Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
- Athos 1978
- Full Member
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012
Τουτες η φασσες ειναι λεμεσιανες τζε εινα που την αψιου ξερω τες ε χορκανες μου 

Open mind for a different view.
-
- Full Member
Πραγματικα τις τελευταίες 2 μέρες μας .εχεται κάνει να μένουμε άγρυπνοι. Αλλά να ξέρεται όλοι σας οτι αυτες οι μέρες της αναμονής, της προετοιμασίας, ακόμα και το Σάββατο πριν απο την εξόρμηση έχουν την δική τους αξία.Απολαυσεται τες..........
.Συνεχίστε με τις φωτος και τα βίτεος

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Θέλετε να ακούσετε και το άκρον άοτο της ειρωνίας. Ενώ ξέρω που υπάρχουν εκατοντάδες πουλιά φέτος (τόπους δέν λέω είανι αρχή μου και οι προβλέψεις κάποιον απο εδώ για τον τόπο είναι λάθος !) εκανόνισε η γυναίκα μου να κλείσει για διακοπές (αν και εγώ δέν ήθελα να πάω εκτός Κύπρου) Είπα της 19 εν το κυνήγι κλείσε 20 ή 19 απόγευμα . Τελικά έκλεισε 19 η ώρα 09,00 πετούμε . Εσασε με καλά αλλά είπα της και εγώ για το 2012-13 δέν θα χάσω εξόρμηση ενώ είμαι Κύπρο ορτυκιού-λαγού-τσίκλας-λύμπουρου απο το πρωί μέχρι την νύχτα Τετάρτη και Κυριακή θα λείπω

Προσέχουμε...για να έχουμε
- marinos.a
- Site Admin
λολ
εμένα ενα τα γενέθλια της κόρης μου και (μαζί με τα άλλα) θέλω να της κάνω δώρο ενα μπουκέτο... φασες
εμένα ενα τα γενέθλια της κόρης μου και (μαζί με τα άλλα) θέλω να της κάνω δώρο ενα μπουκέτο... φασες
Si vis pacem, para bellum
τουτο ελειπε τωρα ρε Αρηστε να πεις ζε το ποστο ΜΑΣ!!!!admin έγραψε:Θέλετε να ακούσετε και το άκρον άοτο της ειρωνίας. Ενώ ξέρω που υπάρχουν εκατοντάδες πουλιά φέτος (τόπους δέν λέω είανι αρχή μου και οι προβλέψεις κάποιον απο εδώ για τον τόπο είναι λάθος !) εκανόνισε η γυναίκα μου να κλείσει για διακοπές (αν και εγώ δέν ήθελα να πάω εκτός Κύπρου) Είπα της 19 εν το κυνήγι κλείσε 20 ή 19 απόγευμα . Τελικά έκλεισε 19 η ώρα 09,00 πετούμε . Εσασε με καλά αλλά είπα της και εγώ για το 2012-13 δέν θα χάσω εξόρμηση ενώ είμαι Κύπρο ορτυκιού-λαγού-τσίκλας-λύμπουρου απο το πρωί μέχρι την νύχτα Τετάρτη και Κυριακή θα λείπω![]()

μεν αχωνεσε πεμου που ενει ζε να παιξω ζε για τους 2 μας ζε ιποσχουμε σου πως θα σου περιγραψω με καθε λεπτομερια την καθε ντουφεκια

- Rai
- Full Member
ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.admin έγραψε:Θέλετε να ακούσετε και το άκρον άοτο της ειρωνίας. Ενώ ξέρω που υπάρχουν εκατοντάδες πουλιά φέτος (τόπους δέν λέω είανι αρχή μου και οι προβλέψεις κάποιον απο εδώ για τον τόπο είναι λάθος !) εκανόνισε η γυναίκα μου να κλείσει για διακοπές (αν και εγώ δέν ήθελα να πάω εκτός Κύπρου) Είπα της 19 εν το κυνήγι κλείσε 20 ή 19 απόγευμα . Τελικά έκλεισε 19 η ώρα 09,00 πετούμε . Εσασε με καλά αλλά είπα της και εγώ για το 2012-13 δέν θα χάσω εξόρμηση ενώ είμαι Κύπρο ορτυκιού-λαγού-τσίκλας-λύμπουρου απο το πρωί μέχρι την νύχτα Τετάρτη και Κυριακή θα λείπω![]()

ΜΕΝ ΚΟΛΩΣΕΙΣ.....
ΚΡΥΨΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΛΥΠΑΣΑΙ

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Rai
- Full Member
ΑΝΘΙΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕ . ΕΝΝΑ ΣΠΑΣΩ . ΒΟΗΘΑ ΜΕ

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- marinos.a
- Site Admin
- marinos.a
- Site Admin
Si vis pacem, para bellum
- Rai
- Full Member
ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕΝ 1-2-3 ΠΟΥΛΙΑ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ-ΤΑΙΣΜΕΝΕΣ-ΠΟΤΗΣΜΕΝΕΣ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ-ΤΑΙΣΜΕΝΕΣ-ΠΟΤΗΣΜΕΝΕΣ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team