ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

sotiris!129 έγραψε::roll:
τι έπαθες παλε ρε?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Πρώτη μου κυνηγετικη εξόρμηση για το 2013-14 και αυτη το απογευμα ημουν πολυ φαρδοκολος πηρα μια φασσα και καλλικοσα ακομα μια δοξα το Θεο εσπασαμε την φετινη "πυριλα"
dont shoot fast...shoot good
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

IMG0084A.jpg
IMG0081A.jpg
απογευμα με FOB AS 30
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Πολύ μειωμένα σήμερα τα πουλιά. 2 είδα, πήρα την μία. Η δεύτερη ενώ προσπαθούσα να πιω νερό έρχεται και κάθετε στο δέντρο απέναντι, μέχρι να αντιδράσω φεύγει, μπαμ μπαμ τα ρέστα δικά σου μου είπε και έφυγε! Την πρώτη πάντως την απόλαυσα!! Η πιο ωραία βολή που έχω κάνει σε φάσσα! Τραβέρσα στα 20 μέτρα τούμπαρε με οβίδα! Με ένα παλιό φυσίγγιο που βρέθηκε τυχαία στη ζώνη.

RC 4 Chiampion Sporting photodegradable wad. Αν ξέρει κάποιος να μας διαφωτίσει τι είναι αυτό το πιστονάκι και πως διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Ξύπνημα στις 0300( αφού κοιμήθηκα στις 0100) το πρωι, αναχώρηση από Λάρνακα στις 0400…2.5 ωρες ταξίδι, φτάνουμε στο τοπο που θα κυνηγήσουμε καπου στις παρυφές του δασους της Πάφου, 20 λεπτα περπάτημα ανάβαση για το πόστο. Υπομονή , υπομονή, περιμένοντας τις σιδερένιες,… τελικά μια σιδερένια περνά από πανω μου βασιλική βολη 25μ περίπου και η LamproΑ36 νο5 έκανε την δουλεία της μια και η υγρασία ηταν ψήλη ,70%-75% και το Α1 παρούτη επιβαλλόταν. Κατά τις 1030 αποφασίσαμε να φύγουμε, εφόσον δεν υπήρχε κίνηση των πουλιών. Στο δρόμο σταματήσαμε και κόψαμε λίγο σταφύλι αμπελισιμο (μαύρο) ….πράγματι ηταν μούσκος…..
Και διερωτάται καποιος, αξίζει το κόπο , άυπνος, μεγάλο ταξίδι , κούραση, έξοδα και ολα αυτά για μια χαρτούτσια ,για μία φασα? Πόσες φορές έκανα εγώ ο ιδιος την ερώτηση στο εαυτό μου, αλλα πάντα το ξεχνάω όταν βρεθώ μπροστά σε αυτή τη θέα του δάσους, στη απέραντη ηρεμία της φύσης, της πρωινής δροσιάς του Σεπτέμβρη περιμένοντας τις φασες . ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΧΊΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ……….
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Παρεπιπτόντως περιμένουμε απο φίλους που πηγαν στη Σερβία για κυνηγι τρυγονιου, ορτυκιου και παπιας πληρη αναφορά με συνοδεία και φωτογραφειών ;) . ....Admin ακούς ? Που είσαι? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Σήμερα δυο φασσες ολη μέρα κι έχασα τη μια πάλι οι ηλίθιοι μες την απαγορευμένη πιεννε έλα η θήρα με φωνή με ακρόαση επεζαν τα πουλιά που τα 300 μέτρα χαλαστρα όλου του βουνού εγυριζαν ολα τα πουλιά πολλής κόσμος ακόμα μία φορά για το τίποτα ακόμα να εβρω το πόστο μου οφκερο που την μια λαλώ να αλλάξω τόπο που την άλλη εν κιαρω γιατί παιζω σίγουρα 2 φασσες και πάνω όποτε παω έμειναν 2 Κυριακές να δούμε που θα την καταλησουμε.... :?
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Μολις ηρτα που το κυνηγι..οπως ειπε κ ο απολλων μια φασσα κουτσοφτερη με βολη π διερωτουμουν αν εππεσε επειδη επαιξα ή αν επαθε καρδιακο..persocco caccia κ τιφκεις αεροπλανα..εκαλλικωσα κ αλλες υγεια ομως..ηρτα σπιτι μεσημερι φαι κ υπνο στον καναπε αλλα το σκουλουτζι εσουξουλαν με..αναχωρηση στις 5 για ορτυκια..0 στο πηλικο με ειδα με σηκωσα..ηρτα σπιτι μπανιο κ μετα επηα στες πεκατσες..!!!εβαλε πουλια επεκουσα ομως μιαν π μ αρεσε το φτερο της..στο τελος ειδαμε κ την κουτση της..!
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Μην με παρεξηγήσετε αλλά πόσοι από εσάς εκυνηγήσαν την φάσσα φορώντας πορτοκαλί;
Εννοώ ότι κοινηγώντας μέσα σε φυλάχτρες χωρίς διακριτικά δεν είναι παράνομο και επικύνδινο;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kyriakos304 έγραψε:Μην με παρεξηγήσετε αλλά πόσοι από εσάς εκυνηγήσαν την φάσσα φορώντας πορτοκαλί;
Εννοώ ότι κοινηγώντας μέσα σε φυλάχτρες χωρίς διακριτικά δεν είναι παράνομο και επικύνδινο;
αμαν ο αλλος παιζει αμπελοπουλια ναι ειναι επικυνδινο !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”