ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τις προαλλες εβαλε το οπλο του στο αμαξι και καθησε αμεσως μεσα , μεχρι να βαλω και εγω τα πραγματα μου μεσα στο καπο τον βλεπω ανοιγει το πορτοφολι μου... τι κανεις ρε του λεω?
ηθελα να δω την φωτογραφια της ταυτοτητας σου μου λεει !
μετα μου πετουσε κατι σποντες για ενα καινουριο οπλο που θελει να παρει, κατι λαστιχα για το αμαξι, και πως του ηρθε και η αδεια κυκλοφοριας και πολλα αλλα... μετα απο λιγο μου εδωσε το προσκλητηριο του " γαμου του " τυπωμενο σε κολλα Α4 μαυροασπρο κατασκευασμενο στην word
εβαλε την γκομενα του να αναρτηση στο facebook και μια φωτογραφια του που στεκεται κατω απο μια πυλη στολισμενη με λουλουδια απο αυτες που στεκεται ο γαμπρος με την νυφη την μερα του γαμου και μου ειπε ηταν η προβα !!!
φιλε Αρτεμη καιρο τωρα καταλαβα οτι εχεις βαλει στο ματι το πορτοφολι μου ... εγω θημα σου δεν ειμαι :geek:
φακελακι δεν θα παρεις ποτε ΑΛΛΟΔΑΠΕ !!! :x κρατηκα ομολογα και αυτα με το ζορι !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ηταν να σας πω να αλλαξετε τα χαπια....αλλα καλυτερα να αλλαξετε γιατρο :lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΓΙΑΤΡΕ οπου τζιζω ΠΟΝΩ μπορει ναν το δαχτυλο μου :?: :?: :?:
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Welcome στο κλαμπ φίλε Αρτέμη.... :D
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Φιλε μου 129 δεν εχω αναγκη το φακελλακι σου...αφου εν σε καλεσω ενα εισαι ζημια να ερτεις να φαεις , να πιεις και να βαλεις εικοσι ευρω... μαλλον εσυ χρειαζεσαι γυναικα... μετα απο τετοια ερωτικη απογοητευση που περασες σε καταλαμβαινω....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

canastas έγραψε:Welcome στο κλαμπ φίλε Αρτέμη.... :D
Ρε φιλε ειμαι εξω απο το κλαμπ...περιμενω να μου εγκρινει η κυρια μου ακομα 2-3 αιτηματα... και μετα θα μπω...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Artemis G. έγραψε:
canastas έγραψε:Welcome στο κλαμπ φίλε Αρτέμη.... :D
Ρε φιλε ειμαι εξω απο το κλαμπ...περιμενω να μου εγκρινει η κυρια μου ακομα 2-3 αιτηματα... και μετα θα μπω...

και να περάσουν τα αιτήματα σου φίλε Αρτέμη μετά τον γάμο ξεχασέ τα όλα... :roll:
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:Φιλε μου 129 δεν εχω αναγκη το φακελλακι σου...αφου εν σε καλεσω ενα εισαι ζημια να ερτεις να φαεις , να πιεις και να βαλεις εικοσι ευρω... μαλλον εσυ χρειαζεσαι γυναικα... μετα απο τετοια ερωτικη απογοητευση που περασες σε καταλαμβαινω....
το Αποελ μοναχα ξερει τι περασα ....!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

σήμερα για φάσσα με τον φίλο "αχερκωτι" στο ίδιο τόπο πάλι πήραμε από 1 φάσσα αλλα έπρεπε να βαστούμε από 3 δεν πειράζει υγεία να έχουμε από εβδομάδας νομίζω τα γυρίζουμε στα ορτύκια :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

:roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”