Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
- Nikos
- Anthimos
- Moderator
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012
Σαν να τζαιν περεττουθκια που κρατουν τουτοι???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
Αποκλείεται... αφου η φασες πέφτουν
Si vis pacem, para bellum
- Nikos

Μαρινο μου τζιαι εμενα εν μπερετούι, να τες δεις όντωλος πεφτουν ομως.....
Για να μεν λαλω και πελλάρες,περσυ 1τη κυριακή φάσσας , ήταν να τον συρω όσπου έφτανα...Μετά απο αρκετό ψάξιμο και την βοήθεια μερικών παιδιών απο την παρέα μας εδω,που με την ευκαιρια θα ήθελα να τους ευχαριστησω ξανα,(ονόματα δεν λεμε, ξέρουν εκείνοι) η περσινη σεζον περδικας 'λαγου , τζικλας και μια φορα που εκόψαμε τις φασσες(τζιαμέ να δεις όντολως επέφταν

Καλό απογευμα σε όλους
Νίκος Α
ουλα τα οπλα εχουν τες μερες τους που οτι χαρτουτσια ζε να του βαλεις μεσα εν ναν ασιερο! ζε με το Laurona μια χρονια πρην πιαω το beretta 1 κυριακη του περτικου πρην 7 χρονια ημουν και στρατο και επρεπε να παω μεσα η ωρα 12, επιαμε ζε εβρεχε ασταματητα και δυνατα, και λαλει μου ο ζιρις μου μεν κατεβεις μες τα νερα...κατεβενω γιατι εν ειχα ωρα εγινα παπιρα , εν ειχα ουτε σκυλο τα περτιζια μες τα νερα επατουν τα για να φιουν!!! κατι περτιζια πουζινα που αρεσκουν του λεφκιου 500 γρ το 1... μπαμ μπαμ δεν επεφταν με τπτ! εσυρα πανω σε παρα μα παρα πολλα πουλια εξυφτερισα τα ουλλα και δεν επιασα ουτε και 1!!! επια μεσα ζε εκλεα οπως το μωρο!!! ηταν η πιο σκατα μερα της ζωης μου!!!
- Athos 1978
- Full Member
Τουτο που λαλει ο SOTIRIS λιο πολλα επαθαμε το ουλοι τζε το ασχημο ειναι να το παθης μερα που εχει πουλια .
Προσοπικα εγω βρικα μια λυση που μετριαζη το προβλημα , εδω και χρονια παντα στο αυτοκινιτο εχω μια τσεντα απο φυσιγγια που μενουν απο την νεκρη περιοδο του κυνηγιου λογο σκοπευτηριου, πιαε που compac sonic stryker rio mare , 24 -28 γρ 7.5- 8 νο κλπ.
Προσοπικη μου αποψη ειναι οτι σε συνθικες που τα κυνηγετικα φυσιγγια αδυνατουν να αποδοσουν τα σκοπευτικα μπορουν να σοσουν την κατασταση εστο και με μετρια αποτελεσματα.
Προσοπικα εγω βρικα μια λυση που μετριαζη το προβλημα , εδω και χρονια παντα στο αυτοκινιτο εχω μια τσεντα απο φυσιγγια που μενουν απο την νεκρη περιοδο του κυνηγιου λογο σκοπευτηριου, πιαε που compac sonic stryker rio mare , 24 -28 γρ 7.5- 8 νο κλπ.
Προσοπικη μου αποψη ειναι οτι σε συνθικες που τα κυνηγετικα φυσιγγια αδυνατουν να αποδοσουν τα σκοπευτικα μπορουν να σοσουν την κατασταση εστο και με μετρια αποτελεσματα.
Open mind for a different view.
- marinos.a
- Site Admin
Εν τούτα που εχάρισες πριν λιγο καιρό??Athos 1978 έγραψε:Προσοπικα εγω βρικα μια λυση που μετριαζη το προβλημα , εδω και χρονια παντα στο αυτοκινιτο εχω μια τσεντα απο φυσιγγια που μενουν απο την νεκρη περιοδο του κυνηγιου λογο σκοπευτηριου.

- Athos 1978
- Full Member
NAI NAImarinos.a έγραψε:Εν τούτα που εχάρισες πριν λιγο καιρό??Athos 1978 έγραψε:Προσοπικα εγω βρικα μια λυση που μετριαζη το προβλημα , εδω και χρονια παντα στο αυτοκινιτο εχω μια τσεντα απο φυσιγγια που μενουν απο την νεκρη περιοδο του κυνηγιου λογο σκοπευτηριου.![]()
![]()

- Athos 1978
- Full Member
Ρε Μαρινο ποψε ενα παρω το κοντακι του μαστρου να καμη τα μαγικα του τωρα να δουμε !!marinos.a έγραψε:Εν τούτα που εχάρισες πριν λιγο καιρό??Athos 1978 έγραψε:Προσοπικα εγω βρικα μια λυση που μετριαζη το προβλημα , εδω και χρονια παντα στο αυτοκινιτο εχω μια τσεντα απο φυσιγγια που μενουν απο την νεκρη περιοδο του κυνηγιου λογο σκοπευτηριου.![]()
![]()
- marinos.a
- Site Admin
ατε γμτ ατε τζαι 25 εμεινασειν