ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Sergios έγραψε:Λεύκιε πήγα με τον Σπύρο σκοπευτήριο και έκανα κάποιες δοκιμές με φυσίγγια που έχω στόκ.....με το δικό μου όπλο που είναι 30αρι 4-2 φιξτσοκ.....ποιά απόσταση πρέπει να δοκιμάζω το 4* και ποιά το 2*? Γιατι ενεκατοθήκαμε επίεζε μας ο χρόνος και οι άλλοι που είμασταν μαζί εσουξουλούσαν μας με αποτέλεσμα να κάμνω δοκιμές με σπασμένα νεύρα ο ένας ελάλε έτσι ο άλλος άλλοσπος έν μιλω για τον Σπύρο.....τούτη η δουλειά για να πογιατίσεις στόχους να φωτογραφήσω να μετρήσω σκάγια εντός εκτός και να κάμεις καταγραφές θέλει ώρα και υπομονή....

θέλω να μου πείτε τη διαδικασία πόσα μέτρα στέκουμε.....αν κάμνω κάποιο κύκλο και πυροβολώ μέσα η απλός πυροβολώ τον στόχο και μετά βλέπω το κέντρο της ντουφεκιάς και υπολογίζω περίπου τι γίνετε.....

Εντομεταξύ όσες έπεξα εξαιρουμένου 3-4 φυσιγγίων από τα 10 είχαν διασπορές μαύρες και γέριμες....ρε παιδια μα τί παίζουμε? (το όπλο είναι το τελευταίο που φταίει)....πιστεύω λόγω της κρίσης έπεσε κατακόρυφα η ποιότητα των φυσιγγίων.....μόνο οι ROTTWEILL 36HV NO.6 plastic , Victory Sporting Nickel 36gr no.6 και NSI PM-40 no.6 ήταν μάσσιαλλα τους για διασπορές.....οι άλλες GAZAL 36gr no.1 (έπιασα τες κατα λάθος έθελα 6άρι) Victory άσπρη 35γρ νο.5 . Victory Europa 32gr no.6 , Killer 37gr no.3 (για λαγό) , Olympia Scatter 36gr ήταν απογοήτευση.....νομίζω θα δοκιμάσω την σειρά της OLYMPIA GEM 28gr - 36gr σιγά σιγά θά κάμω τις συγκρίσεις μου
Εχεις μυνημα, παρε καλύτερα τηλέφωνο.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

LEFKIOS έγραψε:
Sergios έγραψε:Λεύκιε πήγα με τον Σπύρο σκοπευτήριο και έκανα κάποιες δοκιμές με φυσίγγια που έχω στόκ.....με το δικό μου όπλο που είναι 30αρι 4-2 φιξτσοκ.....ποιά απόσταση πρέπει να δοκιμάζω το 4* και ποιά το 2*? Γιατι ενεκατοθήκαμε επίεζε μας ο χρόνος και οι άλλοι που είμασταν μαζί εσουξουλούσαν μας με αποτέλεσμα να κάμνω δοκιμές με σπασμένα νεύρα ο ένας ελάλε έτσι ο άλλος άλλοσπος έν μιλω για τον Σπύρο.....τούτη η δουλειά για να πογιατίσεις στόχους να φωτογραφήσω να μετρήσω σκάγια εντός εκτός και να κάμεις καταγραφές θέλει ώρα και υπομονή....

θέλω να μου πείτε τη διαδικασία πόσα μέτρα στέκουμε.....αν κάμνω κάποιο κύκλο και πυροβολώ μέσα η απλός πυροβολώ τον στόχο και μετά βλέπω το κέντρο της ντουφεκιάς και υπολογίζω περίπου τι γίνετε.....

Εντομεταξύ όσες έπεξα εξαιρουμένου 3-4 φυσιγγίων από τα 10 είχαν διασπορές μαύρες και γέριμες....ρε παιδια μα τί παίζουμε? (το όπλο είναι το τελευταίο που φταίει)....πιστεύω λόγω της κρίσης έπεσε κατακόρυφα η ποιότητα των φυσιγγίων.....μόνο οι ROTTWEILL 36HV NO.6 plastic , Victory Sporting Nickel 36gr no.6 και NSI PM-40 no.6 ήταν μάσσιαλλα τους για διασπορές.....οι άλλες GAZAL 36gr no.1 (έπιασα τες κατα λάθος έθελα 6άρι) Victory άσπρη 35γρ νο.5 . Victory Europa 32gr no.6 , Killer 37gr no.3 (για λαγό) , Olympia Scatter 36gr ήταν απογοήτευση.....νομίζω θα δοκιμάσω την σειρά της OLYMPIA GEM 28gr - 36gr σιγά σιγά θά κάμω τις συγκρίσεις μου
Εχεις μυνημα, παρε καλύτερα τηλέφωνο.
οκ Λεύκιε
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

