Φίλε μου καλέ πάντα με τραβουσε η φάσσα!!Ξέρεις εσύ!!
Κόπιασε να σε πάρω μια αναγωνώριση και να δεις ότι για πρώτη εξόρμηση θα αρχίσεις να έχεις ενδοιασμούς....
Όπως καλή ώρα εγώ!!
Nikos έγραψε:Φίλε μου καλέ πάντα με τραβουσε η φάσσα!!Ξέρεις εσύ!!
Κόπιασε να σε πάρω μια αναγωνώριση και να δεις ότι για πρώτη εξόρμηση θα αρχίσεις να έχεις ενδοιασμούς....
Όπως καλή ώρα εγώ!!
..παω να φκω ταρατσα να καπνισω περκι δω καμμια...εταραξες με πρωι πρωι...οι λεξεις αναγνωριση και εξορμηση...πρεπει να απαγορευονται εκτος Σαββατοκυριακου...
Nikos έγραψε:Φίλε μου καλέ πάντα με τραβουσε η φάσσα!!Ξέρεις εσύ!!
Όπως καλή ώρα εγώ!!
..παω να φκω ταρατσα να καπνισω περκι δω καμμια...εταραξες με πρωι πρωι...οι λεξεις αναγνωριση και εξορμηση...πρεπει να απαγορευονται εκτος Σαββατοκυριακου...
ΑΡΡΩΣΤΕΕΕ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
ωρα 7:17 σημερα το πρωι...ημουν πας τα φωτα του κυκκου και εφκαλλα τα μαθκια μου πας την οδηγο του διπλανου αυτοκινητου που εβαλλε τις βαφες της...και μολις παει να μου ριξει μια ματια απο εκεινες τις γατισιες τις πονηρες....που σου δειχνουν πως ταχα ε φακκα πενια αλλα μεσα τις τρωεται αν την θωρεις...μπαμ....θορω ενα μπουλουκι φασσες που φκαινουν που τα Κιπαρισσουθκια των περβολιων στα δεξια μου....8-9 πουλια τελια χαμηλα και περνουν πανω που το αυτοκινητο...εκαμα την κινηση της πορειας τους με το κεφαλι μου και χαζιρι να κουτουλισω πας το γυαλι....μολις εν ειχα οπτικο πεδιο αλλο.....γυριζω και θωρω τη γατουλα που εφτασε στη θεση του συνοδηγου σχεδον για να δει τι θωρει ο αμπαλατος διπλα της τζαι γραφει στα παπαρια του τα καλλη της...
γατακι μου γλυκο...στη θέα της πρωινης ττοπουζοφασσας...μουζι να εχει και το κοκκιναδι σου και ουλλος ο σουβας που πασαλειφκεσαι για να παεις γραφειο...!!!!BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING...αυτο μονο εχω να σου πω...αντε γεια...
BAIKAL 1980 έγραψε:ωρα 7:17 σημερα το πρωι...ημουν πας τα φωτα του κυκκου και εφκαλλα τα μαθκια μου πας την οδηγο του διπλανου αυτοκινητου που εβαλλε τις βαφες της...και μολις παει να μου ριξει μια ματια απο εκεινες τις γατισιες τις πονηρες....που σου δειχνουν πως ταχα ε φακκα πενια αλλα μεσα τις τρωεται αν την θωρεις...μπαμ....θορω ενα μπουλουκι φασσες που φκαινουν που τα Κιπαρισσουθκια των περβολιων στα δεξια μου....8-9 πουλια τελια χαμηλα και περνουν πανω που το αυτοκινητο...εκαμα την κινηση της πορειας τους με το κεφαλι μου και χαζιρι να κουτουλισω πας το γυαλι....μολις εν ειχα οπτικο πεδιο αλλο.....γυριζω και θωρω τη γατουλα που εφτασε στη θεση του συνοδηγου σχεδον για να δει τι θωρει ο αμπαλατος διπλα της τζαι γραφει στα παπαρια του τα καλλη της...
γατακι μου γλυκο...στη θέα της πρωινης ττοπουζοφασσας...μουζι να εχει και το κοκκιναδι σου και ουλλος ο σουβας που πασαλειφκεσαι για να παεις γραφειο...!!!!BAIKAL MP27EM1C MAGNUM SPORTING...αυτο μονο εχω να σου πω...αντε γεια...
Ωραιος!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!