ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Re:

Δημοσίευση από canastas »

Pathfinder έγραψε:Ναι με επιλογεα 4 θεσεων;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

:lol:
THE BEST THERE IS
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Sergios έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:66 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!! :evil: :evil: :evil:
ουφου ποιον.....εν παιρνουν οι μέρες....Χριστο μου σήμερα είχα δυστύχημα με το δικό μου τέρας φαίνεται έβαλαν σκοπό να μεν παμε αναγνωρίσεις τουντον μήνα ευτυχώς εν έπαθα κάτι το αυτοκίνητο όμως εννα φάει 2 εβδομάδες ισιωτές μηχανικούς ο άλλος total loss....εφταιε φυσικά έκοψε μου τον δρόμο
ΑΜΑ ΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΠΤ ΠΑΛΕ ΚΑΛΑ!! ΤΑ ΣΙΕΡΑ ΣΑΖΟΥΝΤΕ!!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ .....10 ΜΕΡΕΣ ΙΣΙΟΤΗ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε: Σπύρο μεν είσαι λυσιάρης α..... :lol:
Sergios έγραψε:ουφου ποιον.....εν παιρνουν οι μέρες....Χριστο μου σήμερα είχα δυστύχημα με το δικό μου τέρας φαίνεται έβαλαν σκοπό να μεν παμε αναγνωρίσεις τουντον μήνα ευτυχώς εν έπαθα κάτι το αυτοκίνητο όμως εννα φάει 2 εβδομάδες ισιωτές μηχανικούς ο άλλος total loss....εφταιε φυσικά έκοψε μου τον δρόμο
Επρόλαβε με ο Χρίστος, άμαν δεν έπαθες εσύ κάτι τζιαι εν κάτι που σάζεται μια χαρά. Όσον αφορά τις δοκιμές αν θέλεις βοήθεια η προσφορά ισχύει. :)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ρε κοπελια με τον νου σας μεσα στους δρομους και η κατασταση εγινε επικυνδινη πλεον.Παλε καλα που εν μονο σιδερα ρε Σεργη και εν επαθες τιποτε

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:Aν έρτεις τίποτε Λάρνακα έχεις το τήλ μου ξαπολώ τα ούλλα κι έρκουμε α χεχε :D χαρά μου να βοηθήσω
Ευχαριστώ φίλε! :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:66 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!! :evil: :evil: :evil:
ουφου ποιον.....εν παιρνουν οι μέρες....Χριστο μου σήμερα είχα δυστύχημα με το δικό μου τέρας φαίνεται έβαλαν σκοπό να μεν παμε αναγνωρίσεις τουντον μήνα ευτυχώς εν έπαθα κάτι το αυτοκίνητο όμως εννα φάει 2 εβδομάδες ισιωτές μηχανικούς ο άλλος total loss....εφταιε φυσικά έκοψε μου τον δρόμο
Σέρκη μου ευτυχώς που εσύ είσαι καλά φίλε! Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω τα παλιοσίδερα σάζουνται φίλε. :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εκτός αμαν οι σιδερένιες εν σεκκες εν το μόνο σιδερικό που εν σαζετε....να σας κάμω να γελάσετε...αμαν παψ και παίξω πολλές πόσα τον τόνο πάει το σίδερο σήμερα ρε κοπέλια??? :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καποιος προσπαθει να σας φαει τα ποστα,μπορει να ειναι και απο το φορουμ μαλλον λααρης με ιχνηλατες η περτικαρης που κτυπα μονο σηκωτα αν ηταν των ρεχτων εν θα ειχε προβλημα θα τα φαραζετε στο ανεβασμα και κατεβασμα του ποστου :lol:
φτανει που εχετε την υγεια σας παιδια.οδηγατε αμυντικα ειναι η μονη λυση με ολους τους μ..κες που κυκλοφορουν.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σωστότατος φίλε Πανίκο.

Σέρκη, άμα εν καλή η ποιότητα του πάει 20 σεντ το κιλό. ;)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

MARIOSE έγραψε:Σωστότατος φίλε Πανίκο.

Σέρκη, άμα εν καλή η ποιότητα του πάει 20 σεντ το κιλό. ;)
Αρα 200 ευρώ τον τόνο 6 φάσσες καθαρισμένες 2 κιλά άρα 500 φάσσες συνεπάγεται Αγγλία × 10 φορές ή Κύπρος × 25 χρόνια αν παίζω 20 φάσσες τον χρόνο μίνιμουμ.... :lol: εν αξίζει προτιμώ να τες κάμνω λίπασμα....χαχαχα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”