dimitris savva έγραψε:Κελοκεδαρα εχει πολλεςvti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
Αλλα εν εχει αδεια.

dimitris savva έγραψε:Κελοκεδαρα εχει πολλεςvti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
Νιο χωρκο?Sergios έγραψε:προσπαθώ για το καλύτερο:) εκτονώνεται η πρώτη Κυριακή κι ελπίζουμε στα καλύτεραPrestige 8 έγραψε:Είσαι ο καλύτερος φίλε μου.
Φίλε, αφου στη Σαλαμιού εν εχει επιτρεπόμενη τώραSergios έγραψε:Ξέρω οτι κατι εγινικε στη Σαλαμιου ενιξερω τωρα με τις φωτιές
marinos.a έγραψε:dimitris savva έγραψε:Κελοκεδαρα εχει πολλεςvti-chris έγραψε:Ρε "γειτόνοι" πείτε μας και εμάς κανένα πόστο στη Πάφο να πάμε την Κυριακή και βλέπω με να στέκω στη παραλία χιαστί με το δίκαννο.
Αλλα εν εχει αδεια.
άκουσα είπα ενιξερω γιατί εν πάω τζικατω...και συνήθως αμαν ακούσεις για τόπο ίσως εννοούν Αη Γιάννη Η Βρετσια ποττε αμαν παίξει ο άλλος υα σου πει πιενε τζιαμε εν πελλος να γεμωσει κόσμο την περιοχή που κυνηγά?marinos.a έγραψε:Φίλε, αφου στη Σαλαμιού εν εχει επιτρεπόμενη τώραSergios έγραψε:Ξέρω οτι κατι εγινικε στη Σαλαμιου ενιξερω τωρα με τις φωτιές
ααα γεια σου....: DAPOLLON_1 έγραψε:ρε "αχερκωτι" ένα πάμε την κυριακή τι ένα γίνει μπιρες και εχει ο θεος![]()
![]()
Τωρα μπηκα σπιτι που τα ψες..εβλεπαμε τον Απολλων ηπιαμε τες μπυρες μας κ οταν λεμε μπυρα εννοουμε ΜΟΝΟ ΚΕΟ κ μετα..το χαος!!!βρεθηκαμε στον Ολυμπο με τους θπολοιπους θεους..APOLLON_1 έγραψε:ρε "αχερκωτι" ένα πάμε την κυριακή τι ένα γίνει μπιρες και εχει ο θεος![]()
![]()