επειδη εγω γεμονω ο ιδιος να σας πω την αποψη μου!!PB687 Diamond Pigeon έγραψε:Kopelia, san tin rocket en eshi. Je ftini je opou ton giriso to pouli en na pesi sekko. Oute koutsoftero oute tpt. Ego tha ti dokimaso akoma je tora ton shimona. An ine toso farmakeri opos tora to kalojeri, en tha xanafki pou to thkiamantopezouno mBAIKAL 1980 έγραψε:.....δωκε τους λιο χρονο...κυριως σε θερμο καιρο και σε πολυ αερα ε ψατζη....επαιζα τες και εγω και ο θκιαμαντοπεζουνος συντροφος μου με το θκιαμαντομπερετα του τζαι εδουλεφκαν τζαι των 2 το ιδιο...δοκιμασε και την mirage...συνηθως αμα ε δουλεψει η μια δουλευκει η αλλη...τουντες 2...και η starlight η η concord για το πρωι.....εισαι καλημενος ουλη μερα...μιλω παντα για ελαφρυες γομωσεις και ανηπαρκτα λακτισματα....και πολυ χαμηλο κοστος!!!huntingismylife έγραψε:Φιλε μιαφορα αν τες δοκιμασεις εν θα τες φκαλλεις που μεσα!αλλα σκεφτεσαι καποτε αν θα παιξεις αμπα και καταριπσεις την!ρε φθλε εν ξερω γιατι τζινες οι ροκετ εν μου εκατσαν καθολου ρε γαομοτο!!εν ξερω γιατι!![]()
αντιγραφω και την ροκκετ και την μιρασ! εχουν μεσα D20 μπαρουτι και ειναι πολλα καλο σε συνθηκες καλοκαιρινες αλλα και τες πρωτες εξορμησεις που εχουμε ηλιους και ζεστη!!! το καλοκαιρι τουτες πεζω κι εγω αλλα το χειμωνα οχι!!