ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Σπυρο ηρτε το μωρο????Καλοριζικο φιλε μου και καλοκυνηγητο!!!

μοαι δε γουει ποσες απουσιες επιασα τωρα τελευταια??? :D
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΕΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ :D

ΦΕΡΤΑ ΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞ....ΠΟΥ ΕΧΑΘΗΚΕΣ?

Πε το που το αστειο ρε Σολονα παιζεται να το χασω...8 του Ιουλη αποφασισα να καμω την επεμβαση και πολλα φοουμαι οτι εν θα τα καταφερω...ΑΛΛΑ...ειπα το και του ιατρου και της γυναικας...και πανω στην αναπηρικη ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ... :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
axerkwtis

ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ενθαρυντικα τα μηνυματα φασσας στην Παφο ειδικα αλλα κατι σχιεπεθκιες π ακουοντε εν ξερω που θα καταληξουν τα πουλια..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Σπυρο ηρτε το μωρο????Καλοριζικο φιλε μου και καλοκυνηγητο!!!

μοαι δε γουει ποσες απουσιες επιασα τωρα τελευταια??? :D
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΕΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ :D

Πε το που το αστειο ρε Σολονα παιζεται να το χασω...8 του Ιουλη αποφασισα να καμω την επεμβαση και πολλα φοουμαι οτι εν θα τα καταφερω...ΑΛΛΑ...ειπα το και του ιατρου και της γυναικας...και πανω στην αναπηρικη ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ... :D :D
ΑΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ....ΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ....ΚΟΥΤΣΑΝΤΙΡΙ :D

ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ(ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ)..... ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΙΧΑ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΝΑ....ΑΣΕ!!!

Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ;)

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.....ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ :P

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ....ΩΡΑΙΟΣ...ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΚΑΜΕΤΑ ΤΡΥΠΗΤΗΡΙ :D

http://www.youtube.com/watch?v=VGafSKyF6OM
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΕΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ :D

ΑΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ....ΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ....ΚΟΥΤΣΑΝΤΙΡΙ :D

ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ(ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ)..... ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΙΧΑ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΝΑ....ΑΣΕ!!!

Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ;)

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.....ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ :P

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Ευχαριστω :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΚΤΕΛΕΣΗ....ΩΡΑΙΟΣ...ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΚΑΜΕΤΑ ΤΡΥΠΗΤΗΡΙ :D

Αμάν τζιαί εν τούτα τα χτυπήματα που μου αρέσκουν, αυτόματα! ;)
Ο παρέας εν πολλά φορμαρισμένος Σόλωνα 8-) ...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πε το που το αστειο ρε Σολονα παιζεται να το χασω...8 του Ιουλη αποφασισα να καμω την επεμβαση και πολλα φοουμαι οτι εν θα τα καταφερω...ΑΛΛΑ...ειπα το και του ιατρου και της γυναικας...και πανω στην αναπηρικη ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ... :D :D[/quote]

Άλεξ λεβέντη καλές επιτυχίες τζιαί σύντομα πίσω σιδερένιος φίλε!! 8-)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Το 2013 με τον ίδιο τυπο:

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

MARIOSE έγραψε:

Αμάν τζιαί εν τούτα τα χτυπήματα που μου αρέσκουν, αυτόματα! ;)
Ο παρέας εν πολλά φορμαρισμένος Σόλωνα 8-) ...
ΑΑΑ.....ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ....ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!

ΣΤΟ 5.35 ΚΑΙ ΣΤΟ 8.00 ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ....ΠΑΙΞΕ-ΠΑΙΞΕ-ΠΑΙΞΕ-ΠΑΙΞΕ....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙΣ ΚΥΡΙΕ :D

ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ :?:ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΗΤΑΝ ΑΘΕΡΙΣΤΟ, ΕΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ;)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΥΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΘΕΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ.....ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΙΛΑΚΕΣ :D

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΙΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑ...ΩΡΑΙΟΣ :P
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ναι έχεις δίκιο Σόλωνα, εφάνηκε ότι ο τύπος δεν είναι τυχαίος. Σωστά επιλεγμένο σημείο, πλήρης απόκρυψη, ποτέ δεν κτυπούσε το πρώτο πουλί, ποτέ καθιστά τα πουλιά, μάστρος... 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”