Pathfinder έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Σπυρο ηρτε το μωρο????Καλοριζικο φιλε μου και καλοκυνηγητο!!!
μοαι δε γουει ποσες απουσιες επιασα τωρα τελευταια???

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΕΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
ΦΕΡΤΑ ΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞ....ΠΟΥ ΕΧΑΘΗΚΕΣ?
Πε το που το αστειο ρε Σολονα παιζεται να το χασω...8 του Ιουλη αποφασισα να καμω την επεμβαση και πολλα φοουμαι οτι εν θα τα καταφερω...ΑΛΛΑ...ειπα το και του ιατρου και της γυναικας...και πανω στην αναπηρικη ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ...

ΑΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ....ΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ....ΚΟΥΤΣΑΝΤΙΡΙ
ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΚΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ(ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ)..... ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΙΧΑ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΝΑ....ΑΣΕ!!!
Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.....ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