ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 125. ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΝΟ ΣΙΟΝΕΣ (ΦΑΣΣΕΣ). ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΜ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΕΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ASE έγραψε:ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 125. ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΝΟ ΣΙΟΝΕΣ (ΦΑΣΣΕΣ). ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΜ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΕΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΔΕΧΤΟΙ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΩΡΑΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ MALL
Απολλων και Pathfinder ευχαριστω για τη βοηθεια με την ταινια παραλλαγης!.. Σολων: απο ό,τι βλεπω τα καταραμενα τα MALL εφαγαν και τους αδερφους Πάφιους!!!
Οσο για την μερα μου εμενα εχτες αστα.πηγα στις τζιηκλες το πρωι γιατι ταχα θα ειχε "πολλες".αγγουρια χλωρακας.αλλαξα 2 τοπους χωρις αποτελεσμα.περπατημα σαν να και εν ο περτικος ακομα.anyways.απογευμα ειπα να παω στις φασσουες.παω στο ποστο μου, καμνω την καλυψη-παραλλαγη μου καξ περιμενω .σε κανενα μισαωρο εκαναν την εμφανιση τους οι κυριες.φακκα τζιε να φατσιησεις γυρους πουπανω μογ φακκα τζιε να φατσιησεις εζαλιστηκα.σε μια φαση την ωρα που εσιηασαν σε ενα πευκο καμια 200 μετρα μακρυα ηρτεν ενας με ενα διπλοκαμπινο και το μωρο του 10-11 χρνων και εκατσαν 50μετρα μακρυα μου.οι φασσες περιττον εξαφανιστηκαν.ειπαν ρε παιθκια να αρκεψουν σιηπεθκιες παστα καημενα τα σπινουθκια επαλαναν τα και μενα μαζι τους.μιση ωρα που τους αντεξα εσυραν 2 πακετα φουσιεκκια.σε μια φαση σηκωνομαι να φυω θωρει με ο παρεας και ρωτα με αν ειχε τπτ.λεω του κατι φασσουες αλλα εξαφανιστηκαν.και μου απαντα εεε τζιε εμεις για τις φασσες που ηρταμε εν ο τοπος τους.ε καλα λεω του τα πουλουθκια ηντα τα παιζετε καλο?μου απαντα εν για να βρασουμε τον σιεεεπεττττο οσπου να φανουν οι κοκονες:):)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Οσο για την μερα μου εμενα εχτες αστα.πηγα στις τζιηκλες το πρωι γιατι ταχα θα ειχε "πολλες".αγγουρια χλωρακας.αλλαξα 2 τοπους χωρις αποτελεσμα.περπατημα σαν να και εν ο περτικος ακομα.anyways.απογευμα ειπα να παω στις φασσουες.παω στο ποστο μου, καμνω την καλυψη-παραλλαγη μου καξ περιμενω .σε κανενα μισαωρο εκαναν την εμφανιση τους οι κυριες.φακκα τζιε να φατσιησεις γυρους πουπανω μογ φακκα τζιε να φατσιησεις εζαλιστηκα.σε μια φαση την ωρα που εσιηασαν σε ενα πευκο καμια 200 μετρα μακρυα ηρτεν ενας με ενα διπλοκαμπινο και το μωρο του 10-11 χρνων και εκατσαν 50μετρα μακρυα μου.οι φασσες περιττον εξαφανιστηκαν.ειπαν ρε παιθκια να αρκεψουν σιηπεθκιες παστα καημενα τα σπινουθκια επαλαναν τα και μενα μαζι τους.μιση ωρα που τους αντεξα εσυραν 2 πακετα φουσιεκκια.σε μια φαση σηκωνομαι να φυω θωρει με ο παρεας και ρωτα με αν ειχε τπτ.λεω του κατι φασσουες αλλα εξαφανιστηκαν.και μου απαντα εεε τζιε εμεις για τις φασσες που ηρταμε εν ο τοπος τους.ε καλα λεω του τα πουλουθκια ηντα τα παιζετε καλο?μου απαντα εν για να βρασουμε τον σιεεεπεττττο οσπου να φανουν οι κοκονες:):)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ΑΝ ΠΕΞΕΙ ΦΑΣΣΕΣ ΤΖΙΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΙΕΣΕΙΣ
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!! ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΑ ΤΟΥ ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΙΝΙΟΣ ΟΤΙ ΕΝ ΘΑ ΕΡΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΑΜΑ ΠΕΖΕΙ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ......ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
[quote="Pathfinder"]Οσο για την μερα μου εμενα εχτες αστα.πηγα στις τζιηκλες το πρωι γιατι ταχα θα ειχε "πολλες".αγγουρια χλωρακας.αλλαξα 2 τοπους χωρις αποτελεσμα.περπατημα σαν να και εν ο περτικος ακομα.anyways.απογευμα ειπα να παω στις φασσουες.παω στο ποστο μου, καμνω την καλυψη-παραλλαγη μου καξ περιμενω .σε κανενα μισαωρο εκαναν την εμφανιση τους οι κυριες.φακκα τζιε να φατσιησεις γυρους πουπανω μογ φακκα τζιε να φατσιησεις εζαλιστηκα.σε μια φαση την ωρα που εσιηασαν σε ενα πευκο καμια 200 μετρα μακρυα ηρτεν ενας με ενα διπλοκαμπινο και το μωρο του 10-11 χρνων και εκατσαν 50μετρα μακρυα μου.οι φασσες περιττον εξαφανιστηκαν.ειπαν ρε παιθκια να αρκεψουν σιηπεθκιες παστα καημενα τα σπινουθκια επαλαναν τα και μενα μαζι τους.μιση ωρα που τους αντεξα εσυραν 2 πακετα φουσιεκκια.σε μια φαση σηκωνομαι να φυω θωρει με ο παρεας και ρωτα με αν ειχε τπτ.λεω του κατι φασσουες αλλα εξαφανιστηκαν.και μου απαντα εεε τζιε εμεις για τις φασσες που ηρταμε εν ο τοπος τους.ε καλα λεω του τα πουλουθκια ηντα τα παιζετε καλο?μου απαντα εν για να βρασουμε τον σιεεεπεττττο οσπου να φανουν οι κοκονες:):)
δηλαδη εχαλασε σου το τζινι σου και επεριπεζαι σε τζαι πουπανω.ευρωΠΑΙΟΣ ο τυπας