APOLLON_1 έγραψε:εγώ "απολαουσατον" που το γήπεδο και απόλαυσα g`μένα προσωπικά τον καλύτερο παίχτη που ήρθε ποτε στην κύπρο με διαφορα.
ρε απολλων κιτς που τζιαμε .εν καλος αλλα οι και ο καλυτερος που επερασε που την κυπρο
Οντως αππόλων. Ειναι καλος αλλα ο καλυτερος μαλλον ηταν ο τιμουρ η ο κοκιτς νομιζω!
rauffmann??? τι συζητούμε δλδ? Ο καθένας στην εποχή του τώρα εν ο γκαστον μακάρι να ειχαν όλες οι ομάδες που εναν γκαστον επεξεν τον γαλλο σαν να τζαι παίζεις φασσα καθοντα στα 5 μέτρα χαχαχα
Σας συγχαίρω και γώ με την σειρά μου για της καλές καρπώσεις και τις όμορφες στιγμές που περάσατε την προηγούμενη Κυριακή, δυστυχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας έλειπα από Κύπρο και έχασα την πρώτη εξόρμηση! Σκέφτομαι αύριο όμως να πάω Κυπαρισσιά! Άκουσεν κανένας τίποτε το ενδιαφέρον? Αν θέλει να το μοιραστεί θα του ήμουν ευγνώμων!
Σας συγχαίρω και γώ με την σειρά μου για της καλές καρπώσεις και τις όμορφες στιγμές που περάσατε την προηγούμενη Κυριακή, δυστυχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας έλειπα από Κύπρο και έχασα την πρώτη εξόρμηση! Σκέφτομαι αύριο όμως να πάω Κυπαρισσιά! Άκουσεν κανένας τίποτε το ενδιαφέρον? Αν θέλει να το μοιραστεί θα του ήμουν ευγνώμων!
Av λες για την Παρεκλισια μες την απαγορευμενη εφορτοθηκασειν