την παρασκευή που πέρασε είχα κάτι δουλείες στην λευκωσία, παρκαρισμένος κάτω απο την σκιά ένος πευκου ακούω κάτι γνωριμο στα αυτιά μου λέω αποκλείεται. κατεβαίνω απο το αμάξι και ψάχνω αναμεσα στα κλαδια τπτ, λέω έχω παραισθήσεις. ξαναμπαίνω πίσω στο αμαξι και ξανα το ίδιο, βγαίνω απο το αμαξι και κοιταζω καλυτερα ηταν ακριβώς απο πανω μου ουτε στα 2 μετρα και σαν κατι να μου ελεγε. μολις την ειδα με επιασε αυτο το γλυκη αγχος που έχεις στο κυνηγι οταν αντικρίσεις το θηραμα και λεω απο μεσα μου κοιτα ρε αυτη καθεντε χωρις αγχος, με κοροιδευει ξερωντας οτι δεν μπορω να τις κανω κατι, με προκαλει και εγω σαν ενα μικρο παιδι που χαζευει μια βιτρινα απο παιχνίδια να την κοιταζω και να να της κλεινω ραντεβου για τον αυγουστο....
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

canastas έγραψε:την παρασκευή που πέρασε είχα κάτι δουλείες στην λευκωσία, παρκαρισμένος κάτω απο την σκιά ένος πευκου ακούω κάτι γνωριμο στα αυτιά μου λέω αποκλείεται. κατεβαίνω απο το αμάξι και ψάχνω αναμεσα στα κλαδια τπτ, λέω έχω παραισθήσεις. ξαναμπαίνω πίσω στο αμαξι και ξανα το ίδιο, βγαίνω απο το αμαξι και κοιταζω καλυτερα ηταν ακριβώς απο πανω μου ουτε στα 2 μετρα και σαν κατι να μου ελεγε. μολις την ειδα με επιασε αυτο το γλυκη αγχος που έχεις στο κυνηγι οταν αντικρίσεις το θηραμα και λεω απο μεσα μου κοιτα ρε αυτη καθεντε χωρις αγχος, με κοροιδευει ξερωντας οτι δεν μπορω να τις κανω κατι, με προκαλει και εγω σαν ενα μικρο παιδι που χαζευει μια βιτρινα απο παιχνίδια να την κοιταζω και να να της κλεινω ραντεβου για τον αυγουστο....
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ :P

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ''ΜΙΣΟΥΣ'' ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ....Η ΣΥΝΕΣΘΙΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!

ΑΥΓΟΥΣΤΟ.....ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Είναι συνηθισμένες αυτές και στους θορύβους αλλά και στους ανθρώπους. Και στο σπίτι αλλά και στη δουλειά στη Λευκωσία, είναι παντού, δίπλα μας. Κάθε πρωί ξυπνώ με το κελαήδημα τους και το ίδιο αργά το απόγευμα. Όπου γυρίσω τις βλέπω και με γεμίζει χαρά.

Όταν όμως βγουν στη φύση τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά. 8-)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!!
ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ :P

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΤΥΡΟ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ :? :D

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=RguOb1Qv_wU
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!!
ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ :P

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΤΥΡΟ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ :? :D

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=RguOb1Qv_wU
Φάσσα Nuggets :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

53 και πόψε κοπέλια....υπομονή όπου και να σαστε ξεκινούμε προετοιμασίες.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Sergios έγραψε:53 και πόψε κοπέλια....υπομονή όπου και να σαστε ξεκινούμε προετοιμασίες.....
ΣΕΡΓΙΕ ΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ :?:

ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ.......ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ :D
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Sergios έγραψε:53 και πόψε κοπέλια....υπομονή όπου και να σαστε ξεκινούμε προετοιμασίες.....
ΣΕΡΓΙΕ ΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ :?:

ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ.......ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ :D
φίλε είμαι πρακτικός να μου πείς σε 20 λεπτά φεύγουμε για κυνήγι εγώ είμαι έτοιμος.....προετοιμασία που λέω εν κανένα τραπεζούι με την παρέα οι τελευταίες σκέψεις για τα φυσίγγια βλέποντας τις τελευταίες καιρικές συνθήκες ψώνισμα - προετοιμασία παγωνιέρας.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”