ουφου ποιον.....εν παιρνουν οι μέρες....Χριστο μου σήμερα είχα δυστύχημα με το δικό μου τέρας φαίνεται έβαλαν σκοπό να μεν παμε αναγνωρίσεις τουντον μήνα ευτυχώς εν έπαθα κάτι το αυτοκίνητο όμως εννα φάει 2 εβδομάδες ισιωτές μηχανικούς ο άλλος total loss....εφταιε φυσικά έκοψε μου τον δρόμο
ΑΜΑ ΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΠΤ ΠΑΛΕ ΚΑΛΑ!! ΤΑ ΣΙΕΡΑ ΣΑΖΟΥΝΤΕ!!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ .....10 ΜΕΡΕΣ ΙΣΙΟΤΗ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Sergios έγραψε:ουφου ποιον.....εν παιρνουν οι μέρες....Χριστο μου σήμερα είχα δυστύχημα με το δικό μου τέρας φαίνεται έβαλαν σκοπό να μεν παμε αναγνωρίσεις τουντον μήνα ευτυχώς εν έπαθα κάτι το αυτοκίνητο όμως εννα φάει 2 εβδομάδες ισιωτές μηχανικούς ο άλλος total loss....εφταιε φυσικά έκοψε μου τον δρόμο
Επρόλαβε με ο Χρίστος, άμαν δεν έπαθες εσύ κάτι τζιαι εν κάτι που σάζεται μια χαρά. Όσον αφορά τις δοκιμές αν θέλεις βοήθεια η προσφορά ισχύει.
ουφου ποιον.....εν παιρνουν οι μέρες....Χριστο μου σήμερα είχα δυστύχημα με το δικό μου τέρας φαίνεται έβαλαν σκοπό να μεν παμε αναγνωρίσεις τουντον μήνα ευτυχώς εν έπαθα κάτι το αυτοκίνητο όμως εννα φάει 2 εβδομάδες ισιωτές μηχανικούς ο άλλος total loss....εφταιε φυσικά έκοψε μου τον δρόμο
Σέρκη μου ευτυχώς που εσύ είσαι καλά φίλε! Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω τα παλιοσίδερα σάζουνται φίλε.
Εκτός αμαν οι σιδερένιες εν σεκκες εν το μόνο σιδερικό που εν σαζετε....να σας κάμω να γελάσετε...αμαν παψ και παίξω πολλές πόσα τον τόνο πάει το σίδερο σήμερα ρε κοπέλια???
καποιος προσπαθει να σας φαει τα ποστα,μπορει να ειναι και απο το φορουμ μαλλον λααρης με ιχνηλατες η περτικαρης που κτυπα μονο σηκωτα αν ηταν των ρεχτων εν θα ειχε προβλημα θα τα φαραζετε στο ανεβασμα και κατεβασμα του ποστου
φτανει που εχετε την υγεια σας παιδια.οδηγατε αμυντικα ειναι η μονη λυση με ολους τους μ..κες που κυκλοφορουν.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Σέρκη, άμα εν καλή η ποιότητα του πάει 20 σεντ το κιλό.
Αρα 200 ευρώ τον τόνο 6 φάσσες καθαρισμένες 2 κιλά άρα 500 φάσσες συνεπάγεται Αγγλία × 10 φορές ή Κύπρος × 25 χρόνια αν παίζω 20 φάσσες τον χρόνο μίνιμουμ.... εν αξίζει προτιμώ να τες κάμνω λίπασμα....χαχαχα