SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Μραβο για την προσπαθεια σας φιλοι μου...αυτα ειναι...οχι καναπε
Χρυσανθε ειναι ολα υπο ελενχο
Το Σαββατο το βραδυ τελικα στης 12.00 βρεθηκα στην περιοχη οπου ειχαμε το ραντεβου με τις ''Σιδερενιες" περιμενοντας τον Χριστο οπου ειχε καταφθασει περιπου μιση ωρα αργοτερα....φτανοντας μου λεει κοιτα πανω.......του λεω εχει ωρα που κοιτω....ο ουρανος ολοκαθαρος(καμια σχεση με αυτα που ελεγαν για τον καιρο)....με χιλιαδες αστερια ολολαμπα σαν χριστουγεννιατικο Δεντρο......ειναι αυτο που λες δεν περιγραφω αλλο.....
..με τα ματια προς τα πανω καποιες φορες νιοσαμε οτι θα παθαιναμε και αυχενικο μεσα στην κουβεντα.....σε καποια φαση μεσα στο σκοτος βλεπω μια μικρη σακκουλα ασπρη ακουμπισμενη στο προφυλακτηρα του αυτοκινητου του χριστου.....του λεω τι ειναι αυτο?...
..μου λεει ανοιξε το...του λεω ξανα τι ειναι?......ειναι ενα δωρο για σενα....απορημενος και με γκριματσα στο προσωπο το ανοιγω και βρησκω ενα απο τα ποιο ομορφα δωρα που εχω παρει μεχρι σημερα στη ζωη μου.....θα μου πεις θα μπορουσες να το αγορασεις.....ναι θα μπορουσα.....αλλα εδω ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα.....ειναι Δωρο απο καποιον και φιλο συγκυνηγο που εχουμε το ιδιο παθος και την ιδια τρελλα....
Φιλε μου σ'ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ γι'αυτη σου την κινηση.... μου ειπες απλα ..για χαρη της φιλιας μας....τι αλλο μενει σε αυτο τον κοσμο και σε αυτο που λεγετε φορουμ τελικα???????????
Τελικα τη χαρη τα πουλια δεν μας την εκαναν οπου μονο με μια τουυφεκια(φιλμακι) στις 9.20 εκοψα τον Παπαγαλο....με την τουφεκια μου ομως 10 πουλια στο κεφαλι του Χριστου και ενω ηταν ετοιμος επομισμενος να ''σπασει'' το ενα....την εκαναν αλα F16 με αποτελεσμα και η 2 τουφεκιες να πανε εκτος
11.30 η ωρα στα αυτοκινητα που μολις ειχαν αρχισει και η ψυχαλες!!!
Το απογευμα σε αλλη περιοχη με μια βολη σε ενα ασπρομαυρο χωρις καθολου κινηση!!
Αναμονη μεχρι την επομενη εξορμηση
Μπραβο λεβεντες...η εννοια του κυνηγιου σε ολο της το μεγαλειο...μπραβο σας!!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Φοβερή η ιδέα του Χρίστου Σόλων, μπράβο του. Τι πιο όμορφο από ένα μικρό δώρο σε ένα φίλο συγκυνηγό και να του το προσφέρεις στο βουνό. Αυτά είναι παιδιά, μπράβο!
Ωραίες και οι φωτό σας και τα τρυγόνια σας παίδες.
Με αφορμή το ποστ του Σολωνα εισηγουμε στους διαχειριστες να καμουμε ένα διαγωνισμο καλυτερης κυνηγετικης φωτογραφιας...και ας βαλουν κατι ενδεικτικο για επαθλο...ετσι να μυρισει παραπανω κυνηγι και τωρα που μπαινουμε σιγα σιγα στο ενδημικο...ας θκιαλεξουν καμμια 10αρκα και να ψηφίσουμε εμεις τα μελη
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
MARIOSE έγραψε:Φοβερή η ιδέα του Χρίστου Σόλων, μπράβο του. Τι πιο όμορφο από ένα μικρό δώρο σε ένα φίλο συγκυνηγό και να του το προσφέρεις στο βουνό. Αυτά είναι παιδιά, μπράβο!
Ωραίες και οι φωτό σας και τα τρυγόνια σας παίδες.
Ασε Μαριε μου ηταν το κατι αλλο!!!
Το πρωτο ζεστο κακαο αφιερομενω στο φιλο χριστο.... να πινεις...και να ονειρευεσε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Αρχισε αρκετη κινηση στο φορουμ απο ωραιες φωτογραφιες και χρωμα....τωρα μυρισε πραγματικα κυνηγετικο φορουμ,περιμενουμε και αλλες παιδες
Νασαι καλα Σολωνα!κ σε οσους εξορμουν επισης..
Ειμαι λατρεις του γυμνου γιαυτο κ το εγδυσα!θα εβγαζα διαφορετικη φωτο αλλα η κουραση με εκανε να ξεχασω..το εψαχνα μιση ωρα κ το ειχα για χαμενο ευτυχως αν κ με ταλσιπωρια το πρωτο δεν πηγε χαμενο