Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
savvis25
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από savvis25 »

Η ζυγαρια σου μετρα δεκατα του γραμμαριου και ενα ποτηρι ζυγιζει μηδεν??? εν του τσιακ νορις η ζγυαρκα? :D
Χρησιμοποιείται και για ζαχαροπλαστική η ζυγαριά αυτή!!! :lol: Εν όπως τζίνην που έχει ο Παρλιάρος.
Έχει ένα μαγικό κουμπάκι που μηδενίζει και έτσι μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις με ακρίβεια για να σου φκει σωστή η συνταγή!!!
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από canastas »

K. Σολον ποία φυσίγγια είναι αυτά στην φώτο?[/quote]

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΕΙΝΑΙ Η PERCORSO CACCIA 36GR ΣΕ Ν5(NSI)

ΧΘΕΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ...ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΚΛΑΡΙΕΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΑ!!![/quote]

Την επιασα σε Νο6 τωρα να δουμε τα αποτελεσματα της
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Athos 1978 έγραψε:Ρε φίλε από ότι ξέρω το C7 δεν γεμίζετε τόσο ..........
ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.....ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ......ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

canastas έγραψε:K. Σολον ποία φυσίγγια είναι αυτά στην φώτο?
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΕΙΝΑΙ Η PERCORSO CACCIA 36GR ΣΕ Ν5(NSI)

ΧΘΕΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ...ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΚΛΑΡΙΕΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΑ!!![/quote]

Την επιασα σε Νο6 τωρα να δουμε τα αποτελεσματα της[/quote]

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ 4*...ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40Μ ΜΕ Ν6 ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ(ΑΥΛΟ 18.4)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

savvis25 έγραψε:
Η ζυγαρια σου μετρα δεκατα του γραμμαριου και ενα ποτηρι ζυγιζει μηδεν??? εν του τσιακ νορις η ζγυαρκα? :D
Χρησιμοποιείται και για ζαχαροπλαστική η ζυγαριά αυτή!!! :lol: Εν όπως τζίνην που έχει ο Παρλιάρος.
Έχει ένα μαγικό κουμπάκι που μηδενίζει και έτσι μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις με ακρίβεια για να σου φκει σωστή η συνταγή!!!
Εν το κουμπί Tare, εχρησιμοποιούσαμεν το τον τζιαιρό που εκάμναμε Χημεία, βάλλεις το δοχείο, περιμένεις να φκάλει νούμερο τζιαι πατάς Tare τζιαι μηδενίζεται, όταν ξαναβάλεις το δοχείο με το υλικό μέσα, το βάρος που σου δείχνει είναι το βάρος του υλικού. Στην μια φώτο φαίνεται το κουμπί Tare.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πάντα εδιερωτούμουν τι εν τζίνον το tare... :D
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Την επιασα σε Νο6 τωρα να δουμε τα αποτελεσματα της[/quote]

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ 4*...ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40Μ ΜΕ Ν6 ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ(ΑΥΛΟ 18.4)[/quote] Αν είμαι πάνω στο πουλί :lol:

Κυνηγώ με αυλούς 18,7 και τσοκ εξωτερικά Briley LM(3,5), LF(1,5). Συνήθως τι καίρο την χρησιμοποιάς κ Σολων.?
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΜΕΤΡΙΜΕNΕΣ ΜΕ ΤΟ F.A.I.R Η SUPER 405m/s KAI H PERCRSO 425m/s
Φίλε Σόλωνα, το Goose σου εσύ το έπιασες 18.4 ή 18.5 :?:

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

canastas έγραψε:Την επιασα σε Νο6 τωρα να δουμε τα αποτελεσματα της
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ 4*...ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40Μ ΜΕ Ν6 ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ(ΑΥΛΟ 18.4)[/quote] Αν είμαι πάνω στο πουλί :lol:

Κυνηγώ με αυλούς 18,7 και τσοκ εξωτερικά Briley LM(3,5), LF(1,5). Συνήθως τι καίρο την χρησιμοποιάς κ Σολων.?[/quote]

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 18.7 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ....ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 3-4 ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ...

ΣΠΥΡΟ ....ΤΟ F.A.I.R ΕΙΝΑΙ 18.5 ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ BERETTA 28"(18.4) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ F.A.I.R 30"(18.5) ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΗΠΕΣ...
Η ΕΛΑΧΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ(ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΜΕ ΤΟ F.A.I.R.....ΤΟ ΧΡΕΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΤΩΝ 30" ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ 18.4
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΣΠΥΡΟ ....ΤΟ F.A.I.R ΕΙΝΑΙ 18.5 ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ BERETTA 28"(18.4) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ F.A.I.R 30"(18.5) ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΗΠΕΣ...
Η ΕΛΑΧΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ(ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΜΕ ΤΟ F.A.I.R.....ΤΟ ΧΡΕΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΤΩΝ 30" ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ 18.4
Ευχαριστώ :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”