Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Ελπιζω αυριο που καποιοι θα ειναι στις δουλειες τους να ειναι πιο ησυχα τα πραματα.ο καιρος παντως θα ειναι τελειος.οσον για τον παρεα που "εβραζε το σιεεεπετττο"ελπιζω να του κοπηκαν οι βελονες και να μεν βρισκει οπλουργο να του τες σασει;):):).Δοκιμασε κανενας τα fiochi 37hp η τα lampro biturbo?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Re:
τα lambro biturbo θελουν παγωνια!νομιζω ρε φιλε εν καμνουν για το νησι μας.η γνωμη μουPathfinder έγραψε:Ελπιζω αυριο που καποιοι θα ειναι στις δουλειες τους να ειναι πιο ησυχα τα πραματα.ο καιρος παντως θα ειναι τελειος.οσον για τον παρεα που "εβραζε το σιεεεπετττο"ελπιζω να του κοπηκαν οι βελονες και να μεν βρισκει οπλουργο να του τες σασει;):):).Δοκιμασε κανενας τα fiochi 37hp η τα lampro biturbo?

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- MARIOSE
Re:
Φίλε τα έχω αγοράσει τα fiochi 32+28gr αλλά ακόμα εν τα δοκίμασα. Ελπίζω αύριο να σύρω ούλλα τα φυσίγγια ως τες 11 που πρέπει να πάω δουλειά τζιαί να σου πώ αύριοPathfinder έγραψε:Ελπιζω αυριο που καποιοι θα ειναι στις δουλειες τους να ειναι πιο ησυχα τα πραματα.ο καιρος παντως θα ειναι τελειος.οσον για τον παρεα που "εβραζε το σιεεεπετττο"ελπιζω να του κοπηκαν οι βελονες και να μεν βρισκει οπλουργο να του τες σασει;):):).Δοκιμασε κανενας τα fiochi 37hp η τα lampro biturbo?

-
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ!!! ΑΥΡΙΟ ΕΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΠΑ...... ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΕΣ Γ@@@ΣΩ...ΤΕΣ ΠΕΛΛΟΦΑΣΣΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε μην ξεχνας την νοσο των πουλερικων

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re:
ΑΛΕΞΗ ΤΑ BITURBO EINAI ΓΝΩΡΙΜΑ...ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ....ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΖΙ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ 36ΑΡΙΑ!!!Pathfinder έγραψε:Ελπιζω αυριο που καποιοι θα ειναι στις δουλειες τους να ειναι πιο ησυχα τα πραματα.ο καιρος παντως θα ειναι τελειος.οσον για τον παρεα που "εβραζε το σιεεεπετττο"ελπιζω να του κοπηκαν οι βελονες και να μεν βρισκει οπλουργο να του τες σασει;):):).Δοκιμασε κανενας τα fiochi 37hp η τα lampro biturbo?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
Εν για τα 36 biturbo ή τα 38 που αναφέρεστε; Τα 36 τα χρησιμοποιά ένας φίλος και έχει και εκείνος τις ίδιες εντυπώσεις όπως τον Σόλωνα, κλωτσούν αρκετά αλλά του έδωσαν επιτυχίες.
- Panmoy
- Full Member
Φιλε τα fiocchi 37gr τα επαιξα για ενα διαστημα με καποιες επιτυχιες...τα αλλαξα παλι γιατι με καποια αλλα φυσιγγια ειχα καλυτερα αποτελεσματα.
Αυριο σε καταδρομικη αποστολη παλε θα δοκιμασω το πρωι την RIO MINI MAGNUM BECADA 7 No. 97εκ. ανοιγμα
σαν πρωτη τουφεκια στις ανθρωποφαγες φασσες του πρωινου( τζινες που ερκουνται πανω σου να σε φαν).Αν δεν μου αρεσει για καποιο λογο τοτε το δηλητηριο superfelt θα μιλησει και παλι 
Αυριο σε καταδρομικη αποστολη παλε θα δοκιμασω το πρωι την RIO MINI MAGNUM BECADA 7 No. 97εκ. ανοιγμα

-
- Full Member
Eννοείς την πράσινη???superfelt θα μιλησει και παλι
-
Φασσαριες,γνωριζει κανενας τιποτε για τη fiocchi 32 pigeon fibre wad ?
Εφεραν μου ενα πακκετο χωρις να γνωριζω τιποτα για αυτο...ειναι 6νο... και γραφει στο κουτι πως εκατασκεβαστηκαν ειδικα για το ηνωμενο βασιλειο
Εφεραν μου ενα πακκετο χωρις να γνωριζω τιποτα για αυτο...ειναι 6νο... και γραφει στο κουτι πως εκατασκεβαστηκαν ειδικα για το ηνωμενο βασιλειο
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Panmoy
- Full Member
Ναι φιλε μουsavvis25 έγραψε:Eννοείς την πράσινη???superfelt θα μιλησει και παλι