Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Τουτες η φασσες ειναι λεμεσιανες τζε εινα που την αψιου ξερω τες ε χορκανες μου :D
Open mind for a different view.
andreas76
Full Member

Δημοσίευση από andreas76 »

Πραγματικα τις τελευταίες 2 μέρες μας .εχεται κάνει να μένουμε άγρυπνοι. Αλλά να ξέρεται όλοι σας οτι αυτες οι μέρες της αναμονής, της προετοιμασίας, ακόμα και το Σάββατο πριν απο την εξόρμηση έχουν την δική τους αξία.Απολαυσεται τες.......... :lol: :lol: :lol: .Συνεχίστε με τις φωτος και τα βίτεος
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Θέλετε να ακούσετε και το άκρον άοτο της ειρωνίας. Ενώ ξέρω που υπάρχουν εκατοντάδες πουλιά φέτος (τόπους δέν λέω είανι αρχή μου και οι προβλέψεις κάποιον απο εδώ για τον τόπο είναι λάθος !) εκανόνισε η γυναίκα μου να κλείσει για διακοπές (αν και εγώ δέν ήθελα να πάω εκτός Κύπρου) Είπα της 19 εν το κυνήγι κλείσε 20 ή 19 απόγευμα . Τελικά έκλεισε 19 η ώρα 09,00 πετούμε . Εσασε με καλά αλλά είπα της και εγώ για το 2012-13 δέν θα χάσω εξόρμηση ενώ είμαι Κύπρο ορτυκιού-λαγού-τσίκλας-λύμπουρου απο το πρωί μέχρι την νύχτα Τετάρτη και Κυριακή θα λείπω :evil: :evil:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

λολ

εμένα ενα τα γενέθλια της κόρης μου και (μαζί με τα άλλα) θέλω να της κάνω δώρο ενα μπουκέτο... φασες
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

admin έγραψε:Θέλετε να ακούσετε και το άκρον άοτο της ειρωνίας. Ενώ ξέρω που υπάρχουν εκατοντάδες πουλιά φέτος (τόπους δέν λέω είανι αρχή μου και οι προβλέψεις κάποιον απο εδώ για τον τόπο είναι λάθος !) εκανόνισε η γυναίκα μου να κλείσει για διακοπές (αν και εγώ δέν ήθελα να πάω εκτός Κύπρου) Είπα της 19 εν το κυνήγι κλείσε 20 ή 19 απόγευμα . Τελικά έκλεισε 19 η ώρα 09,00 πετούμε . Εσασε με καλά αλλά είπα της και εγώ για το 2012-13 δέν θα χάσω εξόρμηση ενώ είμαι Κύπρο ορτυκιού-λαγού-τσίκλας-λύμπουρου απο το πρωί μέχρι την νύχτα Τετάρτη και Κυριακή θα λείπω :evil: :evil:
τουτο ελειπε τωρα ρε Αρηστε να πεις ζε το ποστο ΜΑΣ!!!! :lol: :lol: :lol:
μεν αχωνεσε πεμου που ενει ζε να παιξω ζε για τους 2 μας ζε ιποσχουμε σου πως θα σου περιγραψω με καθε λεπτομερια την καθε ντουφεκια :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

admin έγραψε:Θέλετε να ακούσετε και το άκρον άοτο της ειρωνίας. Ενώ ξέρω που υπάρχουν εκατοντάδες πουλιά φέτος (τόπους δέν λέω είανι αρχή μου και οι προβλέψεις κάποιον απο εδώ για τον τόπο είναι λάθος !) εκανόνισε η γυναίκα μου να κλείσει για διακοπές (αν και εγώ δέν ήθελα να πάω εκτός Κύπρου) Είπα της 19 εν το κυνήγι κλείσε 20 ή 19 απόγευμα . Τελικά έκλεισε 19 η ώρα 09,00 πετούμε . Εσασε με καλά αλλά είπα της και εγώ για το 2012-13 δέν θα χάσω εξόρμηση ενώ είμαι Κύπρο ορτυκιού-λαγού-τσίκλας-λύμπουρου απο το πρωί μέχρι την νύχτα Τετάρτη και Κυριακή θα λείπω :evil: :evil:
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ;)
ΜΕΝ ΚΟΛΩΣΕΙΣ.....
ΚΡΥΨΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΛΥΠΑΣΑΙ :lol: :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΑΝΘΙΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕ . ΕΝΝΑ ΣΠΑΣΩ . ΒΟΗΘΑ ΜΕ :) ;) :) :) :) :)
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

είσαι μεγάλη σουξουλιστρα
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

όσοι πίνουν χάπια να τα φέρουν κοντά

http://youtu.be/vkyaue2EaZY
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕΝ 1-2-3 ΠΟΥΛΙΑ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ-ΤΑΙΣΜΕΝΕΣ-ΠΟΤΗΣΜΕΝΕΣ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”