ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Nikos »

Φιλε Μάριε

Ότι αφορά θέμα ασφάλειας εννοείτε οτι τηρείτε!! Όπως και η καθαριότητα του χώρου! :D
Εκαταλαβα εννα μείνουμε νηστικοί!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

Sergios έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Sergios έγραψε:Παίζουμε παίζουμε.....μιά τζίκλα μισό τέταρτο ουίσκι ή 4 μινιατούρες όπως θέλετε πέστε το μαζί με την κουλουμπρούδαν της καροττούι της λεμόνι άλας μεεεεεεελι η κατάσταση....ειδικά αν εν πας το τζάκι να σύρεις και κανένα μανιταρούι της αναθρίκας η κοκκινομανίταρο παστουρμά λουκανικούι καπήρες βουττημένες μες το λαδολέμονο με την ρίγανη ελιές μαύρες οφτές μες την ασημόκολλα....χαλλουμούιν του.....και μετά τον μεζέ τηλεόραση Σάββατο κι απόβραδο η το στην υγειά μας , χαρτούι με την παρέα και αρκέφκουμε 2ο ημίχρονο φκέννει έξω η CHIVAS 18χρονη σουτζιούκκο κιοφτέρι παστόσυκα συκόπιττα κούννες κατα προτίμηση καρύδια το πολλή η ώρα 11 βουττάς μες τα ρούχα να σηκωστέις την Κυριακή σου να πάεις κυνήγι με την πασιοπαρέα σου και με τη συνοδεία πάντα του Στελλάρα Αγγελόπουλου Περπινιάδη και της λοιπής συνοπαρτζιάς......κι ανάθεμαν τον που χρωστεί κι από χει να πληρώσει....είπα τα καλά οι πέτε μου έχει λάθος το πρόγραμμα των χειμωνιάτικων Σαββάτων μου??? :lol: :lol:
Ανθρωπε μου εν παιζεσε εσυ!!!:):):):):):)Φκαλω σου το καπελο
Ηταν να καμναμε καλη παρεα αλλα κοφκεις μακρυα γμτ:):)
Μπαι δε γουη κοψε κανενα μεζεκλικι πισω και εννα σου αρκεψει τροχαθκια ο Σολωνας για τον Αυγουστο :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Μέν φοάσε τίποτε ρε Αλέξη μου άμαν θέλω να βουρήσω πέφτω βαρελλάκια.....η πέτρα χορταρι δέν πιάνει είπε ο Σόλωνας εχτές εεεε σκεύτου ένας βράχος σαν εμένα που εννα σταματήσει άρα με τον τρόπο μου είμαι και εγώ ευκείνητος.....φίλε εμένα τούτα μου αρέσκουν παρέα με έτσι καταστάσεις ταβερνούες και μπουζούκια.....κλαμπ και ξέρω γω εν για τους μιτσιούς....φίλε την ταβέρνα στον Μούτταλλο Η Ακανθού ξέρεις την?
Καλημερα και που μενα κοπελια.Η ταβερνα που λεεις μεσα στην πλατεια του Μουτταλου? Η ταβερνα για μενα μια ειναι(ηταν) στον Μουτταλο "Τα Περιξ". Η μονη μας διαφορα ρε φιλε ειναι οταν αρχισει το κυνηγι για μενα Τριτη και Σαββατο ειναι αργιες.Καμια εκδρομη με την οικογενεια μονο το Σαββατο για να μεν ακουω μουρμουρα για την Κυριακη.Ενα συστημα που σηκωσα που τα περσι και δουλευει αψογα :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΝΧΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ(ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!! :?
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ :? :? :?

ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ......ΧΟΓΛΑΚΟΡΟΤΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΝΑΣΑ :P

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Κ.Λ.Π... ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΝΧΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ(ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!! :?
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ :? :? :?

ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ......ΧΟΓΛΑΚΟΡΟΤΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΝΑΣΑ :P

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Κ.Λ.Π... ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ :D
ΦΙΛΕ?? ΦΟΒΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ???
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΝΧΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ(ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!! :?

ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΥΝΗΓΙ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ;)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

αν
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:

ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΥΝΗΓΙ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ;)
αν ηξερα την πετρα που εν να κουτσουφλησω ηταν να την ποφειω ρε σολωνα!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΗΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΩΩ ;)

ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ :D

http://www.youtube.com/watch?v=OktdZ7dQ8GI
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΗΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΩΩ ;)

φίλε Σόλων και τα ραδίκια με τα αυγά είναι μέλι αλλά μόνο λέμε εσύ νομίζεις οτι τρώω καθημερινώς αυτά? Λάθος και περπάτημα ξεκίνησα καθημερινώς και ποδήλατο αγόρασα δρόμο για το σπίτι:) πριν ενα ένα μήνα έκαμα αναλύσεις είμαι πεντακάθαρος κανένα πρόβλημα υγείας κτύπα ξύλο.....μακάρι να ήταν τα φαγητά τα ελαττώματα του ανθρώπου.....κατα τ άλλα ξέρω οτι είμαστε όλοι όσοι γνωριστίκαμε καλά πλάσματα τουτο μετρά
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Sergios έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΗΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΩΩ ;)

φίλε Σόλων και τα ραδίκια με τα αυγά είναι μέλι αλλά μόνο λέμε εσύ νομίζεις οτι τρώω καθημερινώς αυτά? Λάθος και περπάτημα ξεκίνησα καθημερινώς και ποδήλατο αγόρασα δρόμο για το σπίτι:) πριν ενα ένα μήνα έκαμα αναλύσεις είμαι πεντακάθαρος κανένα πρόβλημα υγείας κτύπα ξύλο.....μακάρι να ήταν τα φαγητά τα ελαττώματα του ανθρώπου.....κατα τ άλλα ξέρω οτι είμαστε όλοι όσοι γνωριστίκαμε καλά πλάσματα τουτο μετρά
ΣΕΡΓΙΕ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :P :P :P
ΕΙΜΑΙ ΛΙΟ ΠΡΗΧΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ!!! :P

''ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ''
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Σημερινά στιγμιότυπα!!τις παρακολουθουσα ενα ολοκληρο δεκάλεπτο να αλλάζουν κλωνιά, τελικά αποχώρησα γιατι θα εφευγε το λεοφωρείο!! :) :) :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”