Ότι αφορά θέμα ασφάλειας εννοείτε οτι τηρείτε!! Όπως και η καθαριότητα του χώρου!

Εκαταλαβα εννα μείνουμε νηστικοί!!

Καλημερα και που μενα κοπελια.Η ταβερνα που λεεις μεσα στην πλατεια του Μουτταλου? Η ταβερνα για μενα μια ειναι(ηταν) στον Μουτταλο "Τα Περιξ". Η μονη μας διαφορα ρε φιλε ειναι οταν αρχισει το κυνηγι για μενα Τριτη και Σαββατο ειναι αργιες.Καμια εκδρομη με την οικογενεια μονο το Σαββατο για να μεν ακουω μουρμουρα για την Κυριακη.Ενα συστημα που σηκωσα που τα περσι και δουλευει αψογαSergios έγραψε:Μέν φοάσε τίποτε ρε Αλέξη μου άμαν θέλω να βουρήσω πέφτω βαρελλάκια.....η πέτρα χορταρι δέν πιάνει είπε ο Σόλωνας εχτές εεεε σκεύτου ένας βράχος σαν εμένα που εννα σταματήσει άρα με τον τρόπο μου είμαι και εγώ ευκείνητος.....φίλε εμένα τούτα μου αρέσκουν παρέα με έτσι καταστάσεις ταβερνούες και μπουζούκια.....κλαμπ και ξέρω γω εν για τους μιτσιούς....φίλε την ταβέρνα στον Μούτταλλο Η Ακανθού ξέρεις την?Pathfinder έγραψε:Ανθρωπε μου εν παιζεσε εσυ!!!:):):):):):)Φκαλω σου το καπελοSergios έγραψε:Παίζουμε παίζουμε.....μιά τζίκλα μισό τέταρτο ουίσκι ή 4 μινιατούρες όπως θέλετε πέστε το μαζί με την κουλουμπρούδαν της καροττούι της λεμόνι άλας μεεεεεεελι η κατάσταση....ειδικά αν εν πας το τζάκι να σύρεις και κανένα μανιταρούι της αναθρίκας η κοκκινομανίταρο παστουρμά λουκανικούι καπήρες βουττημένες μες το λαδολέμονο με την ρίγανη ελιές μαύρες οφτές μες την ασημόκολλα....χαλλουμούιν του.....και μετά τον μεζέ τηλεόραση Σάββατο κι απόβραδο η το στην υγειά μας , χαρτούι με την παρέα και αρκέφκουμε 2ο ημίχρονο φκέννει έξω η CHIVAS 18χρονη σουτζιούκκο κιοφτέρι παστόσυκα συκόπιττα κούννες κατα προτίμηση καρύδια το πολλή η ώρα 11 βουττάς μες τα ρούχα να σηκωστέις την Κυριακή σου να πάεις κυνήγι με την πασιοπαρέα σου και με τη συνοδεία πάντα του Στελλάρα Αγγελόπουλου Περπινιάδη και της λοιπής συνοπαρτζιάς......κι ανάθεμαν τον που χρωστεί κι από χει να πληρώσει....είπα τα καλά οι πέτε μου έχει λάθος το πρόγραμμα των χειμωνιάτικων Σαββάτων μου???![]()
Ηταν να καμναμε καλη παρεα αλλα κοφκεις μακρυα γμτ:):)
Μπαι δε γουη κοψε κανενα μεζεκλικι πισω και εννα σου αρκεψει τροχαθκια ο Σολωνας για τον Αυγουστο
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ΦΙΛΕ?? ΦΟΒΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ???SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΝΧΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ(ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ......ΧΟΓΛΑΚΟΡΟΤΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΝΑΣΑ![]()
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Κ.Λ.Π... ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ![]()
ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΦΙΛΕ?? ΦΟΒΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ???SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΝΧΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ(ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ......ΧΟΓΛΑΚΟΡΟΤΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΝΑΣΑ![]()
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Κ.Λ.Π... ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ![]()
αν ηξερα την πετρα που εν να κουτσουφλησω ηταν να την ποφειω ρε σολωνα!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΦΙΛΕ?? ΦΟΒΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ???SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΝΧΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ(ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ...ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!
![]()
![]()
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΥΝΗΓΙ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ
φίλε Σόλων και τα ραδίκια με τα αυγά είναι μέλι αλλά μόνο λέμε εσύ νομίζεις οτι τρώω καθημερινώς αυτά? Λάθος και περπάτημα ξεκίνησα καθημερινώς και ποδήλατο αγόρασα δρόμο για το σπίτι:) πριν ενα ένα μήνα έκαμα αναλύσεις είμαι πεντακάθαρος κανένα πρόβλημα υγείας κτύπα ξύλο.....μακάρι να ήταν τα φαγητά τα ελαττώματα του ανθρώπου.....κατα τ άλλα ξέρω οτι είμαστε όλοι όσοι γνωριστίκαμε καλά πλάσματα τουτο μετράSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΗΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΩΩ
ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OktdZ7dQ8GI
ΣΕΡΓΙΕ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥSergios έγραψε:φίλε Σόλων και τα ραδίκια με τα αυγά είναι μέλι αλλά μόνο λέμε εσύ νομίζεις οτι τρώω καθημερινώς αυτά? Λάθος και περπάτημα ξεκίνησα καθημερινώς και ποδήλατο αγόρασα δρόμο για το σπίτι:) πριν ενα ένα μήνα έκαμα αναλύσεις είμαι πεντακάθαρος κανένα πρόβλημα υγείας κτύπα ξύλο.....μακάρι να ήταν τα φαγητά τα ελαττώματα του ανθρώπου.....κατα τ άλλα ξέρω οτι είμαστε όλοι όσοι γνωριστίκαμε καλά πλάσματα τουτο μετράSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΗΣΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΩΩ
ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OktdZ7dQ8GI