Πανικος Setter έγραψε:
ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
Εγώ πάντως είμαι πανέτοιμος, έτοιμο και το όπλο και διάλεξα και τα φυσίγγια μου. Από περσινή εξόρμηση με το ίδιο όπλο και φυσίγγια:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 4jyprx.jpg
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ πάντως είμαι πανέτοιμος, έτοιμο και το όπλο και διάλεξα και τα φυσίγγια μου. Από περσινή εξόρμηση με το ίδιο όπλο και φυσίγγια:
ΟΙ ΡΕ....ΙΝΤΑ ΣΙΑΧΙΝΟΦΟΥΣΙΕΚΚΑ....ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

- spyrosspyrou851
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ πάντως είμαι πανέτοιμος, έτοιμο και το όπλο και διάλεξα και τα φυσίγγια μου. Από περσινή εξόρμηση με το ίδιο όπλο και φυσίγγια:
ΟΙ ΡΕ....ΙΝΤΑ ΣΙΑΧΙΝΟΦΟΥΣΙΕΚΚΑ....ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ![]()
Είδες, έβαλα τζαι κκαμερού πάνω στο όπλο, εν τζαι καταπληκτικό το φυσίγγι, διατηρεί την διατριτικότητα του σε όλες τις αποστάσεις.
- MARIOSE

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Πανικος Setter έγραψε:breakfast [emoji4]
ΒΡΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ...ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ....ΨΩΜΙ ΔΙΑΙΤΗΣ

- spyrosspyrou851
Σήμερα παιδιά επήαμε με το Σέργιο την πρώτη μας αναγνώριση τζιαι είδαμε φάσσες να ανοίξει το μάτι μας, όι πάνω στα σύρματα, όι μέσα στα μούτρα μας, πανικός πάντως, λλιανίσκουν τέλια. Όσον αφορά την περιοχή πριν να με ρωτήσει κάποιος πήγαμε σε περιοχή της Κύπρου, έσχει ένα χωματόδρομο που πάεις αριστερά δεξιά, τζιαμέ.

- Sergios
Οι μητρικοί πληθυσμοί είναι σαφώς πιο αυξημένοι από πέρσι....φυσικά θα περιμένουμε τα φασσόπουλα να πετάξουν να δούμε τις αλλαγές πορείας τους και θα καταστρώσουμε αναλόγως τα πλάνα μας....σε 1 μήνα από σήμερα περίπου θα ξέρουμε πως θα κάνουμε τσεκ ματ με όση τύχη κι εμπειρία διαθέτουμε. ...απο κει και πέρα να πάμε να έρθουμε καλά και η κάρπωση αργά η γρήγορα έρχεται....βασικό προσόν του κάθε φασσάρη είναι η υπομονή που επιδεικνύει σε κάθε εξόρμηση....
- Pathfinder
Φιλε μου Σεργιε οτι και να καμουμε πριν την πρωτη κυριακη οσες αναγνωρισεις, παρατηρησεις και πουλια δουμε παλε μετα τις 9 το πρωι της πρωτης κυριακης ολα θα αλλαξουν κατα την αποψη μου.Αν παεις σε περιοχη που εχει καλους αριθμους (που ειναι και λιγες) θα γινεται τετοιος παζουγλισμος, τοση φασαρια και τσακωμοι φωνες παουρκες που τον ενα και τον αλλο με αποτελεσμα ΑΝ εισαι τυχερος να παιξεις κανενα πουλι και υστερα θα εξαφανιστουν που την περιοχη.Παρα ποστο στην πρωτη γραμμη με οτι και αυτο να σημαινει καλυτερα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ενα μελετημενο ποστο στην δευτερη ισως κι τριτη γραμμη να σου δωσει καλυτερο χερι και θα εχεις και παραπανω υσηχια.Αυτη ειναι η αποψη μου.Οπως και να εχει το κυνηγι του Αυγουστου για μενα δεν μετρα 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Sergios
Υπομονή φίλε οι αναγνωρίσεις είναι για να αναθερμένετε η παρέα και αν δωκουμε πας τα πουλιά εδώκαμε....το ξέρω οτι τον Αύγουστο είναι πελλαμός που οι ΔΗΘΕΝ κυνηγοί που λένε πως....."Σιγά να μεν παω μες τον λάλλαρο να κάθουμε να καρτερώ να περάσει ενα παλιοπούλι" είναι συνήθως οι κυνηγοί που κρατούν πόστα μια δυο εβδομάδες πρίν και χαλούν μας το κυνήγι εμάς που πάμε καθαρά για φάσσες.....έτσι κυνηγοί που έρχοντε για μια δυο ώρες παίζουν οτι περνά και μετά το γυρίζουν στα τενεκούθκια δεν έχουν θέση στο κυνήγι ειδικά του Αυγούστου...θα ήθελα πολύ να έρτει ένας έτσι κυνηγός μιά φορα να κάτσει δίπλα μου θα θέλει να αυτοκτονήσει αμαν δει πως πραγματικά είναι το σωστό κυνήγι της φάσσας......Pathfinder έγραψε:Φιλε μου Σεργιε οτι και να καμουμε πριν την πρωτη κυριακη οσες αναγνωρισεις, παρατηρησεις και πουλια δουμε παλε μετα τις 9 το πρωι της πρωτης κυριακης ολα θα αλλαξουν κατα την αποψη μου.Αν παεις σε περιοχη που εχει καλους αριθμους (που ειναι και λιγες) θα γινεται τετοιος παζουγλισμος, τοση φασαρια και τσακωμοι φωνες παουρκες που τον ενα και τον αλλο με αποτελεσμα ΑΝ εισαι τυχερος να παιξεις κανενα πουλι και υστερα θα εξαφανιστουν που την περιοχη.Παρα ποστο στην πρωτη γραμμη με οτι και αυτο να σημαινει καλυτερα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ενα μελετημενο ποστο στην δευτερη ισως κι τριτη γραμμη να σου δωσει καλυτερο χερι και θα εχεις και παραπανω υσηχια.Αυτη ειναι η αποψη μου.Οπως και να εχει το κυνηγι του Αυγουστου για μενα δεν μετρα