Έτον καλλύτερο! Σίουρα πράματαsotiris!129 έγραψε:Εγω θα παιζω 24 γραμμαρια ,! Θα παω στες τραχιλες!

Έτον καλλύτερο! Σίουρα πράματαsotiris!129 έγραψε:Εγω θα παιζω 24 γραμμαρια ,! Θα παω στες τραχιλες!
Σόλωνα μου, θα σου προτείνω να παίξεις 36 γρ.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΩΡΑ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ.....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ....ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.00 ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΣ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.00 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΟΥΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 36ΓΡ!!!
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΝΝΗ ΠΡΩΤΑ...ΤΗΝ ΠΑΝΩ
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ 36ΓΡ....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.00 ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5.00 ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 36ΓΡ.....ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!!![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ.....ΑΠΛΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ![]()
![]()
Έλα, εδιόρθωσα το ποστ σουPathfinder έγραψε:Καλημερες πολλες και καλες παιδες...τι γινεται;
Εγω φετος θα παιξω (αν τα καταφερω να παω) μονο τις Percosso Gaccia 36. Tιποτε αλλο!!!
Ατε να δοκιμασω και καμια γεμωσια ετσι για το γμτ δηλαδη αν εβρεθει κανενας ιδιογομωτης συντοπιτης που θελει και δευτερη γνωμη για τα προιοντα του (ΣΟΛΩΝΑ ΑΚΟΥΕΙΣ ΜΕ;;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να τσιεκκάρουμε "κατανομές" και "διατριτικότητα"MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας!
Σπύρο βάλε τζιαί το μαγιώ διότι αν δεν περνούν οι φασσούες θα πάμεν πλόισια ψάρεμα.![]()
Φέρε τζιαί το άλλο το... "όπλο" μαζί σου διότι θα έχει και τουρίστριες
χαχαχα μα εγω δεν ονομασα κανενα Σπυρο μου...ποιος εν ο Σολωνας;Εν ιδιογομοτης ο ανθρωπος;;spyrosspyrou851 έγραψε:Έλα, εδιόρθωσα το ποστ σουPathfinder έγραψε:Καλημερες πολλες και καλες παιδες...τι γινεται;
Εγω φετος θα παιξω (αν τα καταφερω να παω) μονο τις Percosso Gaccia 36. Tιποτε αλλο!!!
Ατε να δοκιμασω και καμια γεμωσια ετσι για το γμτ δηλαδη αν εβρεθει κανενας ιδιογομωτης συντοπιτης που θελει και δευτερη γνωμη για τα προιοντα του (ΣΟΛΩΝΑ ΑΚΟΥΕΙΣ ΜΕ;;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε #6 την χρησιμοποιάς;master έγραψε:Καλημέρα σας παίδες,
Εδώ και λίγα χρόνια τα ίδια και τα ίδια:
1. Ιδιογόμωση 29 γρ
2. Ιδιογόμωση 32 γρ
3. Ιδιογόμωση 33 γρ
4. RC Serie Oro 35gr
Σπιτικά, δοκιμασμένα, εύκολα και απλά.
Προσπαθώ να καλύψω όλες τις καιρικές συνθήκες, βορκάδες, υγρασίες, παγωνιές, καμίνια, όλων των ειδών αέριες και όλες τις ιδιοτροπίες των όπλων, ιδιοτροπίες των πλασμάτων κ.τ.λ.![]()