ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από giorgos80 »

APOLLON_1 έγραψε:εγώ "απολαουσατον" που το γήπεδο και απόλαυσα g`μένα προσωπικά τον καλύτερο παίχτη που ήρθε ποτε στην κύπρο με διαφορα.
ρε απολλων κιτς που τζιαμε :P :P .εν καλος αλλα οι και ο καλυτερος που επερασε που την κυπρο :twisted:
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

giorgos80 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:εγώ "απολαουσατον" που το γήπεδο και απόλαυσα g`μένα προσωπικά τον καλύτερο παίχτη που ήρθε ποτε στην κύπρο με διαφορα.
ρε απολλων κιτς που τζιαμε :P :P .εν καλος αλλα οι και ο καλυτερος που επερασε που την κυπρο :twisted:
Οντως αππόλων. Ειναι καλος αλλα ο καλυτερος μαλλον ηταν ο τιμουρ η ο κοκιτς νομιζω!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

kypros έγραψε:
giorgos80 έγραψε:
Οντως αππόλων. Ειναι καλος αλλα ο καλυτερος μαλλον ηταν ο τιμουρ η ο κοκιτς νομιζω!
rauffmann??? :D τι συζητούμε δλδ? Ο καθένας στην εποχή του τώρα εν ο γκαστον μακάρι να ειχαν όλες οι ομάδες που εναν γκαστον επεξεν τον γαλλο σαν να τζαι παίζεις φασσα καθοντα στα 5 μέτρα χαχαχα
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

.facebook_-168284907.jpg
Αυριο λογαριαζω να κυνηγισο μοναχα σιδερενιες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Αγαπητοί μου

Σας συγχαίρω και γώ με την σειρά μου για της καλές καρπώσεις και τις όμορφες στιγμές που περάσατε την προηγούμενη Κυριακή, δυστυχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας έλειπα από Κύπρο και έχασα την πρώτη εξόρμηση! Σκέφτομαι αύριο όμως να πάω Κυπαρισσιά! Άκουσεν κανένας τίποτε το ενδιαφέρον? Αν θέλει να το μοιραστεί θα του ήμουν ευγνώμων!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

KILLER έγραψε:Αγαπητοί μου

Σας συγχαίρω και γώ με την σειρά μου για της καλές καρπώσεις και τις όμορφες στιγμές που περάσατε την προηγούμενη Κυριακή, δυστυχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας έλειπα από Κύπρο και έχασα την πρώτη εξόρμηση! Σκέφτομαι αύριο όμως να πάω Κυπαρισσιά! Άκουσεν κανένας τίποτε το ενδιαφέρον? Αν θέλει να το μοιραστεί θα του ήμουν ευγνώμων!
Av λες για την Παρεκλισια μες την απαγορευμενη εφορτοθηκασειν :evil: :evil:
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

ηλίθιοι και εξυπνόβλακες πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς! Εγώ ρωτώ για πάνω που είναι το κίοσκι στην μούττην!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

KILLER έγραψε:ηλίθιοι και εξυπνόβλακες πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς! Εγώ ρωτώ για πάνω που είναι το κίοσκι στην μούττην!
επειδή κυνήγησα εκεί εν πρέπει φίλε κιλλερ να κατέβεις κάτω που εν ο ποταμός? Μανιτζι πολλη να φκεις πάνω ύστερα
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Ευχαριστώ για την πληροφορία συνάδελφοι! Καλα και ασφαλισμένα κυνήγια!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Sergios έγραψε:
KILLER έγραψε:ηλίθιοι και εξυπνόβλακες πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς! Εγώ ρωτώ για πάνω που είναι το κίοσκι στην μούττην!
επειδή κυνήγησα εκεί εν πρέπει φίλε κιλλερ να κατέβεις κάτω που εν ο ποταμός? Μανιτζι πολλη να φκεις πάνω ύστερα
Μανίτζι πολλή εν λαλείς τίποτε!!!Τζιαι είδικά με έτσι πυράες....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”