ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ

Pathfinder έγραψε:Παντελη μου νομιζω αυριο εν μεστο αυτοκινητο που να παιχτει το παιχνιδι
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Παντελη μου νομιζω αυριο εν μεστο αυτοκινητο που να παιχτει το παιχνιδι
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΣΟΒΑΡΑ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ
Εεετσιιιι +100000000WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Παντελη μου νομιζω αυριο εν μεστο αυτοκινητο που να παιχτει το παιχνιδι
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΣΟΒΑΡΑ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ
ΚΟΝΤΑ ΑΜΑ ΤΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΝΑ ΒΟΥΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ Μ@...ΚΕΣ![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ Η ΦΑΣΣΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΛΙΟΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ![]()
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΜΑΧΕΣ!!![]()
Σολωνα βαλεις μου ιδεες να καμω το αυτοκινητο φυλαχτραSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Παντελη μου νομιζω αυριο εν μεστο αυτοκινητο που να παιχτει το παιχνιδι
![]()
ή μπορεις να κολλησεις ψευτικο γρασιδι απο σημεραPanmoy έγραψε:Σολωνα βαλεις μου ιδεες να καμω το αυτοκινητο φυλαχτραSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Παντελη μου νομιζω αυριο εν μεστο αυτοκινητο που να παιχτει το παιχνιδι
![]()
![]()
Αν ειναι να παω που τες 5 τζαι να αρκεψω να κουβαλω κατσαρα για να το σιεπασω αλοπως