροτερα. μας λειπει η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ειμαστε η χειροτερη ρατσα στον κοσμο σε ολα μας και ποσον μαλλον οταν μας δοθει δυναμη, που στην προκυμενη περιπτωση ειναι το κυνηγετικο οπλο. συναδελφε εσυ λες οτι δεν ετυχες ελεγχο της θηρας ποτε. εσυ και εγω σαν ευσυνειδητοι κυνηγοι ποσες φορες καταγγειλαμε λαθροθηριες ή/και παρανομιες που εγιναν μπροστα στα ματια μας? ΠΟΤΕ. και γιατι να το κανουμε μιας και τα παντα ισοπεδοθηκαν? θεσμοι, αξιες, νομος?
εγω συναδελφε αποφευγω τις φασαριες αλλα το πηρα αποφαση απο φετος οτι θα τηλεφωνω στην θηρα μολις δω κατι κανοντας το σωστο και το καθηκον μου. το να παραβλεπω ή να αποφευγω κατι με κανει πλεον συνενοχο θεωρω και το κυνηγι ειναι το μοναδικο χομπυ που μας εμεινε. οι αμπαλατοι και ασυνειδητοι να ειναι οι λιγοι και οχι εμεις. τι λες?
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

φιλε, ολοι εχουμε ενα θηροφυλακα ή ενα στον ουλαμό γνωστο, συγγενη κλπ. κανε τις καταγγελιες σου εκει και μην τα παραιτας. εμεις τι λιθαρακι μας.
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

φιλε, ολοι εχουμε ενα θηροφυλακα ή ενα στον ουλαμό γνωστο, συγγενη κλπ. κανε τις καταγγελιες σου εκει και μην τα παραιτας. εμεις τι λιθαρακι μας.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Κοπελια μου καλημέρα...

Συνήθως πίσω απο κάθε λαθροθήρα κάποιος αλλος κρύβεται, ξέρουν και ποιος λαθροθηρά και ποιος όχι. Το θέμα είναι να τους πιάσουν την ώρα της λαθροθηρίας ή να γίνουν έλεγχοι στα σπιτια τους. Γίνονται όμως ;; ή προστατευονται λόγω συμφερόντων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”